Bok svima!
Pošto sam iskoristio svoja dva tjedna godišnjeg,evo me nazad u inozemstviji.
Osim odmaranja,ljenčarenja na moru i ostalih slobodnih aktivnosti,uspio sam i srediti jednu stvar na svojem Ritmu.
Već prije sam spominjao Škodin fergazer koji me lagano bockao a stvar je i u tome da je propuštao benzin van na dihtungu jer se rasušilo sve valjda.
Nisam ga mogao više ni paliti normalno i reko ajmo staviti onog Weberovog iz gepeka.
Škoda dole i pljas,pa to je čudo s dva grla!Čovjek koji je to stavljao gore je bil fakat meštar,dao si je truda i s lakoćom sam skinuo i međuploču s usisne grane.
Weber je sjeo samo tako,kak i nebi kad je on bio org. gorei upalio je od prve nakon što sam mu u frgu nalio benzina koliko stane u plastični čep od Jamnice.
Mojoj sreći nije bilo kraja!

Dvije godine se ja žderem i pitam "kaj mu znači ona frga koja stoji u toj kartonskoj kutiji otraga....?"
E sad znam konačno,ne dela nego je čekala da dođe na svoje mjesto.Motor super radi,to sam rekao i za onaj škodin fergazer ali ovo je osjetno bolje.Filter zraka je kockasti,nekakav home made a kučište je neki original al neznam čije.
Slike su mi,nažaloooooost,ostale u Hr na kartici iz fotoaparata tak da Vas nemogu upoznati i vizualnom situacijom na autu koji je star 31. junačku godinu!