Autor Tema: Aschy B ( Usvojene za stalno ) ;)  (Posjeta: 105313 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline PrX

• Antique Member
  • Spol: Muški
    • http://www.ak-retro.com
Aschy B ( Usvojene za stalno ) ;)
« : 05 Prosinca, 2011, 11:34:43 »
Evo , nakon duze vremena  odlucim da i ja prestavim  svoje mezimice, koje su mi  bukvalno ugurane u ruke  od strane druga Zhex-a, i time mu zahvaljujem sto mi je ovakvo nesto prepustio(  i  naravno zarazio , ali nebunim se  uopste nisi se kajem ;)..)

Svi vec znate u pitanu su 2 Ascone B  sa 1.6 motorm  red aschy     ( ona ce posluziti kao donor ako sta zatreba os delova  ) a blue sunshine je  po preporuci  zhex-a  for all day i svakodnevnu upotrebu... Na autu je dosta toga uradjeno sto`b se reko sve na svom mestu, na prolece  che da chucne nova bojica  posto je ovo neko samo presprico .... evo par slicica kad sam isao po njih...

http://i42.tinypic.com/16m6f5i.jpg.
http://i39.tinypic.com/znpz5t.jpg

I narafno posle dobrog deal-a treba  zaliti da budhe srechno i dugovecno :)

« Zadnja izmjena: 05 Prosinca, 2011, 12:22:58 PrX »

Offline ed-gst

• Veteran member
« Odgovori #1 : 05 Prosinca, 2011, 12:35:09 »
sta je to klekovaca XD

Offline KAISER SOZE

• Antique Member
« Odgovori #2 : 05 Prosinca, 2011, 12:37:38 »
a valjda te taj napitak tjera da klekneš???

Offline PrX

• Antique Member
« Odgovori #3 : 05 Prosinca, 2011, 12:39:27 »
Srtucna defhinicija je :Klekovača je voćna aromatizovana rakija. Dobija se na taj način što se rakija prepečenica potapa u venje – plod kleke i tako dobija specifičan miris i boju. Predstavlja izvanredan aperitiv,, :)
A po mom  jedna od boljih rakija koje sam probao ;)

Offline bozidar

« Odgovori #4 : 05 Prosinca, 2011, 13:07:48 »
OK Asconice,mozda malo vise informacije u kojem smjeru ide projekt sa plavom Asconom,mislim na tehniku ispod haube(motorizacija) i opcenito sto se tice mehanike.Prednja maska od plave Ascone je od 1.9SR ili 2.0 masina,prepoznatljiva po vecim resetkama,ali otraga pise da je 1.6(mada moze biti bilo sto unutra!).Vidi se da je u dobrom stanju vozilo,nadam se da je u dobrim rukama i da se zna cijeniti kako je to dobar auto,tako da dugo i pouzdano sluzi novom vlasniku! Pozdrav

Offline PrX

• Antique Member
« Odgovori #5 : 05 Prosinca, 2011, 13:27:47 »
Pa, ovako iskreno sad jos nista necu da diram  prvenstveno  icu ina nekakv  ajmo reci sport -oldschool look,  sto se motora tice  jeste u njemu je 1.6 i to mislim da je  N.  Posto autic vozim tek nekih 2 meseca , i ajmo reci tek se upoznajem s njom :), tako da cu vidjeti mislim da bi bilo fino da se ubaci nekakv 2.0 ili 2.2 iz rexa ali otom potom ... U cilu mi je izlakirati , naci krom branike ( hvala bozidaru cuo sma se sa antom , pa cemo vidjet sta cemo napravit) dosta sam stvari nabavio od Englman retrovizora  SR sata i jos nekakvih sitnica.. al otom potom  kako tema bude isla svojim tokom... Jos se dvoumim za felge mada sam kontao ici na njegove chelichare  i to sirene  u nekoj razmijeri front 7 rear 8 J.. ali ide zima pa cemo  imati sta da radimo...

Offline vinc

« Odgovori #6 : 05 Prosinca, 2011, 16:35:34 »
da da super asacona..   nego reci ti meni drugu stvar,ova klekovaca ili kako god od milja ti nju zoves.zanimljiva mi je to rakijestina.  imamo i mi rakiju od koje ne kleknes nego odmah legnes..  ajde ti polako uredi asaconu i dodji ti k nama u ozalj na desant da izmjenimo iskustva o rakijama a i poricat ce mo i o autima ako ce mo se razumijet poslje degustascije:D
Panta Rei

Offline bozidar

« Odgovori #7 : 05 Prosinca, 2011, 17:03:01 »
Citat: vinc;271727
  dodji ti k nama u ozalj na desant da izmjenimo iskustva o rakijama  

Jbt Vinc,pa tebi je samo "lokanje" na pameti!Da te neznam rekel bi da si kronicni alkic!:sok: Mislim ono,daj smanji malo dozivljaje,necu se vise druziti sa tobom,pokvaril me budes!:rofl: A da,sorry PrX na zagadivanju teme ali morao sam,nisam se mogao suzdrzati!

Offline ed-gst

• Veteran member
« Odgovori #8 : 05 Prosinca, 2011, 17:12:28 »
kak mi mozemo doc do te klekovace,ajde najbolje ti sebi otvori drugu temu za asconu a ovu pusti nama rakijasima XD

Offline bozidar

« Odgovori #9 : 05 Prosinca, 2011, 17:33:15 »
Citat: ed-gst;271739
kak mi mozemo doc do te klekovace,

Tak cemo se svi nalokati,ej,a onda svi u glas-kukuriku!:rofl::rofl::rofl::rofl:

greg

• Gost
« Odgovori #10 : 05 Prosinca, 2011, 18:34:16 »
Citat: PrX;271658
Evo , nakon duze vremena odlucim da i ja prestavim svoje mezimice, koje su mi bukvalno ugurane u ruke od strane druga Zhex-a, i time mu zahvaljujem sto mi je ovakvo nesto prepustio( i naravno zarazio , ali nebunim se uopste nisi se kajem ;)..)

Zavidim ti što ja nemam takvog frenda da mi ugura bar još jednu Asconu,dobro ajd ugurao mi je jednu,ali dvaput je dvaput :rofl:

Offline vinc

« Odgovori #11 : 05 Prosinca, 2011, 18:35:27 »
o degustacijama pricamo. nije to lokanje:):)
Panta Rei

Offline ed-gst

• Veteran member
« Odgovori #12 : 05 Prosinca, 2011, 18:48:06 »
pa je,u pravu si,degustiram iz male casice od 0,3 ili po prigorski 0,5 vise od 10ak puta,moras provjerit jesi li prvi pt bio u pravu da je dobra ili losa,i rakija se nikad ne pije u malim kolicinama,vec mora tijelo bit na radnoj temperaturi da procjenis kak se pije

Offline Ante V8

« Odgovori #13 : 05 Prosinca, 2011, 20:43:04 »
Ascone su super  i meni se čini plava poznata.Ako se ne varam mislim da sam je vidio na temi od zhex-a (kadett c,ascona b,rex c).Poznao sam je po plavom auspuhu.Baze su super za radit i sretno sa redovima Poslo sam ti pm.Pozdrav..
Definicija Demokracije:
Pošalješ čovjeka u p.m.. i on ide kud je njega volja!

Offline PrX

• Antique Member
« Odgovori #14 : 06 Prosinca, 2011, 17:59:06 »
Pa, ja se nadam da cemo do godine popiti negde  bilo kakvu rakhiju , pa mozda i klekovacu meni je svejedno na neko oldtiimer meetingu  ;)