Autor Tema: Postao sam i ja oplovac xD  (Posjeta: 232603 )

0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline jadrant

• Olschool apprentice
  • *
Odg: Postao sam i ja oplovac xD
« Odgovori #405 : 11 Prosinca, 2014, 13:03:28 »
Ima li uopce koji restauriran primjerak u HR da se vozi, barem po skupovima oldtimera?

Offline sven

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: youngschool punoljetnici
« Odgovori #406 : 11 Prosinca, 2014, 16:34:02 »
Ne sjećam se jesi li kaj napisao o tome ali - jeste uspjeli nać vlasnika auta i papire ili nije bilo ničeg pa po onom sudskom sistemu?

Svaka čast na volji, doslovno iz ničega bude opet vozni auto.  :bravoo: :bravoo: :bravoo:

Offline krntija

« Odgovori #407 : 11 Prosinca, 2014, 17:04:32 »
Ima li uopce koji restauriran primjerak u HR da se vozi, barem po skupovima oldtimera?
Ovog modela nema! Ima kolega malo novijeg u Strmcu 51. ili 52. godiste! Voznog i reganog!
++++ PRODAJEM TVORNICKE PROSPEKTE ZA SVE MARKE AUTOMOBILA kao i KATALOGE GODISNJAKE ; POGLEDATI U Ponuda/Potraznja http://oldschoolhr.com.hr/forum/index.php?topic=15429.825

Offline filipbas

• Veteran member
« Odgovori #408 : 11 Prosinca, 2014, 22:57:02 »
Ovog modela nema! Ima kolega malo novijeg u Strmcu 51. ili 52. godiste! Voznog i reganog!

koji kolega? ako moze koja slika od tog kapitena il ime kolege?

Offline krntija

« Odgovori #409 : 12 Prosinca, 2014, 02:29:42 »
Oldtimeras iz OTK Stari kotaci , Strmec , Kresimir Martinec. Tel. ni adrese nemam, vidim ga svake godine na sajmu dijelova u Strmcu. Ima vise starih Opela.
++++ PRODAJEM TVORNICKE PROSPEKTE ZA SVE MARKE AUTOMOBILA kao i KATALOGE GODISNJAKE ; POGLEDATI U Ponuda/Potraznja http://oldschoolhr.com.hr/forum/index.php?topic=15429.825

Offline Amigaboy

« Odgovori #410 : 12 Prosinca, 2014, 16:29:32 »
 moje iskustvo s covjekom tim je : Smijem poslikat vas kapitan , imam nesto slicno . on kaze : ma moze , i lijepo ja cijeli auto poslikam... I onda on mene pita a sto ti imas slicno , noviji jel ? ja lijepo kazem , nene , onaj stariji , sa rezervnim kotacem na haubi iza. I kad je onda pocela neka ljutnja i odjebavanje s njegove strane, onak. Pitam ga jel ima kakvih dijelova mehanike za prodat i njegov odgovor ljut :   za tebe nemam nista!
Ko da sam mu nesto ukrao il mu kcer okrenuo xD :D
[h=6]░░░▄▄▄▄▀▀▀▀▀▀▀▀▄▄▄▄▄▄
 ░░░░█░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░▀▀▄
 ░░░█░░░▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░▒▒▒░░█
 ░░█░░░░░░▄██▀▄▄░░░░░▄▄▄░░░█
 ░▀▒▄▄▄▒░█▀▀▀▀▄▄█░░░██▄▄█░░░█
 █▒█▒▄░▀▄▄▄▀░░░░░░░░█░░░▒▒▒▒▒█
 █▒█░█▀▄▄░░░░░█▀░░░░▀▄░░▄▀▀▀▄▒█
 ░█▀▄░█▄░█▀▄▄░▀░▀▀░▄▄▀░░░░█░░█
 ░░█░░▀▄▀█▄▄░█▀▀▀▄▄▄▄▀▀█▀██░█
 ░░░█░░██░░▀█▄▄▄█▄▄█▄████░█
 ░░░░█░░░▀▀▄░█░░░█░███████░█
 ░░░░░▀▄░░░▀▀▄▄▄█▄█▄█▄█▄▀░░█
 ░░░░░░░▀▄▄░▒▒▒▒░░░░░░░░░░█
 ░░░░░░░░░░▀▀▄▄░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░█
 ░░░░░░░░░░░░░░▀▄▄▄▄▄░░░░░█[/h]

