Autor Tema: pitanja o kitanju  (Posjeta: 10303 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline pajo_patak

• Veteran member
pitanja o kitanju
« Odgovori #30 : 13 Siječnja, 2012, 00:19:11 »
probaj body pro 4:1, nešto je skuplji, al se meni pokaza dosta bolji od mobihela
lancia-klub.com
Život je prekratak da bi ga trošili na ružne žene i aute koji malo troše

Offline dvojka

• Antique Member
pitanja o kitanju
« Odgovori #31 : 13 Siječnja, 2012, 09:30:24 »
ponadao sam se da neces spomenut grcki body ali eto... od bodyja nema goreg materijala, ja sam i na seminaru dolje bio, ne moze mi ga uvalit vise i gotovo, radio sam do 11.mj, prosle godine i s body materijalom ali nikakav je, vjeruj, upravo on ima losu pokrivnost i najjace zacuruje,a sto se cjene tice, dobivao sam ga po 97kn, dok je kompakt prajmer 140kn tak da eto
vucna sluzba,najjeftiniji prijevozi: 098/9043 358

Offline pajo_patak

• Veteran member
pitanja o kitanju
« Odgovori #32 : 13 Siječnja, 2012, 15:33:04 »
A neznam, ja sam sa mobihelom ima problema u kombinaciji sa običnim akril bojama, događalo bi mi se da mi se na mistima nije vatala boja. sa 4cr ili body pro mi se to nikad nije desilo. nije jedan važ u pitanju, potrošia sam bar 10-ak tih mobihelovih, i neznam, nisam oduševljen. ovaj mi se općenito lipše razliva i bolje popunjava sitna oštećenja. cijena mobihela je kod mene 80kn+utvrđivač, body pro je oko 130kn sa utvrđivačem u kompletu. sa curenjem nisam ima nikad problema sa nijednim jer filer ne nanosim nikad debelo...rađe u više slojeva. ako već treba dobar sloj, onda rađe šprickit.
lancia-klub.com
Život je prekratak da bi ga trošili na ružne žene i aute koji malo troše