Autor Tema: FIAT Ritmo 65 L  (Posjeta: 16451 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Domi

• Veteran member
FIAT Ritmo 65 L
« Odgovori #45 : 02 Rujna, 2012, 23:44:56 »
jao pa ti imaš retrovizor od unića, daj mi javi kad dođeš u Hr pa da ti pošaljem originalni retrovizor
Fiat Abarth Ritmo 130 TC, konzumirajmo talijansko
Fiat-Lančica mila majčica

Offline boresky

• Antique Member
  • Vozilo:: | SAAB 900 1981 |
FIAT Ritmo 65 L
« Odgovori #46 : 03 Rujna, 2012, 21:34:33 »
Citat: Domi;338442
jao pa ti imaš retrovizor od unića, daj mi javi kad dođeš u Hr pa da ti pošaljem originalni retrovizor
Joj kolega,jel si me baš morao izdat,hehe!
Znam,iskopo sam ovdje na oglasniku bećara koji ima poneki novi dio za Ritma,ima i i retrovizor al nisam tad imao viška love tako da sve stoji što se tiče tih sitnarija.Jučer sam drugi put pročitao od a do ž tvoju temu o 130 TC i fakat nisam vjerovao kako si naletio na onog 105 TC!!!
Hvala ti na ponudi,javit ću ti se!
-Pretpostavka je majka pogreške-

Offline boresky

• Antique Member
FIAT Ritmo 65 L
« Odgovori #47 : 04 Studenoga, 2012, 15:23:56 »
Jedan stariji video snimak moje šrotalice,hehe
http://www.youtube.com/watch?v=hoc06EOgYxI&feature=youtu.be

Offline boresky

• Antique Member
Odg: FIAT Ritmo 65 L
« Odgovori #48 : 15 Kolovoza, 2013, 20:50:23 »
Bok svima!
Pošto sam iskoristio svoja dva tjedna godišnjeg,evo me nazad u inozemstviji.
Osim odmaranja,ljenčarenja na moru i ostalih slobodnih aktivnosti,uspio sam i srediti jednu stvar na svojem Ritmu.
Već prije sam spominjao Škodin fergazer koji me lagano bockao a stvar je i u tome da je propuštao benzin van na dihtungu jer se rasušilo sve valjda.
Nisam ga mogao više ni paliti normalno i reko ajmo staviti onog Weberovog iz gepeka.
Škoda dole i pljas,pa to je čudo s dva grla!Čovjek koji je to stavljao gore je bil fakat meštar,dao si je truda i s lakoćom sam skinuo i međuploču s usisne grane.
Weber je sjeo samo tako,kak i nebi kad je on bio org. gorei upalio je od prve nakon što sam mu u frgu nalio benzina koliko stane u plastični čep od Jamnice.
Mojoj sreći nije bilo kraja! :klinac:
Dvije godine se ja žderem i pitam "kaj mu znači ona frga koja stoji u toj kartonskoj kutiji otraga....?"
E sad znam konačno,ne dela nego je čekala da dođe na svoje mjesto.Motor super radi,to sam rekao i za onaj škodin fergazer ali ovo je osjetno bolje.Filter zraka je kockasti,nekakav home made a kučište je neki original al neznam čije.
Slike su mi,nažaloooooost,ostale u Hr na kartici iz fotoaparata tak da Vas nemogu upoznati i vizualnom situacijom na autu koji je star 31. junačku godinu! ;D

Offline sven

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: youngschool punoljetnici
« Odgovori #49 : 16 Kolovoza, 2013, 22:43:44 »
Baš mi je drago da se još uvijek s jednakim žarom i pažnjom baviš sa Ritmom. Pošto si u Francuskoj, možda možeš i preko njihovog oglasnika (leboncoin.fr) naći još neki dio ili detalj koji ti fali. Uvijek se na toj stranici iznenadim koliko kod njih još ima tih starih talijana.  :smile2:

Offline Goc127

• Antique Member
« Odgovori #50 : 17 Kolovoza, 2013, 22:16:21 »
Kolega,jedno ovak glupo pitanje:) zasto ne bi odfurao ritmp gore u France i rwgas ga svake godine kad se vracas na godisnji, ja znam da bi uzivao u takvoj pustolovini

Offline boresky

• Antique Member
« Odgovori #51 : 17 Kolovoza, 2013, 23:30:33 »
 ;D Nije pitanje glupo.Da bi bila pustolovina,bila bi garant a o tome da bi se možda i netko okrenuo za Ritmom,mislim da bi.
Vratio sam se prije 6.dana sa svojim Tipom i put je super jer ideš kroz Slo i Italiju i autocesta je ravna kak špigl pa nije bilo prezahtjevno osim malo uspona na Mt. Blanc.Mogu ti reć da put od 1000 km plus koji desetak nije baš za 31. godinu star Ritmo i još ga ne poznajem jer sam s njim napravio 10 km ukupno :resent:
Pogledat ću ovu stranicu koju mi je Sven dao,možda se pronađe nešt zanimljivo.

