Čuj... Znaš i sam. Ti ''lampaši'' imaju neku ''svoju dušu'' a samim time i neku svoju ''scenu'' odnosno ljude koji ih skupljaju iz ovog ili onog razloga. Nekome je to hobi kao što se skupljaju salvete na Sarah Kay

netko ih fakat i sluša (samo šta se s tim sluša

ako je ''pravi lampaš'' - šumove iz deep space kmice?

) netko ih ima da ih čuva kao neke relikte prošlosti, dok ih netko kupuje jeftino, a prodaje skupo.
Iskreno - ne kužim se u lampaše. meni su svi oni isti

:sad2: ali znam da je po jednog lampaša od susjeda lik došao iz Splita doslovce ''usred noći'' - platio je neku pozamašnu cifru i sa osmjehom od uha do uha odjezdio prema Splitu nazad ispričavši se da bi ostao ''još malo na cugi'' ali da mora nazad jer - ''sutra radim'' a bilo je vec 2 poslije ponoci! :D Znači postoje oni vrijedniji i oni manje vrijedniji. Isto kao sa autima. Nije isto Buba sa ''slon štopkama'' i Mercedes C111.
Ako je ovaj u klasi vrijednijih i ako mislis da imaš nekog tko bi ga mogao uzeti... Restauriraj.
Što se mene tiče...
Ja bi da to koljemo...

Složit' nešto da ''drma'' .. Nekome bogohuljenje... A nekome je to baš OK. Ja da imam neki kafić baš bi si uzeo takav neki headunit koji bi gonjao neke skrivene zvučnjake. Poglomazne. :bb2: A on nek ''zveči'' srednjim i visokim...