Autor Tema: Vraćanje boje plastici  (Posjeta: 3054 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

Vraćanje boje plastici
« : 05 Srpnja, 2012, 12:41:03 »
Što god dotaknem uneredim:(.

Dakle plastična konzola od Renaulta 5 mi je pobijelila nakon tretmana sapunom. deterdžentom za suđe i spužvom. Postoji li kakvo sredstvo koje je može vratiti u prošlost, prije kontakta sa idiotom? Ili bar ublažiti posljedice?:ghh:
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline zika156

• Senior member
Vraćanje boje plastici
« Odgovori #1 : 05 Srpnja, 2012, 13:43:15 »
Nivea krema za ruke,samo ne štedi!Poslije nje neko dobro mliko za table i ostavi par dana!
ALFA ROMEO JE AUTO!
sve ostalo su samo prevozna sredstava
Alfa 156 JTD
Alfa 75 2.0
Alfa 75 TS x 2
Sorento 2.4 TD
Yamaha Majesty 400
Honda Bali 50

SCARY

• Gost
Vraćanje boje plastici
« Odgovori #2 : 05 Srpnja, 2012, 21:19:10 »
plastikariju perem s tekućim sapunom za ruke, dooobro isperem vodom, ostavim da se šuši u debeloj sjeni, kad je polusuho pošpricam sa sredstvom za pranje stakla i uglancam mekom krpicom... ak nakon toga nije zadovoljavajući rezultat primjenjujem kokpit sredstvo, ali nanosim sa mekom krpicom koja ne pušta mucice...
ponekad plastikariju treba i 2-3x prati s tekućim sapunom tj ostaviti da se malo odmoči zmazanoća...

suđoper je previše agresivan:aa:

Vraćanje boje plastici
« Odgovori #3 : 06 Srpnja, 2012, 12:07:46 »
A hebi ga, ljepili su one treke za pakete pa sam htio skinut ostatke ljepila. Mada više nisam siguran, možda je bila toliko prljava da se nije vidjelo da je izblijedila od sunca ( bar si malo umirujem savjest:D). Jel ima kakav šit da vraća boju, kao za branike, ili nešto vet luk, li šta znam, ovak je ružna za popiz....
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline kargh

Vraćanje boje plastici
« Odgovori #4 : 06 Srpnja, 2012, 12:26:56 »
Citat: OVERDOSEDSPEEDJUNKIE;327069
Što god dotaknem uneredim:(.

Dakle plastična konzola od Renaulta 5 mi je pobijelila nakon tretmana sapunom. deterdžentom za suđe i spužvom. Postoji li kakvo sredstvo koje je može vratiti u prošlost, prije kontakta sa idiotom? Ili bar ublažiti posljedice?:ghh:

SONAX plastic restorer gel.
Ja sam jako zadovoljan njime, slike mozes pogledati u garazi-ostalo, na mojoj temi o petici.
Doduse, ja sam radio plastiku iz vana, kao na pr. branike, retrovizore i ostale plastike, ali princip je isti.

Vraćanje boje plastici
« Odgovori #5 : 06 Srpnja, 2012, 12:30:36 »
Vidio sam to na tvojoj petici. Može znači i nutarnja plastika s tim, neću krepat od smrada:D?
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline kargh

Vraćanje boje plastici
« Odgovori #6 : 06 Srpnja, 2012, 12:33:27 »
Citat: OVERDOSEDSPEEDJUNKIE;327249
Vidio sam to na tvojoj petici. Može znači i nutarnja plastika s tim, neću krepat od smrada:D?
Paaa... ja nisam krepio kad sam tretirao obloge vrata, prilikom izmene. Ne mirise puno, a miris ne traje dugo...mozda jedan-dva dana maksimum.

Offline vitomir

• Senior member
Vraćanje boje plastici
« Odgovori #7 : 06 Srpnja, 2012, 13:16:54 »
Citat: kargh;327248
SONAX plastic restorer gel.
Ja sam jako zadovoljan njime, slike mozes pogledati u garazi-ostalo, na mojoj temi o petici.
Doduse, ja sam radio plastiku iz vana, kao na pr. branike, retrovizore i ostale plastike, ali princip je isti.
potpis

Vraćanje boje plastici
« Odgovori #8 : 06 Srpnja, 2012, 14:38:17 »
O.K. probam to pronać. Hvala dječaci:gosp:
Nakon Senne? Samo sjene.