Sto se tice cijene - to je raspon od nemila do nedraga... I od majstora do majstora i od posla do posla... Vama ''gore'' je puno lakse je, koliko sam skuzio u jednoj od tema na ovome forumu bas o pjeskarenju kolege su izlistale poprilican broj lokacija u okolici Zagreba... Kod nas u Rijeci - njente... Nada... Ili snadi se druze ili uvali nekome na majkemi ili sam svoj majstor.
Za tu sljaku... ne znam na sto mislis konkretno, ali probaj se skontati sa nekim na deponiju komunalnog otpada. Recimo tu kod nas u Rijeci se na onu Smetjeplaninu dovozi iz brodogradilista Viktor Lenac i iz drugig takvih firmi onaj ostatak od pjeskarenja... neki to zovu grit... E sad, to zna biti grubo, grublje, jos grublje... Fino, finije... Kako oni to koriste ''mudro'' odnosno oni to deponiraju ali na 'strateska'' mjesta da si posipaju deponij pa si tako ''rade ceste'' da im oni smetlarski kamioni tzv. ''specijalke'' ne propadaju u smece dok idu na istovar... Mislim da onda ne bi trebao biti problem iz kamiona koji iskipa deset tona - uzeti kantu dvije... Mada je to teeeskoooo ko sam đavo...
Probaj pitati mozda se i kod vas nesto slicno odlaze... mada ova tvoja cijena mi je jaaaaoooooo... Skupo u bozju mater... To kao da je neki proizvod i/ili poluproizvod, a ne ''šljaka''... Mada, mozda se varam...