Autor Tema: Fotke oldtimera by boresky-F  (Posjeta: 19791 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline krntija

Fotke oldtimera by boresky-F
« Odgovori #15 : 04 Veljače, 2013, 18:05:29 »
:) Capri je nazadnje stajal u jednom dvoristu , prek potoka na Ljubljanici, u nekom dvoristu je lagano trulil na kisi, vlasnik previse trazil za to stanje ( ak se ne varam 5.000.- EUR) , posle je nestal, mozda jos negdje cuci, ko ce ga znat..... :(
++++ PRODAJEM TVORNICKE PROSPEKTE ZA SVE MARKE AUTOMOBILA kao i KATALOGE GODISNJAKE ; POGLEDATI U Ponuda/Potraznja http://oldschoolhr.com.hr/forum/index.php?topic=15429.825

Offline boresky

• Antique Member
  • Vozilo:: | SAAB 900 1981 |
« Odgovori #16 : 04 Veljače, 2013, 21:22:16 »
Eto,šteta je da sam ga ukebo samo s boka.Bio je u pokretu i nebih ni to stigao da nije lagano dopuzao iza zavoja i pristao na zebri.Zanimljiv auto u svakom slučaju.Neka nitko ne zamjeri zbog naziva teme,više bi odgovaralo da umjesto oznake zemlje F bude CH.....Šta kad mi je ta Ženeva prvi grad,sljedeći veliki,baš francuski je Lyon i to cca 100 km dalje.
-Pretpostavka je majka pogreške-

Offline Renegade

« Odgovori #17 : 04 Veljače, 2013, 23:15:52 »
U Zenevi imas - sve. Na proljece, nedjeljom, kad bude lijep i suncan dan, dodji do jezera, najbolje kod hotela de la paix i - snimaj. Tamo je semafor, pjesacki i tamo sve sto se vozi nedjeljom prolazi.
U ove hladne i zimske dane je izbor prilicno slabasan......
Onome tko je izmislio Facebook treba dat Nobelovu nagradu!
Svi su našli  misto di mogu srat do mile volje, a ja ih ne moram ni slušat ni čitat!

Offline boresky

• Antique Member
Odg: Fotke oldtimera by boresky-F
« Odgovori #18 : 18 Kolovoza, 2013, 19:56:30 »
Dugo nisam uhvatio ništa,čak ni danas a ovo je odprije mjesec i dva.
Alfa Romeo je u super stanju,vozi se lik s njom i drži se jako dobro.
Buick Electra 225,gnojf 2 je pored njega izgledao ko kutija cipela pored ormara,stanje fantastično!
Bijeli Oldsmobile je slikan po noći i još me neka prostitutka skoro opalila štiklom,kaže da nema slikanja!Reko,mala,slikam auto a ti traži mušterije,hehe.
Jaguar je također utegnut i još stoji kod lika koji,valjda,preprodaje stare aute.Ko iz dućana je.

Offline krntija

« Odgovori #19 : 18 Kolovoza, 2013, 23:20:32 »
super auti! Buick mi je najljepsi, a drugi put moze i trebica upast u kadar, onak slucajno, ak je cemu....
++++ PRODAJEM TVORNICKE PROSPEKTE ZA SVE MARKE AUTOMOBILA kao i KATALOGE GODISNJAKE ; POGLEDATI U Ponuda/Potraznja http://oldschoolhr.com.hr/forum/index.php?topic=15429.825

Offline boresky

• Antique Member
« Odgovori #20 : 19 Kolovoza, 2013, 23:00:25 »
He,trebica ili trebice bi upale,tj,upast će kad budu u blizini.Dok sam u điru oko auta,"trebice"  su ipak na drugom mjestu...... :nono: ;D

Offline boresky

• Antique Member
« Odgovori #21 : 13 Travnja, 2014, 21:23:02 »

Ja sam već skoro pola godine doma a ovo je ostalo u folderu.Šteta izbrisat pa nek stoji tu.Kombi je još smrdio na lak,baš je bio friško s uređivanja a vlasnik ili majstor si je dao truda.S ovim postom,tema može pod lock :byeg:

Offline boresky

• Antique Member
« Odgovori #22 : 19 Ožujka, 2017, 13:56:42 »
Već pet mjeseci kolko hodam po selendrama u okolici i gledam,nema ništa zanimljivo...Uvatio par auta,ništa posebnog ali meni veselje za vidjeti.Pa da podjelim s Vama...

Pa nešto sa Auto Show-a Ženeva.Nisam ni znao za ovu firmu,auti su im fora.

Jedan zvjezdan,al samo jedan...