Autor Tema: Ljepilo za tapeciranje krovnog tapecirunga  (Posjeta: 31252 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Kei

• Oldschool member
Ljepilo za tapeciranje krovnog tapecirunga
« : 13 Svibnja, 2012, 20:42:48 »
Pozdrav, trebao bih preporuku ljepila za ljepljenje nove tkanine na krovni tapecirung, radjeno je prije 2-3 godine sa Pattex Universal Classic ljepilom, no vec prvog ljeta je sunce napravilo svoje i tapecirung se poceo opet odljepljivati...

Da li netko zna za netko ljepilo koje provjereno drzi i nakon sto se krov auta ljeti przi na suncu?

Hvala unaprijed! :gosp:

Offline catch

« Odgovori #1 : 13 Svibnja, 2012, 21:10:53 »
Neostik

Offline veky

« Odgovori #2 : 13 Svibnja, 2012, 21:18:02 »
Nikakav neostik... postoji ljepilo koje se šprica i predviđeno je za to.
Pomozi podjeli sredi : )

Offline Pišta

« Odgovori #3 : 13 Svibnja, 2012, 21:18:50 »
[h=3]Metastick S-40 radi ti tvornica iz Ludbrega.Najbolje je nanositi sa kompresorom na obadvije podloge.Traži u trgovini sa tapetarskim priborom[/h]

Offline Kei

• Oldschool member
« Odgovori #4 : 13 Svibnja, 2012, 21:43:35 »
Citat: Pišta;316437
Metastick S-40 radi ti tvornica iz Ludbrega.Najbolje je nanositi sa kompresorom na obadvije podloge.Traži u trgovini sa tapetarskim priborom

Hvala :) Moze se spricat kompresorom sa pistoljem za bojanjem (imam onaj jeftinjak iz setova kompresorkog alata viska) ili treba neki poseban pistolj za njega?

Sto se tice Neostika, po specifikaciji na ambalazi ne drzi do temperatura koje su navedene na ambalazi ovog Pattexa; tako da mi je sumnjivo da bi to drzalo na duzi period...

Offline Pišta

« Odgovori #5 : 13 Svibnja, 2012, 22:26:53 »
Taj šprica je odlična za to,a ovo ljepilo mislim da drži do 80 stupnjeva,a i tako ne ljepiš na lim nego na onu oblogu od kartona ili šta već je.

Offline Kei

• Oldschool member
« Odgovori #6 : 14 Svibnja, 2012, 19:51:56 »
Ok, super. Hvala jos jednom na informacijama, valjda cu naci negdje u OS to ljepilo :) !

Offline brzi68

• Senior member
  • Spol: Muški
« Odgovori #7 : 15 Svibnja, 2012, 11:02:25 »
metro... ima za nekih 100tinjak kuna u sprej dozi......prije samo odmastiti pripremiti podlogu.

Offline Pišta

« Odgovori #8 : 15 Svibnja, 2012, 17:03:21 »
Citat: brzi68;316760
metro... ima za nekih 100tinjak kuna u sprej dozi......prije samo odmastiti pripremiti podlogu.
Dečki imaju loša iskustva s tim,ja nisam probao pa neznam ,a i skupo,kantica Metastick košta oko 80 kn i imaš za tri auta.Jedino to nije posao za jednoga,jer kad zaljepiš nema više pomicanja,eventualno grijanje fenom i pomalo ravnanje.

Offline darkich45

• Veteran member
« Odgovori #9 : 15 Svibnja, 2012, 22:39:52 »
Neostik popušta na temperaturi! Ovaj Pattex je ista stvar!

Kolega poljepio tapecirung u Vectri s tim ljepilom u spreju...  ispalo je dobro! U Bauhaus-u 100-tinjak kuna.
Yugo = do 100-tke voziš, iznad...  gađaš!

Offline Domi

• Veteran member
« Odgovori #10 : 15 Svibnja, 2012, 23:34:22 »
nemoj samo s tim ljepilima u spreju ništa lijepiti jer ne postoji dobro ljepilo u spreju!!!! pattex je dobar, samo što se treba nanositi kistom, na podlogu i materijal koji se lijepi.. trebao bi držati do 110 stupnjeva...ja do sad nisam imao problema, odn nije me još nitko zvao da se krov ili nešto drugo odljepilo što sam s pattexom lijepio... inače i tvornice imaju problema s lijepljenjem krovova, tapecirunga i na puno auta se to sve odljepi već nakon par godina..
Fiat Abarth Ritmo 130 TC, konzumirajmo talijansko
Fiat-Lančica mila majčica