Autor Tema: Zastava 128  (Posjeta: 13065 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Zastava 128

• Senior member
Zastava 128
« Odgovori #30 : 21 Travnja, 2012, 15:26:30 »
Citat: BORAC ISTRA;310578
auto ti se vozi u okolici žminja,koliko mi se čini mladi gazda se jako razočara u to,sad je neki 1300 koji radi po meni na 3,5 cilindra,ja bin pola auta promjenio....skinua te farove zadnje,taj volan satiće,siceve....ali ajd vozi se.pere se....to su žminjske curice,nevine,neiskvarene,....aaaa..lllll...gaaaa...s.eeee..eee.rrrrmmmmmmmmmm

hahaahahahahahahahahahaha.....sve se da sredit samo da hoce....a sto se tice cura cudno jako cudno :D
Truljava po svuda....

Offline adro126

• Oldschool rookie
Zastava 128
« Odgovori #31 : 19 Lipnja, 2012, 22:54:35 »
Felge daju ono nesto:ghh:

Offline gundevaj

• Senior member
Zastava 128
« Odgovori #32 : 20 Lipnja, 2012, 00:21:43 »
znaći netreba spuštati auto sa neznam kojim oprugama ili šta već... natovari ga curicama i avto ima da legne, hehehehehe poz...!
i da izgled zadnjeg kraja, zapravo ukupan dojam, lampe+auspuh, možda da je pod nekim kutem, vona bi alfa odostraga..? jel..?
« Zadnja izmjena: 20 Lipnja, 2012, 00:27:58 gundevaj »

cino123

• Gost
Zastava 128
« Odgovori #33 : 25 Ožujka, 2013, 12:26:14 »
auto je kod mene..nije na prodaju niti ce ikad bit...možda bi i ja izmjenio neke sitnice na njemu al u ovo tesko vrijeme kad se nema para dobro je da ima i za benz...auto ce polako ic opet u garažu na malo renoviranja ali kad bude para..ja nevozim taj auto da se nekom drugom sviđa nego da se meni sviđa...a za ove curice da sam prošo s nekom fiestom nebi n izamjetili pa sad ko fol curice padaju na ovakva auta priče pričice nekih ljudi..a vi koji bi radili neke izmjene  idorade kupite si jedan stojadin pa ga radite  osvom guštu i opet ce se nać neko kome se neće sviđat to je tako oduvjek.

cino123

• Gost
Zastava 128
« Odgovori #34 : 25 Ožujka, 2013, 12:30:35 »
ne padaju curice na truljave stojadine nego na vozače trulih stojadina..:-) a kad tvoj bmw bude imo 30 godina neće ličit ni na trulež...:-)

Offline BORAC ISTRA

Zastava 128
« Odgovori #35 : 28 Ožujka, 2013, 16:11:20 »
cinić ča se jadiš?to ti je samo forum na kien ni mesta ljutnji i mržnji,mi smo tu čuda lijet i funkcioiramo kao fameja...,ča god da si napisa nikad nećeš svima ugodit...e sad neznam kemu grie vap žep ovo za bmw,ali moji bmw od 30 god su ritko kijega ostavili ravnodušnim...kao i tvoj 128... aloi ko je tebi lijep meni je još lipši :)) nego se predstavi u temi za to i pokaži u garaži kako pedantno čuvaš makinu za razliku od nekih ki su od nečega učili niš...
Quote:
Originally Posted by deda
DS je kratica od francuskog Boginja.Nisam siguran kak se piše,ali se izgovara nekag kao deese.A princeze i žabe ipak imaju neke veze,makar u bajkama.

Istina, ali bogami, da imam Žabu ne bih želio da mi je neka princeza poljupcem pretvori u Princa!

Oldtimerski život nije bajka...

Offline miro_91

• Junior member
  • **
Zastava 128
« Odgovori #36 : 28 Ožujka, 2013, 17:40:19 »
moj bmw ima 34 godine,tek sad ga limarim a ličio je na auto...auto se po mojem mišljenju uvjek radi za sebe i za svoj gušt,kaj koga briga kak moj auto izgleda ili u ovom slučaju tvoj.Inače svaka čast na vozilici,nemoj dozvolit da propadne ko večina 128-ica