Autor Tema: traži se dobrovoljac  (Posjeta: 3391 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline chum

• Olschool apprentice
  • *
traži se dobrovoljac
« : 22 Travnja, 2012, 17:01:27 »
Lp svima, uglavnom zanima me da li bi netko u blizini Zaprešića imao malo vremena da mi uz koju pivu pokaže kako variti limariju??? Namjeravam sam raditi limariju na svom kadettu pa bi trebao par početnih, a draže mi je tak nego preko ekrana :)

Pozdarv, Ivan.

Offline deda

• Antique Member
traži se dobrovoljac
« Odgovori #1 : 22 Travnja, 2012, 17:47:54 »
A ćime variš,samo da ti napomenem nije baš samo tak,trebaš se naučiti uz nekoga tko radi,jer ovako sam ćeš se namučit,potrošit brdo love bez veze i usrat motku od posla.Limarija je zanat koji se uči 4 godine i tek kada poćinješ raditi još se ućiš da bi mogao to raditi i napraviti kako treba.Nije dovoljno znati samo švasat,ima tu još brdo nepredviđenih caka i problema na koje nailaziš.Jesi spreman na to?

Offline chum

• Olschool apprentice
  • *
traži se dobrovoljac
« Odgovori #2 : 22 Travnja, 2012, 19:06:12 »
Još ničime ne radim, niti sam radio, svjestan sam svih problema kad si početnik kao ja, zato sam se i obratio družini na ovome forumu :)
Imam pristup Co2 aparatu, koliko sam upućen to bi trebalo bit skroz ok...
Vremena imam, nije žurba sa projektom, tako da sam speman na sve izazove.

Offline deda

• Antique Member
traži se dobrovoljac
« Odgovori #3 : 22 Travnja, 2012, 20:03:51 »
Ja ti mogu pokazat i dat neke smjernice,ako idem u Zaprešić po jednog GSa ako lik nađe papire,inaće mi je stvarno predaleko.

Offline vinc

traži se dobrovoljac
« Odgovori #4 : 22 Travnja, 2012, 20:48:59 »
ja sam limar i 10 godina to radim,moj savjet je da das iskusnom limaru da to radi a ti gledaj, smo gledaj gledaj gledaj,ili odi mjesec dva kod nekog limara sljakat tek tak kao pomocni majstor da pohvatas osnove neke
Panta Rei

a112

• Gost
traži se dobrovoljac
« Odgovori #5 : 22 Travnja, 2012, 20:57:51 »
Kupi još par opela i jednostavno ih radi, najbolji način je tako naučiti. Naravno pomaže imati nekog tko se time bavi da ti bar pokaže osnovne stvari.

Offline chum

• Olschool apprentice
  • *
traži se dobrovoljac
« Odgovori #6 : 23 Travnja, 2012, 09:36:40 »
2Deda-hvala na ponudi, vjerujem da će biti prilika za to, ak nije usput nebi vas zamarao....
2Vinc-vidi se iskustvo iz Vašeg projekta (svaka čast jako mi se sviđa), na žalost radim pa mi je problem ić kod nekoga učit uz rad...ali ideja stoji, ako ne uspije sadašnji posao morat ću kod nekoga na par mjeseci iskustva radi.
2a112- to mi je i cilj :D puno dvorište starih opela :)...

...uglavnom trebam nekoga tko bi me uputio u pravome smijeru, jer želja mi je čim više sam napravit.

kepz

• Gost
traži se dobrovoljac
« Odgovori #7 : 23 Travnja, 2012, 11:18:56 »
ja mislim da si ti jedini u ovoj državi koji nažalost radi.

Offline Motohod

• Antique Member
  • Vozilo:: Kawasaki
traži se dobrovoljac
« Odgovori #8 : 23 Travnja, 2012, 20:54:55 »
Chumkooooo!!!!
Pozdrav,znači da ide žuti na limariju....  405-ica je isto u dijelovima. Najbolje bi ti bilo par tjedana provesti kod nekog majstora iz okolice,tak da vidiš fore oko varenja i popravaka. Nije ti to ništa komplicirano. Blatobrani ti se samo prišrafe,a ostalo hrđavo se ne vidi izvana,tako da i ak nešto ne bude baš super povareno - to deEEEbelo premažeš izolacijom i vozi.
Ovo ti je prvi oldtimer,nauči se na njemu,a ako i kaj zajebeš nema frke - C Kadetta lako prodaš,vratiš uloženo i kupiš Asconu (to bi ti... aha - priznaj).

Offline chum

• Olschool apprentice
  • *
traži se dobrovoljac
« Odgovori #9 : 24 Travnja, 2012, 08:18:48 »
Pozdrav :) naravno da ide, čekao sam da se sin rodi i malo da se neke stvari srede pa krećem u akciju...hmm da Ascona...nešto ih je puno u oglasniku zadnje vrijeme...mame me :D

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
traži se dobrovoljac
« Odgovori #10 : 24 Travnja, 2012, 10:33:08 »
Pa nek je sinu  :klinac:  sa srecom...:piva:  Puno zdravlja i srece, a zvecku mu napravi od gedora... :lol:
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline chum

• Olschool apprentice
  • *
traži se dobrovoljac
« Odgovori #11 : 24 Travnja, 2012, 23:42:47 »
Hvala :D dobit če cijeli set gedora xD

Offline Motohod

• Antique Member
traži se dobrovoljac
« Odgovori #12 : 25 Travnja, 2012, 20:57:35 »
Čestitam na prinovi u obitelji,a dedi Tihomiru pokaži ovu sliku:

[/URL]  image host[/IMG]

:palac::ghh:

Offline chum

• Olschool apprentice
  • *
traži se dobrovoljac
« Odgovori #13 : 25 Travnja, 2012, 23:33:12 »
:D hvala :D ....bolje ne, odreko bu me se nemre ga prežalit...

Offline Motohod

• Antique Member
traži se dobrovoljac
« Odgovori #14 : 28 Travnja, 2012, 20:17:36 »
Citat: chum;312447

:D hvala :D ....bolje ne, odreko bu me se nemre ga prežalit...

Pa nisi ti ništa kriv, :rofl: Kadett je na tvojeg buraza... nek se stari njega odrekne.

Btw,budem ti poslal slike radova na mail... dok se sve zbroji: prednji kraj,zadnji trap,farbanje -  cifra popravka bude blizu vrijednosti auta. S tim da sam radim.... pa se tu prištedi. I još k tome 4000 i sitno za tablice...:sok: