Autor Tema: Uno turbo  (Posjeta: 4100 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline YUGOABARTH

• Antique Member
  • Vozilo:: Zastava Yugo, Renault 4 TL
Uno turbo
« : 20 Lipnja, 2012, 15:34:45 »
Ovako ljudi,nabavio san kočnice od Una turba i namjeravan ih montirat na Yuga. Sad me interesira ako je to već neko radio( siguran san da je) interesira me kako je rješio sajlu ručne i interesira me postoji li razlika između kočnica od Una Mk1 i Mk2 jer moran menjat zadnje klipove i gumice,a neznan od kojeg su Una kočnice. Hvala svima na odg. :palac:

Offline ivmatic86

Uno turbo
« Odgovori #1 : 20 Lipnja, 2012, 20:36:40 »
Nisan radija ništa odtoga,ali bi tija, pa ako imaš već gotovi adapter za kočiona klišta nazad možeš li mi poslat skicu sa dimenzijama, da ga mogu napravit na cnc stroju kad mibude prilika :gosp:.
A,šta se tiče ručne,čuja san da je najbolje cili zadnji kraj sajle uzet od una sa kojeg su kočnice. Pod zadnji kraj mislin na ono od šipke ispod ručne do klišta.
Yugo je više od vozila, to je statusni simbol!

Offline YUGOABARTH

• Antique Member
Uno turbo
« Odgovori #2 : 20 Lipnja, 2012, 22:21:15 »
Iman adapter,dobio san ga sve u kompletu,skiciran ti kad stignen.
a razmišljo san i ja o toj opciji ali su mi rekli da se da i Yugova preradit,samo rado bi vidio neki primjer.

Offline abarthing

• Senior member
Uno turbo
« Odgovori #3 : 20 Lipnja, 2012, 23:17:27 »
Citat: ivmatic86;324145
Nisan radija ništa odtoga,ali bi tija, pa ako imaš već gotovi adapter za kočiona klišta nazad možeš li mi poslat skicu sa dimenzijama, da ga mogu napravit na cnc stroju kad mibude prilika :gosp:.
A,šta se tiče ručne,čuja san da je najbolje cili zadnji kraj sajle uzet od una sa kojeg su kočnice. Pod zadnji kraj mislin na ono od šipke ispod ručne do klišta.
Imam ti ja original  adaptere uno turbo. ako te  zanima javi na PM.

Offline ledeni09

Uno turbo
« Odgovori #4 : 20 Lipnja, 2012, 23:33:33 »
Ma kupis polovno i kraj
Popravak vilicara motornih i elektricnih,paletara kao i hidraulike i lpg sistema..tel:098/926-3694

Offline YUGOABARTH

• Antique Member
Uno turbo
« Odgovori #5 : 21 Lipnja, 2012, 22:26:25 »
Kaj kupiš polovno,sajlu??

Offline old dog

Uno turbo
« Odgovori #6 : 22 Lipnja, 2012, 18:31:16 »
Ma jok polovnu sajlu, pa ne kosta hiljadu kuna..
Uzmes od una sajlu/e i lijepo namontiras na svoju polugu, tako je meni bilo na jugu..
Za gumice ima razlike ali nije bitno, izvadis klipice, izmeris i po tome trazis. Ja sam isto tako prosle god kad sam si za una to radio, kostaju neku sicu, ako se dobro sjecam oko 50-60kn a mozda i manje po klijestima
///// uno 1.9 TD

Offline ivmatic86

Uno turbo
« Odgovori #7 : 22 Lipnja, 2012, 19:50:51 »
Gumice za reparaciju prednjih klišta u Splitu koštaju 20 kn komplet. Ni za zadnja klišta nebi triblao bit neke razlike. Najbolje odešsa cilik klištimau dućan i nemoš falit :D
Yugo je više od vozila, to je statusni simbol!

Offline Goro

• Junior member
  • **
Uno turbo
« Odgovori #8 : 11 Kolovoza, 2012, 17:02:34 »
Mozete i okrenit naopako zadnja klista pa pase sajla od yuga ;)

Offline ledeni09

Uno turbo
« Odgovori #9 : 24 Kolovoza, 2012, 11:27:52 »
Na adaptere sam mislio da kupis polovne.
Popravak vilicara motornih i elektricnih,paletara kao i hidraulike i lpg sistema..tel:098/926-3694

Offline YUGOABARTH

• Antique Member
Uno turbo
« Odgovori #10 : 16 Prosinca, 2012, 23:47:24 »
Ovako...nabavio san gumice za reparirat kliješta i sad me muči drugi problem..klipovi od zadnjih kliješta nisu u nekom bajnom stanju i već kad radin zamjenio bi i njih,ali nema ih niti za naručit..Zna neko dali bi se to dalo nabavit??:ghh:
 Ili mi preostaje opcija teraj tokaru:pda: