Hvala dečki. Za sad ću mu samo stavit one lipe felge od 132. Važno mi je da je u voznom stanju.
Ima ovih čeljusti di god oćeš. Jedna je došla iz poljske a druga od glavaševića(avala). Ali ima i na njemačkom ebayu za te fiate što god oćeš i to dosta jeftino.
Što se puža tiče on je sa poloneza ali je orginal fiatov i takav se je ugrađiva na fiat 132 pa mi to nije jasno jeli na polonezu naknadno ugrađen ili je to bija neki pakt istok-zapad. Ležajevi u njemu su skf. Razlike izvana nema ali je unutra dosta velika. Ležajevi na glavnoj osovini su iglični a ono malo kolo koje je po sredini osovine tj. koje gura puž je također na ležaju, za razliku od one stare varijante di je na piksni. Pomoćni volan u sebi ima ulje i pretače ga iz jedne posude u drugu po sistemu serva. Sinoć san se provoza i nikad tako mekan volan nije bija na tom autu. Ja san moga samo opra i prominija semeringe. A u tim pužima zna bit svega i svačega, osim ulja.
Ma koji servo, elektro volan je nula za njega

E da, iako je zubčanik na zamajcu okrenut, motor je i dalje zna zaškrabat. I nađem u garaži novi bendix. Sad radi sve tip top

Uploaded with
ImageShack.us