Offline PrX

• Antique Member
    • http://www.ak-retro.com
« Odgovori #411 : 12 Prosinca, 2014, 17:49:14 »
A i ti si bezveze gde ces imati stariji model , vidis da to smeta coveku  :blush2: :blush2: :D :D :D

Offline zoranR

• Antique Member
« Odgovori #412 : 13 Prosinca, 2014, 08:26:16 »
Za takav stav moras imati kompleksa kao Cinestar... :biggrin:
low & slow...

Offline jadrant

• Olschool apprentice
  • *
« Odgovori #413 : 13 Prosinca, 2014, 10:09:35 »
Vec dugo pratim sto ti i tvoj ćale radite i svaka vam čast.

Ovaj Kapiten bit' će dragulj u kolekciji.

A što se ovog drugog tiče...taština je opaka stvar. Godinama je bio prvi...jedini...i sad ga netko skida s trona.

Offline Amigaboy

« Odgovori #414 : 13 Prosinca, 2014, 10:16:17 »
nikad nije ni on ni ja bili na thronu , ima gospodinu cakovcu par njih , jedan cak iz 1938, ostali su mu za dijelove. i njega sam kontaktirao preko telefon a, i onak full iskreno sam rekao ,d a otkopavam jednog, da trazim dijelove, covjek totalno susretljiv, ma car. Samo nazalost, nikad nisam uspio stici do njega (Jednom , prosle godine , isli smo do gigija vidit di je zapelo s nekim dijelovima za amere kaj je frend narucio , i onak , nazovem covjeka, i kaze , moje isprike, sad mi je guzva , vinarija i to , i nikad poslije nisam imao vremena dotji  :/ ) . Tak da moj nije najstariji... Ima ih na toj sasiji.. cuo sam i o nekom u NG, al nisam nista cuo vise od traca. Mislim , kaj nije poanta, da ako nas i par ima , da izmjenjujemo iskustva , dijelove, savjete , pomognemo jedni drugima ,d a bi svima bilolakse. Ak je ovo neko natjecanje, jebat ga, od srednje sam panker i anarhist, puca mi k. za natjecanja xD
[h=6]░░░▄▄▄▄▀▀▀▀▀▀▀▀▄▄▄▄▄▄
 ░░░░█░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░▀▀▄
 ░░░█░░░▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░▒▒▒░░█
 ░░█░░░░░░▄██▀▄▄░░░░░▄▄▄░░░█
 ░▀▒▄▄▄▒░█▀▀▀▀▄▄█░░░██▄▄█░░░█
 █▒█▒▄░▀▄▄▄▀░░░░░░░░█░░░▒▒▒▒▒█
 █▒█░█▀▄▄░░░░░█▀░░░░▀▄░░▄▀▀▀▄▒█
 ░█▀▄░█▄░█▀▄▄░▀░▀▀░▄▄▀░░░░█░░█
 ░░█░░▀▄▀█▄▄░█▀▀▀▄▄▄▄▀▀█▀██░█
 ░░░█░░██░░▀█▄▄▄█▄▄█▄████░█
 ░░░░█░░░▀▀▄░█░░░█░███████░█
 ░░░░░▀▄░░░▀▀▄▄▄█▄█▄█▄█▄▀░░█
 ░░░░░░░▀▄▄░▒▒▒▒░░░░░░░░░░█
 ░░░░░░░░░░▀▀▄▄░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░█
 ░░░░░░░░░░░░░░▀▄▄▄▄▄░░░░░█[/h]

Offline Boxer

• Administrator
  • Antique Member
    • http://alfa-corse.com
  • Vozilo:: Ponovo Alfa Romeo Sprint QV
« Odgovori #415 : 13 Prosinca, 2014, 15:05:42 »
Gospodin Štampar ima 3 komada :good:
Hrđa bez granica

