Autor Tema: kako ispolirati rubove felgi  (Posjeta: 6351 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline vipla

• Oldschool rookie
  • Spol: Muški
kako ispolirati rubove felgi
« : 25 Siječnja, 2012, 22:58:42 »
Zanima me dali je netko sam doma ispolirao rubove felgi?
Kako,čime itd...treba mi neki savjet,možda neko zna nekog da to radi u Rijeci?U svakom slučaju volio bi to sam napraviti ako nije je..čina!!!Svaki savjet je dobrodošao!:D

Offline YUGOABARTH

• Antique Member
  • Vozilo:: Zastava Yugo, Renault 4 TL
« Odgovori #1 : 25 Siječnja, 2012, 23:03:07 »
Imaš temu o poliranju!! Search!! :hop:

DavorIstra

• Gost
« Odgovori #2 : 25 Siječnja, 2012, 23:05:12 »
dignes jednu stranu auta i ubacis u brzinu da se kotac vrti i brusnim papirom. zavisi u kojem ti je stanju rub felge da znas pocet sa npr grubljim da ga poravnas ako ne sa finijim. tako sam ja radio prijatelju. dok ne dodes postepeno do finog papira i bez crtica a onda polirka i polirat. ja sam radio na jednoj masini koju smo napravili sa tokarskom glavom gore. fiksiram felgu i brusim. pozz upalim

Offline mattax

• Antique Member
« Odgovori #3 : 26 Siječnja, 2012, 04:40:21 »
to sa dizanjem strane auta objesi machku o rep. http://www.oldschoolhr.com/forums/showthread.php?7488-Poliranje-felgi

otvori tu temu, skuhaj koju litru socare, pripremi paket papirnatih maramica i koju kutiju cigara i opleti.... sve imash u temi pa surfaj.... nema na gotovo nishta :gosp:
...DNK rulz...

Offline Ante V8

« Odgovori #4 : 26 Siječnja, 2012, 18:50:47 »
Ja sam na autu to radio i ispale su super.
Definicija Demokracije:
Pošalješ čovjeka u p.m.. i on ide kud je njega volja!

Offline marac_kc

• Antique Member
« Odgovori #5 : 28 Siječnja, 2012, 13:19:31 »
....ovako na autu??!

:D
KEMI?AR

Offline ZWER

• Oldschool rookie
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Buick Skylark
« Odgovori #6 : 28 Siječnja, 2012, 13:44:51 »
heheheh, bome najjaca shema

a112

• Gost
« Odgovori #7 : 28 Siječnja, 2012, 15:42:41 »
Citat: Ante V8;285936
Ja sam na autu to radio i ispale su super.

Bez uvrede tebi i tvom radu, ali moja i pretpostavljam Mattaxova definicija poliranog nije baš ista kao tvoja sudeći po slikama onog poklopca ventila što si radio. Ne kažem ništa zlonamjerno. Na autu se mogu radit rubovi, i s obzirom na uložen trud to je super jer ne traje dugo i ne zahtjeva mnogo posla, no očita je razlika s drugim postupcima, ručno + krpe strojno itd.

Musaki

• Gost
« Odgovori #8 : 09 Travnja, 2012, 20:22:37 »
ja ti poliram ;)

Offline Dalinho

• Oldschool member
« Odgovori #9 : 09 Travnja, 2012, 23:54:16 »
ako si nesposoban nijedna metoda ti neće pomoć,nikakvi strojevi i mašine i paste,krpice vatice i slične pizdarije... svako ima svoju šemu i amen... mi felge zavrtimo na autu i budu vrhunske,a evo ovdje u temi i slika di je jedna zelena  felga pored ispolirane pa nek neko kaže da nevalja i da se neda ispolirat na autu...:pda:

http://www.oldschoolhr.com/forums/showthread.php?23424-Poliranje-felgi&highlight=poliranje

Musaki

• Gost
« Odgovori #10 : 09 Travnja, 2012, 23:58:50 »
Gle sve se moze kad se hoce.Ako neko nezna znamo ja i dalinho

Offline bozidar

« Odgovori #11 : 11 Travnja, 2012, 10:06:24 »
Citat: Dalinho;307784
 a evo ovdje u temi i slika di je jedna zelena  felga pored ispolirane pa nek neko kaže da nevalja

A ona nogica u "japanki" i lakiranim noktima,to je tvoje ili ?!:rofl:
A da,razlika felgi je nebo i zemlja,super je ispalo.
Ja sam jednom imal posudeni "patent" od Jaki-a,nista posebno,motor od vesmasine na nekom nosacu,remenom to okrece "nabe" od nekog vozila sa potrebnim rasponom rupa(4x100,4x108,5x110 itd.),motor se stavi ne centrifugu i sve OK.Ispoliral sam jedan set felgi sa tim.Bitno je da nekaj vrti kotac,pa makar vjetrenjaca!:lol: Rad auta na dizalici na mjestu mi je preskupo,probal sam i to,samo sam se nagutal dima iz auspuha!:(

Offline Dalinho

• Oldschool member
« Odgovori #12 : 11 Travnja, 2012, 10:52:03 »
Nogica je od seke :) moje ruke su bile precrne za uzimat digitalni :)  mi smo sad u potražnji za nekim adekvatnim elektromotorom koji bi složili za poliranje,slažem se,bitno da se se kotač vrti :palac:

Musaki

• Gost
« Odgovori #13 : 11 Travnja, 2012, 21:30:26 »
Zato iz Lomnice dodjes do gradica i mi ti isopliramo felge,na lijepoj asconi ;)))))) Znam te pusko pistolj kad si bila hehehhehe

Offline bozidar

« Odgovori #14 : 12 Travnja, 2012, 10:06:54 »
Citat: Musaki;308440
Zato iz Lomnice dodjes do gradica i mi ti isopliramo felge

Popit cemo kavu u to ime ali ove felge na Asconi se ne poliraju,mislim da to ne bi nikak izgledalo! 2 boje (zuta i bijela) su dosta na Asconi,treca je mislim suvisna,to bi bio vec ciganluk! Da je Ascona u jednoj boji OK,ali ovak,definitivno ne.