bilo je svaceg.
struja je poslozena. ima osvjetljenje , switch na podu. ima dugo , kratko. zmigavce s blinkerima i onim kurcicima na boku sto skacu. Ima i stop funkcionalni. Kocnice su funkcionalne nakon sto je legenda iz Makarske dofurala u zg kocioni cilindar koji ne curi ...
ovako izgleda sastvaljen cilindar. sa svim pocincanim dijelovima, novim gumicama , i lakom izvana :

ovako izgledaju sve pedale i prekidac za svijetla :

takodjer, nisam ni znao da zadnja vrata imaju distancer, pa mi je jedan covjek iz njemacke skicirao svoj :

pa smo ga od kaljenog industrijskog celika za nozeve napravili ih par :

Pa pocincali :

i ugradili :

auto se mejdutim tesko gurao. i neke cudne zvukove proizvodio. mislio sam da ide diff papa , medjutim procurilo mi je ulje na zadnjem desnom kotacu. Posto se mora kotac i dobos skinuti a ima 60 godina zapecenosti unutra i voznje kao prikolica za traktor zadni dif imao, morao sam napraviti izvlakac za dobos s osovine :

nakon sto je ucinio svoju duznost :

znam da sam trebao prvo rastaviti diff. al sam se nadao da ce sve raditi.. medjutim , ovako je to izgledalo unutra :

ovo je kocioni cilindar :

ovo je lager zbog kojeg je auto malo visio i strugao i tesko se gurao :

ovako izgleda usporedba novog i starog lagera xD :D

posto sam preko ebaya kupio buzlk pakiranje od 50 gumica od 1 cola , imah vise nego dovoljno gumica za kocione cilindre... ovak izgleda kocioni nakon popravka :

ovako izgleda lager kad je ispravan unutra xD :D

vise ne curi uka ulje. Pedala je bolja od kocnica. ne visi auto. ne struze. I puno lakse se gura xD :D