Offline krntija

« Odgovori #416 : 13 Prosinca, 2014, 15:24:07 »
 :read: Pa kad je vec o tim starim Kapitänima prica, evo jedne za laku noc!! Do prije neku godinu takoreci na skok od moje kuce , na cosku Selske i Auto-puta gdje je i sad OPEL trgovina dijelova bila je jedna stara kuca sa dvoristem punim starog zeljeza i drugog otpada! Vlasnik je to desetljecima gomilao a ispod hrasta i ispod debele plasticne cerade nesto veliko na 4 kotaca propala u zemlju! Vlasnik nije bio za nikav kontakt, pa jednom prilikom skicnul ja u to dvoriste inkognito da vidim ima li kaj starog zeleza za Topolino! Tog nije bilo al sam uspel desifrirati auto ispod cerade; Kapitän kraj 40-tih! Vec bi on i ranije bio prodan ili odvucen ali gadna stvar je kad ti izlazak iz dvorista jednog dana postane neprohodan tj. odrezan - doslovno! To krizanje Selske i Auto-puta je denivelirano tj. spusteno  pocetkom 70-tih , a do tada  je Selska prolazila visinom tog dvorista! Tako je taj Opel do skoro kraja 2000-tih camio i trulio , a za njega su znali svi malo jaci poznavatelji starog krsa u nas! No , kako to biva , stari kramar je otisal na drugi svet, zemljiste otkupilo za novu zgradu i doslo doba da se sve to pocisti!  :borac: Meni je to nazalost promaklo, pa nisam slikao to zanimljivo ciscenje i odvoz Kapitäna! Uzeo ga je gazda tog Opel ducana i otfurao negdje prema istoku ( mozda je to taj o kojem Amiga zbori u NG !!). Pricao sam sa gazdom nakon toga , cak i vidio fotke kad su ga izvlacili, bio je uzasno trul pa zelje gazde da ga obnovi su propale! Dal ga je negdje prodo il ga i dalje drzi ostalo je upitno! :big_boss:
 :umnik2: Drugi takav slucaj sa istim modelom ali sa karoserijski odlicnim stanjem bio je na Gracanskoj cesti kod birtija Debeli Martin i Puntijar, krajem 80-tih! Iz jednog staglja je nakon 30 godina lezanja na suhom izvucen takav Kapitän , mozda i prijeratni , odlicne i kompletne karoserije, samo bez motora!! I za njega su stari oldtimerski vukovi znali; cak i to kod kojeg je majstora u gradu 60-tih ostao taj motor , pa prilikom neke pretumbacije zabunom bacen na otpad, a onda vlasniku placen neki sitniz za odstetu....  :borac:  Uglavnom taj auto je tada (kraj 80-tih) izbacen iz dvorista na livadu gdje su ga dripci posteno izkamenovali ! Posle je zavrsil negdje u Primorju, mozda i kod Kivele!!  :music:

Offline kađo-c

« Odgovori #417 : 13 Prosinca, 2014, 17:51:30 »
Za takav stav moras imati kompleksa kao Cinestar... :biggrin:

Auuuu...ima ih tu na forumu u opel sceni malo više s kompleksima Cinestar,zanimljivo je to pratiti i promatrati pa im se na kraju sve obije o glavu  :biggrin:
well pam Wich way to go? left or right?
right!
noo.. its too bad ..
why?
because it was 50/50 shot on you be going left or right,you see we both going left ....

Offline zoranR

• Antique Member
« Odgovori #418 : 13 Prosinca, 2014, 20:59:24 »
Znam za jednog takvog u Solinu kod Splita desetljecima "pod sljivom" i nema neke nade za njega...nemoze se prepisati a vlasnik trazi 3 do 5 Europskih hiljadarki ...ovisno o raspolozenju  :eek:
low & slow...

Offline jadrant

• Olschool apprentice
  • *
« Odgovori #419 : 14 Prosinca, 2014, 19:18:09 »
Na kraju će završiti u CIOS-u... :resent: