Autor Tema: crna boja - kod,cjena, gdje?  (Posjeta: 4528 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

sheep

• Gost
crna boja - kod,cjena, gdje?
« : 03 Travnja, 2012, 00:23:12 »
farbam auto opet, pa me zanima posto sad imam gore 475 sapphire black, boja mi je ok, ali htio bi neku sa vecim, bolji, jacim zrnima! pa dajte preporuku al da nije ono enormna cjena po litri, znaci crna ali brutalno metalik, znaci sljokice! hehehe, pa sad ili to islo u lak ili direkt boja da je takva neznam... pa eto ko se kuzi i ko zna da preporuci nesto. :gosp:

Offline dvojka

• Antique Member
« Odgovori #1 : 03 Travnja, 2012, 00:41:24 »
kad  trazis da ti je umjesa onda trazis bazu sa krupnim srebrom, e ono ti na suncu jako svjetluca, to je sta ti zelis, a mnoge baze imaju tamno zrno pa ni ne dolazi do izrazaja metalik efekt a i u podsjaju djeluje mutna
vucna sluzba,najjeftiniji prijevozi: 098/9043 358

sheep

• Gost
« Odgovori #2 : 03 Travnja, 2012, 00:52:35 »
da htio bi da na suncu auto izgleda kao da je srebrnkast, da ima puno sljokica, veliko zrno... kad se ja nekuzim u to... znam sto zelim, ali neznam kako to dobiti hehhe

Offline Brunos

• Senior member
  • Vozilo:: BMW E30 318is
« Odgovori #3 : 03 Travnja, 2012, 07:18:27 »
Diamantschwarz metallic možda od BMW-a?

Offline dvojka

• Antique Member
« Odgovori #4 : 03 Travnja, 2012, 10:13:43 »
diamant bas ima to sitno sivo i crno tamno zrno i ne daje efekt koji covjek zeli, kad dodjes u mjesaonu, uzmes skup crnih kartica i listaj, skuzit ces da neke djeluju "vise metalik a neke manje" tako ti i daju efekt sjaja, lazni efekt kad zrnca na suncu i svjetlu bljeskaju djeluje da se jos vise sjaji lak, najbitnije ti je to u svemu sto sa ti naveo, u toj tamnoj bazi da ima sto krupnije zrno srebra
vucna sluzba,najjeftiniji prijevozi: 098/9043 358

Offline OldAudi

• Antique Member
« Odgovori #5 : 16 Travnja, 2012, 01:18:08 »
http://www.houseofkolor.com/speedshapes/speedshapes_shimrin.jsp

Pogledaj na metajuls ispod black diamonds...mislis na to?Te proizvode mozes kupit preko e-baya...

sheep

• Gost
« Odgovori #6 : 16 Travnja, 2012, 03:14:24 »
odlicna je boja! jel znas otprilike koliko dode litra?

Offline kris325

• Oldschool rookie
« Odgovori #7 : 16 Travnja, 2012, 11:16:59 »
diamantschwarz metalic od kocke ti je kod 181/9

sheep

• Gost
« Odgovori #8 : 17 Travnja, 2012, 19:01:59 »
Citat: kris325;309609
diamantschwarz metalic od kocke ti je kod 181/9

ta boja mi nepase, kao sto sam rekao i na pocetku, imam boju sad na autu koja ima jaci metalik efekt od diamantschwarz metalica i opet mi nepase jer tek kad sunce debelo opali u auto vide se zrna, ja ocu da se to maltene i po noci vidi...

Offline OldAudi

• Antique Member

Offline veky

« Odgovori #10 : 18 Travnja, 2012, 13:53:50 »
house of color je riješenje tvojih muka, samo prpremi se da dobrano se isereš cash-a, u što ne vjerujem baš ali : D

ps. đabe ti je kolićinski natezati boju što radi većina farbera izgubiti če ti se efekt, tak da računaj na ajkulu da ti dvije ruke fino zalije trebaš tak oko 3 litre baze, a 4 unca ti je oko deci što je cca 22 dolara dolaziš na to da ti je litra 220 puta 660 plus poštarina, na to trebaš sikens filer, i neki jebački lak može i njega sikkens ništ od toga svega :D
Pomozi podjeli sredi : )

Offline OldAudi

• Antique Member
« Odgovori #11 : 18 Travnja, 2012, 15:40:32 »
Kad je iskesirao Kerscher felgice od 1000€ pa moze valjda i house of kolor da mu spada kak treba na autu...jel sam u pravu?? ;)

Offline ruggine

• Veteran member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Ford Taunus 1974, Zastava 750 1984
« Odgovori #12 : 18 Travnja, 2012, 22:05:29 »
neznam bas dali se mogu slati kemikalije samo tako preko granice...ali uvjek mozes svercat ispod sica http://www.houseofkolor.hu/  popis zemalja europe sa zastupništvima za hok

sheep

• Gost
« Odgovori #13 : 19 Travnja, 2012, 17:42:25 »
Citat: OldAudi;310357
Kad je iskesirao Kerscher felgice od 1000€ pa moze valjda i house of kolor da mu spada kak treba na autu...jel sam u pravu?? ;)
  1200 eura tocnije xD hvala vam svima na pomoci, imam jednu trecu shemu oko boje, to cemo viditi ako upali, kombinacija kombinacije da ne ispadne astronomski skupo a da ispadne kako sam htio... ugl hvala vam svima na pomoci, ako jos ima netko kakvu pametnu nek kaze auto ima jos jedno 10 ak dana posla dok se ne krene u lakiranje, pa do tada pucajte jos ako vam se da, novci ajd i nisu toliki problem ali nemora se biti rasipan ako se bas nemora! =)

edit: najradije bi da ako neko ima neku paletu boja ili da mi da preporuku da odem negdje da pogledam boje kod nekog u trgovinu, neke vec smisljene ovdje u zagrebu, znaci ajde i nemora biti toliko ekstremno metalik ali da ima velika zrna, da netko sigurno zna da ne lutam, nadam se da ste me skuzili! haha :o :lol:
« Zadnja izmjena: 19 Travnja, 2012, 17:47:41 sheep »

Offline OldAudi

• Antique Member
« Odgovori #14 : 20 Travnja, 2012, 02:23:42 »
Ima jedna metoda kad kupis jednu crnu obicnu metalik i kupis kutijicu s zrncima i pomijesas ih skupa i bingo...samo ne mogu se sjetiti kak se zvao taj proizvod...