Offline boresky

• Antique Member
« Odgovori #52 : 15 Siječnja, 2014, 22:26:46 »
Haj!
Dugo nije bilo ništa ovdje a pošto svi nekaj rade oko svojih auta,malo sam i ja leto oko stare kante.
Prvo sam kemijo oko stražnje police jerbo je bila neka home made al nikakva.
Imao sam jednu od Tipa pa sam je preradio da "legne" iako se uklapa al polako,bit će.
Onda prednje kočnice,skužio sam da mi cvikaju.Sve skinuo i očistio,ispustio staro ulje iz sistema i nalio novo i odzračio.Sad se to vrti i koči normalno
Ubacio rezervni kotač u normalnoj dimenziji i malo ga provezo.
Samo da se ovi glupani koji nam kroje zakone sjete da nam daju neke 3. ili 6. mjesečne table da se možemo preko sezone voziti do mile volje :klinac:

Offline boresky

• Antique Member
« Odgovori #53 : 17 Travnja, 2015, 13:39:41 »
Dugo nisam ništa mrduljio po svojem Ritmoju ali,sljedeci tjedan se sprema proljetno raspuhivanje i ribanje-lickanje.
Ove su od zime,vidi se da hrdja ima apetit i farba u spreju je goli k ali,sredicu to.
Inštument tabla se drobi i dalje i više se ne sekiram oko nje :cofee:
Idem na čišćenje rezervoara jer u njemu dugo nema više od par litara benzina.

adult photo sharing

forum image hosting

how to take a screen shot

windows screenshot

Iznutra je sve ok još,samo fali šofer... :biggrin:

upload images free
« Zadnja izmjena: 17 Travnja, 2015, 13:43:33 boresky »

Offline Goc127

• Antique Member
« Odgovori #54 : 17 Travnja, 2015, 15:04:29 »
Vidio sam da ga prodajes,jesi odustao od slaganja?

Offline boresky

• Antique Member
« Odgovori #55 : 17 Travnja, 2015, 15:33:36 »
Stoji vec dugo na njuskalu.Prvo sam ga stavio tamo cist iz znatizelje da vidim dali postoji neki interes za takvim autom a u zadnje vrijeme postoji moj interes da ga prodam jer necu da istrune,vidi se sto mu radi na limariji parkiranje u satoru...
Bilo je ponuda po 3000 kn,zamjene za skutere50ccm,neke rashodovane dizelase,ma,smeh!
Fora je u tome da sam ja bolestan na starije aute i kako god,moram imati barem jednog(samo da nije iz Njemacke,hehe) tako da bih radije Ritma prodao i kupio auto koji pikiram vec neko vrijeme a to je Saab 99 Coupe 71. iz Ivanic Grada.On nece struliti tako brzo kao Fiat a meni je zao da Ritmo istrune.Kao auto,nema neku vrijednost ali ipak ih je  :klinac:jako jako malo na cestama i samo na tu osnovu trazim malo manje novaca nego sto se trazi za velikoserijske aute poput vw buba,golfova1 i ficeka.Ako ga nitko ne kupi,napravit cemo opet saniranje hrdjavih dijelova i neka stoji dalje.Ako zlu zatreba,moze posluziti kao zamjena za
Daily car
« Zadnja izmjena: 17 Travnja, 2015, 15:36:19 boresky »

Offline boresky

• Antique Member
« Odgovori #56 : 25 Lipnja, 2015, 22:08:19 »
Prije vise mjesed dana sam puko rezervoar dolje i malo ga uredio,nist posebno.Bilo nacelo na par mjesta po savu,udaren sa straznje strane.Objesio sam ga na strik,saku sitnog kamena unutra,kipuce vode i lagano rostiljanje sim-tam,lijevo-desno pa ispiranje dvaput.Pumpa i plovak su bili citavi,pokazivac radi i dalje.Presao bijelom bojom i nazad gore.

photo hosting

images upload

capture

images upload

photo hosting sites

Zastita na limu iznad i oko rezervoara je jos citava al sam poplasio sve bitumenskim premazom.Da,i nisam stavio nove selne na cijevi goriva... :down: