Autor Tema: OPEL KADETT 1.2 ohv turbo  (Posjeta: 358961 )

0 Članova i 11 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
Odg: OPEL KADETT 1.2 ohv turbo
« Odgovori #1170 : 21 Kolovoza, 2014, 09:24:37 »
Uz ''šareni njemački diferencijal'' - ovaj detalj na haubi je definitivno -  :perfeto: :perfeto:

Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline vinc

« Odgovori #1171 : 21 Kolovoza, 2014, 11:17:31 »
Detalji su ti koji aute izdvajaju iz mase
sve su to auti ali po detaljima se razlikuje auto od auta
Panta Rei

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #1172 : 21 Kolovoza, 2014, 12:26:47 »
...ili u tvome slučaju...  :read:  :read: Kadetta od tegle ajvara... I teglu ajvara od - druge tegle ajvara...  :)) :))
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline vinc

« Odgovori #1173 : 21 Kolovoza, 2014, 12:47:45 »
Daaaaa      ajvar nandjarastiii

PRODRAVKA
Panta Rei

Offline nidzo

• Junior member
  • **
  • Vozilo:: kadett c
« Odgovori #1174 : 21 Kolovoza, 2014, 13:18:49 »
Naljepnica 12 do 15KS gore. Puno znaci. Znam iz iskustva :anal:
Kad porastem imacu i ja turbo

Offline vinc

« Odgovori #1175 : 21 Kolovoza, 2014, 15:56:47 »
meni su rekli od 7 do 12 ks daje naljaa
gle neznam,javit cu cim ga zavrsim... :dance4:
Panta Rei

Offline bubuleja

« Odgovori #1176 : 21 Kolovoza, 2014, 20:14:00 »
motorić je jako lip
Adio mare

Offline bozidar

« Odgovori #1177 : 21 Kolovoza, 2014, 20:38:14 »
Ajde , sad za ozbiljno :
jel istina da su ti se do sad razletjele 3 OHV masinice odkako isprobavas sa turbinicama ?
Tak sam cuo nesto ( vec dosta dugo ) , ako ti je bed mozes i na PP , ili mobitel porukom ili osobno glasom , necu nikom reci ako ti je  neugodno !
Ajde , daj zavrsi vec jednom pa da se bar jedan turbo - projekt kotrlja na cesti , ostali su jos uvijek na klocnama koliko znam , na zalost !
Ziv bio !   :drinks:

Offline kađo-c

« Odgovori #1178 : 21 Kolovoza, 2014, 21:24:17 »
Kaj je to tak?Stvarno su skurene 3 mašine? :confused:
well pam Wich way to go? left or right?
right!
noo.. its too bad ..
why?
because it was 50/50 shot on you be going left or right,you see we both going left ....

Offline frik-ri

• Antique Member
« Odgovori #1179 : 21 Kolovoza, 2014, 23:46:12 »
Ajde , sad za ozbiljno :
jel istina da su ti se do sad razletjele 3 OHV masinice odkako isprobavas sa turbinicama ?
Tak sam cuo nesto ( vec dosta dugo ) , ako ti je bed mozes i na PP , ili mobitel porukom ili osobno glasom , necu nikom reci ako ti je  neugodno !
Ajde , daj zavrsi vec jednom pa da se bar jedan turbo - projekt kotrlja na cesti , ostali su jos uvijek na klocnama koliko znam , na zalost !
Ziv bio !   :drinks:

