Autor Tema: kadett skidanje vrata  (Posjeta: 2077 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

opel kadet B

• Gost
kadett skidanje vrata
« : 21 Kolovoza, 2012, 13:02:15 »
možda ce nekom zvucati smijesno ali mucim se sa skidanjem vrata,posjedujem kadetta c iz 1973 godine i ima 4.vrata
dali mi neko moze objasniti postupak kako da skinem vrata unaprijed hvala

Offline Looka-zg

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Hillman Avenger mk1 1971.
kadett skidanje vrata
« Odgovori #1 : 21 Kolovoza, 2012, 13:12:45 »
Pozdrav, detaljnje odgovore i postupak skidanja ces dobit cim se predstavis u temi "novi clanovi" ... a nakon toga sam siguran da ce ti nasi opelasi vrlo rado pomoc

Deno

• Gost
kadett skidanje vrata
« Odgovori #2 : 21 Kolovoza, 2012, 13:13:20 »
Vrata je bar meni bilo jako brzo za riješit..našpricaš wd-om dobro pantove i onaj graničnik za otvaranje isto i izbiješ kajle na pantovima..te kajle su ti u sredini panta..znači gdje se pant pregiba kad otvaraš i zatvaraš vrata tu su ti kajle i njih izbijaš jednako a ne samo jednu pa da ti se smota drugi pant..
I bilo bi dobro da se predstaviš tu na forumu..:gosp:

opel kadet B

• Gost
kadett skidanje vrata
« Odgovori #3 : 22 Kolovoza, 2012, 13:53:48 »
deno hvala na savjetu,i da zab sam se prestavit tako da se ispricavam...

opel kadet B

• Gost
kadett skidanje vrata
« Odgovori #4 : 22 Kolovoza, 2012, 14:17:52 »
e da deno dal bi mi mogo rec cime si izbio kajle to me muci nece dole nikako...?

Offline Jaki

• Antique Member
kadett skidanje vrata
« Odgovori #5 : 22 Kolovoza, 2012, 14:31:44 »
Ja sam se na svom rekordu najebo dok sam skinuo vrata... odnosno 3 štifta su se koliko toliko
lako dala izvadit... a treci je bio užasno zapekao i nikak nije htio van... riješio sam ga na kraju
tako da sam plamenikom grijao pant.. uglavnom ja sam uzeo željeznu šipkicu istog promjera kao
 sto je i rupa i onda udri cekicem po njoj.

P.S. ako ti nije žao možeš si nparaviti štift od borera, još bolje jel je tvrd pa ti se nece savijati
kada lupas po njemu.

opel kadet B

• Gost
kadett skidanje vrata
« Odgovori #6 : 22 Kolovoza, 2012, 14:33:54 »
ee svaka cast dobra ideja,ima borera smislit cemo nesto.
ma vec par puta pokusavam i nikako izbit pa postanem nervozan i ostavim za drugi puta heheh hvala u svakom slicaju!

olddy

• Gost
kadett skidanje vrata
« Odgovori #7 : 28 Kolovoza, 2012, 15:07:29 »
imam isti problem na svom kadetu...jedna vrata sam uspio skinit nakon dva sata izbijanja štifta, a druga sam nakon još jednog dana jebavanja jednostavno otpila :ubise: