Autor Tema: ZaGrebancija Nedjeljom  (Posjeta: 444067 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline bozidar

Odg: ZaGrebancija Nedjeljom
« Odgovori #4125 : 29 Rujna, 2013, 16:21:59 »
Jucer Luka boi domacin u Cazmi , navratila ekipa usput sa Oldtimer rally -a Bjelovar , i skupio se vise - manje poznata lica nase Oldschoolhr scene !
Pored meni poznatih lica do sada , upoznao sam osobno konacno " fantomskog " Frik - ri lika kojem se javno zahvaljujem na odlicnom gulasu , covjek ima smisla za kuhanje ( a vjerojatno i za ostale kulinarske nacine pripreme hrane ) , a tu je bio i Ivica - vlasnik jedinog FIAT 130 u HR !  :good:
Da je bila pomalo neobicna Zagrebancija govori cinjenica da je i Vinc nakon cijelog dana berbe bio - trijezan !?  :shok: 
Dosta baljezganja , idu slike !

To je bio " vanjski " dio druzenja , posto su pojedincima zvonili mobiteli i zenice ih potjerale dome , najhrabriji " oldschooleri " po cijenu mira u kuci su ostali do kasno u noc !  :friends:

Offline bozidar

« Odgovori #4126 : 29 Rujna, 2013, 16:34:12 »
...a tamo je bio dar - mar , kako se ono kaze - bez alkohola i masne hrane , dalje u revijalnom tonu !

Zahvaljujem Luki na gostoprimstvu , Frik-ri na rucku i svim ostalim koji su se odazvali na jucerasnji dan !
Vidimo se i cujemo neki drugi put , sigurno !  :smile:

Pozdrav svima

Offline oldaudijaner

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Audi vozila
« Odgovori #4127 : 29 Rujna, 2013, 17:47:54 »
Baš Vas je lijepo vidjeti,samo šteta što je Krešu zvala žena! :brunette:
Pozdrav ! :hi:
marijanko

Offline KAISER SOZE

• Antique Member
« Odgovori #4128 : 29 Rujna, 2013, 20:56:31 »
:lol:ova je dobra...dala mu je bateriju da vidi doć doma... :rofl:

Offline vu.k

• Antique Member
  • Vozilo:: neki stari Opeli
« Odgovori #4129 : 29 Rujna, 2013, 21:23:33 »
Nemojte me diskreditirati, pa nisam oženjen, telefon na mom uhu je ustvari svijetiljka, provjeravali smo koliko mi je šuplja glava i jel se svijetli na drugo uho  :biggrin:
Inače, HVALA Luki na organizaciji i Boži na slikama  :cook:
A koliko je tu bilo tehničkih tema, prepričavanja doživljaja,  smjeha i zafrkancije, teško je opisati  :klinac: :declare: :focus: :rofl:  :good:
Nisam potpuni idiot, neki dijelovi mi fale!

Offline oldaudijaner

• Antique Member
  • Vozilo:: Audi vozila
« Odgovori #4130 : 29 Rujna, 2013, 22:25:33 »
 :smajlold:
Znal sam da budeš reagiral,zato sam i napisal da imaš sqo!
Šteta kaj nisam bil na susretu ,imal sam obavezu peći roštilj na rođendanu moje životne suvozačice. :hi:
Inače morate naučiti svoje družice da Vas ne zovu kad ste na tako važnim druženjima! :hi:
marijanko

Offline bozidar

« Odgovori #4131 : 29 Rujna, 2013, 23:01:56 »
Ajde Luka , kaj se ceka sa tim slikama ?!
E da , ono jucer u vezi one Srpske serije o automehanicarskoj radionici : serija se zove Prica iz radionice a glavni glumac je bil Zoran Radmilovic ! ( ja mislil da je Drgomir Bojanic - Gidra  :suicide: ) Kak to niko nije znal ?

Offline Looka-zg

• Antique Member
  • Vozilo:: Hillman Avenger mk1 1971.
« Odgovori #4132 : 30 Rujna, 2013, 00:57:37 »
Evo i mene, ja se tek popodne vratil u civilizaciju  :crazy_pilot: ... par rijeci za jucerasnji dan

Dakle Hvala svima sto su se odazvali i upustili na mali izlet van Zagreba, i sto ste dosli u moj skromni "dom-vikendicu", valjda nikad u zivotu u mom dvoristu nije bilo 15 auta od jednom, i to 12 oldschool pila od Varianta, Mediterana, Kadetta Citya i Sedan, Ascona i Manti, Hillmana, Fiata 130 i Biancia ma svega :) pre dobro je bilo, jos da je to duze potrajalo, da nije mrak pal i da je bilo toplije itd. bilo bi 100 puta bolje ... sve u svemu, vidimo se mi opet na proljece, cim zatopli i dani postanu duzi (neku radnu akciju slozimo) a i limar mi se motal oko veznog lima, mozda se smiluje   :blush2:

Sve u svemu HVALA, ekipa stoljeca ste (pogotovo ovi iz ivanica i okolice, i ona plavusa u Kadettu koja nasadjuje cekice i sekire bolje neg jozo stolar) :)

@ kaiser Soze: daj si trubu slozi kak spada, il se ti furas na Frika, ili Frik na tebe jbt sreca pa cujem kaj se dogadja oko mene dok spavam hahahahaha ... :P skoro sam prespaval jutarnju kavu (e da i tocniji si od onih ranih vijesti na dobro jutro hrvatska) hahahah svaka ti dala "konobarica"

Offline Looka-zg

• Antique Member
« Odgovori #4133 : 30 Rujna, 2013, 01:21:48 »

ugl. sve su ovo slike s moba, jer bedak nisam zel fotoaparata, sjetil sam se na Zitnjaku na pumpi dok sam Edu cekal  :down:

Offline OLD WEBER

« Odgovori #4134 : 30 Rujna, 2013, 02:25:15 »
 :thmbup: :thmbup: :thmbup:
dmdeweber@gmail.com /091 165 18 07 viber , whatsapp

Offline Gorki

• Antique Member
  • Vozilo:: Taunus GXL Coupe 2000V6
« Odgovori #4135 : 30 Rujna, 2013, 14:51:50 »
Bravo ljudi, ovakve stvari su najbolje :thmbup:
I did it my way 😎

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #4136 : 30 Rujna, 2013, 16:40:51 »
Vidi se,trbuhi samo bujaju.

Offline Looka-zg

• Antique Member
« Odgovori #4137 : 30 Rujna, 2013, 17:54:19 »
bolje trbuh od pijace nego grba od stihace hahhabaha

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #4138 : 30 Rujna, 2013, 18:11:37 »
Da se razumijemo... Nije  :nono: gulaš, nego grah.  :good:
I da se razumijemo  ;) iako je ''roknuta skoro litra i pol ulja'' dok se kuhao grah - više od litre je odliveno nakon što se izdinstalo PIIIIP...PIIIIP..  :whistle2:PIP...PIIIIP...PIP..  :whistle2: PIIIIIP  :whistle2: tako da je grah u biti bio niskokaloričan, a viskoko ''nutritivan'' da ne kažem visokooktanski  :focus: tako da ne bi bilo da sam ja krivac što rastu trbusi...  :cool:
Ja bi se još jednom ispričao kako Luki tako i cijeloj ekipi što nisam mogao ostati duže.  :sad2: Dan je bio kakav je bio - duže, nažalost, nisam mogao ostati.  :sad2:
Također svaka pohvala kako Luki koji je u tako kratkom vremenu uspio skupiti tako brojnu ekipu, tako i samoj ekipi koja se odazvala.
Drago mi je što sam upoznao još ljudi, napokon onako ''uživo'', a ako vas je moj pasonja gnjavio ja se ispricavam.  :rolleyes2:
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #4139 : 30 Rujna, 2013, 18:55:47 »
Tko je kriv,ja neznam,ali slike govore 1000 rijeći.