Što se tiče kupnje i posjedovanja jednog ovakvog vozila - stvar je jasna. Niti se pita za održavanje, niti se pita za potrošnju. Zna se tko kupuje ovakve aute.
Jedni ga kupuju jer je ''Veći, još još veći, vid' mi kola ju ju ja sam baja u selu'' ili zato jer su ''face u društvu''. Takvima auto traje koliko traje, izgleda kako izgleda i auto poslije njih je najbolje sa suzom u oku frknuti na otpad mrmljajuci sebi u bradu:''Jo što ljudi od ovakvog auta naprave, pa treba ih u kacu kiselog kupusa zatvoriti, a ne u zatvor...'' :sad2: :sad2:
Drugi koji ZNAJU šta kupuju i kupuju ga iz LJUBAVI, ili iz ISKUSTVA, ili iz ŽELJE, ili jednostavno - MOGU/ŽELE/VOLE taj auto - to je onda druga priča. Ti neće uzeti izsluženi grob, ti neće auto voziti na ulju od 30kn/2 litra akcija K+ niti će taj auto unistiti nekim nakaradama od rezanja opruga, šank-spojlera i nece crtati bijesne lubanje koje rigaju vatru po haubi i bokovima.
Ti drugi koji taj auto voze ZNAJU šta voze i ŠTO taj auto pruža. Na kraju kad se ''Krčmaru!!! Račun!'' svedu računi ispada da se u nekom, karikiram, peto-sedmogodišnjem periodu voziš, opet karikiram, sedam kuna skuplje mjesečno od nekog - ''normalnog'' auta. A pod normalno mislim na neki... Da ne nabrajam, sada da se netko ne nade uvrijeden. Baš - ''normalan i svakodnevni'' auto.
Naravno... Ako ne ''zapneš'' kao ja na 750 IL pa plačeš i plačeš...