Autor Tema: OPEL KADETT 1.2 ohv turbo  (Posjeta: 358752 )

0 Članova i 10 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Dimce

• Senior member
Odg: OPEL KADETT 1.2 ohv turbo
« Odgovori #1680 : 28 Siječnja, 2015, 10:10:16 »
renault Kangoo oko 97"

Offline vinc

« Odgovori #1681 : 28 Siječnja, 2015, 11:53:32 »
 :klinac: :klinac: :klinac:

jesi ljubomoran na moju novu vozilicu?

turbo je gotov sa kangoo,idem po njega. 1.5 dci sa 65hp na 120hp :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Panta Rei

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #1682 : 28 Siječnja, 2015, 11:55:43 »
Maa da...?!?!?!  :nea:
Nemore to tako toliko...  :klinac:
''Ako ima preko toliko... ja ću pojest...''   :rofl: :rofl:
Je - ''ljubomoran sam'', odnosno - sretan  :yahoo: što napokon imaš PRAVI auto.  :))
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline Looka-zg

• Antique Member
  • Vozilo:: Hillman Avenger mk1 1971.
« Odgovori #1683 : 28 Siječnja, 2015, 17:27:03 »
1.5 dci sa 65hp na 120hp

i tata bi sine  :klinac: ... jel to isti motor ko u mojoj sklopoci ?? Ja bi se zadovoljio i sa 100hp ma i 80  :))

Offline goran16v

« Odgovori #1684 : 28 Siječnja, 2015, 20:47:35 »
Alo burki... Jel znaš nekog da ima 'vaka kola da mi malo nafrizira štopove na moj Reno? Jel' umeš ti to tako da uradiš...?  :))
Znaš li možda sa kojeg je to auta?  ;D

(Image removed from quote.)

Mali OT, ovdje je desna stop lampa sa europskog kangooa, a lijeva sa britanskog jer kangoo ima samo rikverc svjetlo samo sa jedne strane, s druge strane je far za maglu. Ne bih ni ja znao da ja svog nisam kvrcnuo, a prijatelj na otpadu imao jednog iz GB, pa sam zamjenio obje da ne bih imao 2 svjetla za maglu i nijedno rikverc! Sad ima r. svjetlo s lijeve, a svjetlo za maglu s desne strane.

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #1685 : 28 Siječnja, 2015, 22:47:08 »
Aaa hahaha - daj ne kaki...  :rofl:
Ja iz zafrkancije stavio sliku (koju mi je poslao kolega ''šaaa šooouu'' odnosno Salsoul) a ono ispalo - edukacija.  :bravoo:
Niti sam pojma imao - niti sam pojmio da se pojma treba o tome pojmiti. Da EU - UK svjetla.  :eek: 'Bem ti šajbicu - kakva spika.  :)) Jest da je ''logočki do jaja'' ali ne bi niiiikada mislio na to da nisi spomenuo.  :))
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline goran16v

« Odgovori #1686 : 28 Siječnja, 2015, 23:34:49 »
Aaa hahaha - daj ne kaki...  :rofl:
Ja iz zafrkancije stavio sliku (koju mi je poslao kolega ''šaaa šooouu'' odnosno Salsoul) a ono ispalo - edukacija.  :bravoo:
Niti sam pojma imao - niti sam pojmio da se pojma treba o tome pojmiti. Da EU - UK svjetla.  :eek: 'Bem ti šajbicu - kakva spika.  :)) Jest da je ''logočki do jaja'' ali ne bi niiiikada mislio na to da nisi spomenuo.  :))

Nisam ni ja znao, kvrc svetlo, zovem prijatelja ima li desno, ima, ja namontiram kad imam sta vidjet, umjesto rikverca crveno polje! Sta je ovo? Kaze auto iz ENG. E sad mi sad oba.! :D
Da ne elaboriram kad sam razbio projekcijski far na svom autu i jedini koji je bio dostupan je bio sa UK auta koji ima kontra nagib i patnju dok sa lecu sa  razbijenog "transplantirao" na citav.
Izvinjavam se vlasniku teme i citateljima na OT ali cito moze biti korisno ako neko nesto namjerava nabaviti sa ebaya i sl da ne bude iznenadjenja.
« Zadnja izmjena: 28 Siječnja, 2015, 23:43:20 goran16v »

Offline OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

« Odgovori #1687 : 29 Siječnja, 2015, 07:54:27 »
 :rofl:Koji likovi
Kuže da na nosač lima između auspuha i rezervoara ide šaraf M12 a ne M10, ali nisu dosad skužili da englezi, australci, japanci, indijci....voze krivom stranom  :no:
Srećom niste instrument tablu sa engleza stavljali, morao bi u autu uvijek biti suvozač da čita instrumente  :rofl:
A Top gear se gleda prek ogledala?  :))
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline frik-ri

• Antique Member
« Odgovori #1688 : 29 Siječnja, 2015, 08:11:29 »
Pa voze ''krivom stranom'' (mada je meni jednom jedan Englezović rekao:''Ja sam uvjeren da cijeli svijet vozi krivom stranom...  :)) ) ali nisam znao da su im i ''štopovi izmiksani''.
TopGir... Je to ono nešto kao Peta Brzina, ali bez Ivana Blažička?  :P

Offline OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

« Odgovori #1689 : 29 Siječnja, 2015, 08:22:15 »
Da, maglenka im označava stranu auta uz rub ceste  :shok:
Top gear ti je kao onaj automoto magazin ali bez braće i kumova koji nasmijavaju sami sebe, već sa frendovima koji nasmijavaju druge (mislim verbalno, a ne na rasturanje vozilica koje mi je samo infantilno i bahato)
I reći ći još samo  :P
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline frik-ri

• Antique Member
« Odgovori #1690 : 09 Veljače, 2015, 00:41:52 »
Baš sada nešto kontam...  :scratch_one-s_head:
Što li se sve može uraditi turbom i na koje sve načine turbo iskoristiti...  :dntknw:
Hmmmmm...  :read:

Offline MudriMirko

« Odgovori #1691 : 09 Veljače, 2015, 10:12:20 »
Čuo sam da rastureni turbo dimi, mogao bi biti dobar za dimljenje mesaaa :focus:
Kadettulja C1 1.2

Offline frik-ri

• Antique Member
« Odgovori #1692 : 09 Veljače, 2015, 10:41:13 »
Maaa kakvo te meso i turbina spopala, popapala te turbina crni Mirko.  :shootme: Đe'š meso i turbinu uparit' da išta od toga bude?  :scratch_one-s_head:

Offline jonge

• Veteran member
  • Vozilo:: Fiat 128 sc
« Odgovori #1693 : 09 Veljače, 2015, 10:43:35 »
Pa, moga bi se pešt odma napravit

Offline stressman

• Antique Member
    • stress photography
  • Vozilo:: scirocco mk2 / kadett C