Evo i mene, ja se tek popodne vratil u civilizaciju :crazy_pilot: ... par rijeci za jucerasnji dan
Dakle Hvala svima sto su se odazvali i upustili na mali izlet van Zagreba, i sto ste dosli u moj skromni "dom-vikendicu", valjda nikad u zivotu u mom dvoristu nije bilo 15 auta od jednom, i to 12 oldschool pila od Varianta, Mediterana, Kadetta Citya i Sedan, Ascona i Manti, Hillmana, Fiata 130 i Biancia ma svega :) pre dobro je bilo, jos da je to duze potrajalo, da nije mrak pal i da je bilo toplije itd. bilo bi 100 puta bolje ... sve u svemu, vidimo se mi opet na proljece, cim zatopli i dani postanu duzi (neku radnu akciju slozimo) a i limar mi se motal oko veznog lima, mozda se smiluje
Sve u svemu HVALA, ekipa stoljeca ste (pogotovo ovi iz ivanica i okolice, i ona plavusa u Kadettu koja nasadjuje cekice i sekire bolje neg jozo stolar) :)
@ kaiser Soze: daj si trubu slozi kak spada, il se ti furas na Frika, ili Frik na tebe jbt sreca pa cujem kaj se dogadja oko mene dok spavam hahahahaha ...

skoro sam prespaval jutarnju kavu (e da i tocniji si od onih ranih vijesti na dobro jutro hrvatska) hahahah svaka ti dala "konobarica"