Inače ne volim citirati ''postove iznad'' (ne samo radi pravila foruma...),a pogotovo ovako kad se ''odnose na nekoga'' jer mogu izgledati ''osuđujući'' ili ''prozivajući'', ali...  :dntknw: :dntknw:
Božo - čemu ovakav post?   :eek:
Pitaš nešto vrlo ''škakljivo'' (da ne kažem ''provokativno'') sa nekom početnom ''rekla kazala'' tezom i onda ide kao - ''ako ti je neugodno i bed može i na PM ili samo za moje uši - neću nikome reći.''
Zašto mu nisi ovo pitanje postavio - OSOBNO bilo preko PM-a ili pak - ''osobno glasom preko telefona''?
Ako si već ovako istupio - onda bi bilo fer i reći ''do kraja'' u stilu ''taj i taj je rekao tada i tada to i to''.
Nadalje... Turbo ''projekt'' (a riječ projekt je postala svojevrsna mantra za bilo kakav rad na autu pa se maltene ne govori o ''projektu izmjene ulja'' ili pak ''imao sam danas projekt štelanja paljenja'')  je - tu. Na cesti je... Bio... Vozio... Vozio bi se i dalje da se nije pristupilo jednom ovakvom... neću reći PROJEKTU, nego.. Ovako jednom slaganju auta.
Čemu ''požurivanje'' sa daj daj ajde već jednom ako i sam znaš da kad te u obitelji strese neka, da se izrazim tako, kur...PIIIP!!!...va piz...PIIIP!!!...a materina i kad ti je slaganje auta zadnja stavka u životu. Nije život forum, niti je smisao ikakvog rada ili ičega - ''samo za pokazivanje na forumu''.
Neću sada ''braniti Vinca'', niti ću mu ''držati lojtru'', niti biti ''njegov glasnogovornik''... Ne pišem ovo jer mi je ''Vinc frend'' niti ne pišem ovo SAMO zato jer mi je Vinc - frend. Pišem ovo jer apsolutno ne kužim što te je spopalo da napišeš jedan ovakav post. I to - ''javno''.
Ima li to veze sa ''svetim žutim čepom'' ili pak ima veze sa ''sveta tri slova CIH?
Čemu izraz ''motorčić'' - nije li to, da se izrazim tako, ipak malo - podjebavajuće,ha?  :meeting: Zar svi moramo imati ''nakovanj'' pod haubom? Zar svi auti moraju imati zadnji pogon, a oni sa prednjem biti ''freze''? O.K. - znamo te svi pa kužimo tvoj stav, ali... Ovo, bar po meni, nije u redu.
Samo mapiranje motora, kao što je napisano, košta kao ''prosječna hrvatska košarica''. Sama ''struja'' dođe kao ''prosječna hrvatska potrošačka košarica''... Što god na autu pipneš - košta kao.. Ne znam... ''Prosječna hrvatska potrošačka košarica''...
Na ovome motoru su odrađene taaaaaakve strojne obrade - dooooslovce ''iz nule''. Iz ''tondina'', kako mi kažemo tu na moru, se gloda, freza, tokari... Vari.. Navaruje... Reže, pili brusi... I to  - SVEEE IZ GLAVE!!! Bez one spike ''to je netko već radio - daj saamo pokupuj dijelove okolo u Dioni i Konzumu i DM-u pa da to složimo.''
Znači...
''Dobar dan, ja bi nešto istokario...'' - hrpa para na stol...
''Dobar dan - ja bi nešto trebao prefrezati...'' - hrpa para na stol...
''Dobar dan - ja bi samo prdnuo pored tokarskog stroja...'' - 300kn za prdac pored tokarskog stroja.
Spoji dva holendera za ulje... 500kn. Da, može se to i od ''gardena'' crijeva za vrt napraviti - nije problem. Simo-tamo... Benzin, materijal, ovo ono... 500kn simo, 500 kn tamo... Odu pare.
A da li se išta razletilo ili nije... Pa šta i da se razletilo? Aaaaaaaako se i je razletilo nešto - nije se razletio ni tvoj ''Delco'', ni tvoj Goetze, ni išta sa tvoje Ascone koja, ma gle čuda isto ''čami u garaži'' i nitko te ne požuruje sa ''ajde ajde ajde'' kao što ti ''prozivaš druge, Antišu recimo, a Antiša lud k'o šlapa - slaže TRIII auta istovremeno s tim da dva radi ''iz nule'' i to ''natenane''. Iskreno - DIIIVIIIM  :thank_you2: mu se da u ovo vrijeme izgurava sa svojim radovima.  :thank_you2:
...
I za kraj... za sve one koji znaju uopće KOOOJIIII je cilj ovoga auta - reći ću samo... JEEEDVAAAAA ČEKAM da i ja dam ''sve od sebe'' i da ispunim ''svoju ulogu'' vezanu za radove na ovome autu.
 :whistle2: :whistle2: :whistle2:

Offline Looka-zg

• Antique Member
  • Vozilo:: Hillman Avenger mk1 1971.
« Odgovori #1180 : 21 Kolovoza, 2014, 23:49:47 »
gle ovog bedaka, pa kam se rivas ... Bude to Vinc resil sa Bozekom u 4 oka, a i zna se da Bozo pika pika tek tolko da tipka

Inace Kristijan auto ti je prava plinska boca, ima da esplodira u pozitivnom smislu kad zakotrlja ulicama   :thmbup: jesi majstor svaka ti cast  :drinks:

Offline Žein

« Odgovori #1181 : 21 Kolovoza, 2014, 23:57:48 »
I u revijalnom tonu kaze.......

Mnogi su se opekli igrajući se sa Oldschoolhr forumom ne shvaćajući da oldschoolhr forum nije ''samo neki tamo forum''....By-Frik-Ri

Offline vinc

« Odgovori #1182 : 22 Kolovoza, 2014, 00:42:39 »
Decki dragi
Pisem vam iz radione upravo
Znam na sat
Znam da radim sutra
Znam da sam
I znate sto jos znam
Znam da sam lud
Znam da sam to vec rekao
Znam i jos nesto
Znam da su mi se razletile tri 3 tri turbine od velikog tlaka dobiju aksijalni luft i razlete se
Znam jer ssm ih rastavio sve tri
Znam jer ssm i i stavio sve tri
Znam i svasta znam
Ali znam i jos da ima ljudi kojima se ja nedopadam
Ali znam i da se sam sebi nedopadam
Zamislite kako je tek meni samim sa sobom..
Nisu mi se rszletile tri masine
Ovu koju sam sad vadio van vidi se po slikama kaj ssm kacio
To je masinica tj mlincek zs kavu sa kojim sam i kupio auto
Nisam nikada ali nikada do sad prije koji mjesec vadio motor.
Nisam zdrobio ni mjenjac ni dif
Jedino kaj sam mjenjao tri ili cetri put je setovi kvacila..
 Jbg  vinc je vinc
Slobodno ga mrzite volite pljujte po njemu
Mozete mu i pivu platit
Mozete mu i po..šit..
Nece se on ljutit

Ajmo dalje. Moram zakrpat rezetvar veceras jos

Dobijete slike sutra do podne

Pozzz iz radione   
Panta Rei

Offline frik-ri

• Antique Member
« Odgovori #1183 : 22 Kolovoza, 2014, 01:08:02 »
 :drinks: :drinks:

Offline Žein

« Odgovori #1184 : 22 Kolovoza, 2014, 01:14:04 »

(Image removed from quote.)

Ajoj kak je sladak.U ruci drzi lezaj koji je fasovo od aksijalnog lufta
Mnogi su se opekli igrajući se sa Oldschoolhr forumom ne shvaćajući da oldschoolhr forum nije ''samo neki tamo forum''....By-Frik-Ri