Znaci idemo dalje,karoserija-nabavljena,motor-vec grglja na paleti :) *Da probamo onda to uglazbit,i da,ne vjerujte puno tome kaj se pise po forumima jer vecina koja najvise filozofira su internet mehanicari koji su odredene djelove vidli samo na internetu,a cem sluze i kako rade culi u lokalnoj birtiji. Nosaci motora su dosli gotovi od alpine,da se ne zezam previse s tim a i tak sam sigurniji da je to kak treba bit i dobro povareno. A nosaci getribe su pasali original jer kocka ima klizne vodilice u tunelu i moze se namjestat kako god,i tak malo flekse,malo cekica,bata,uz koju psovku i to sjeo je i motor na svoje mjesto.*
Pospajao struju nekak,metodom pokusaja i pogresaka zbog gluposti s neta,spojio gorivo i da probamo paliti,kontakt,klik bbzzzzzzzz alnaser vrti u prazno,prvi,drugi,treci pokusaj svaki put isto,dobro nesto definitivno ne valja. Alnaser i getriba moraju dolje,a za to motor van,jer dok je unutra ne moze se nista. Skinem sve dole i skuzim da je zamasnjak manjeg promjera i alnaser ga ne zahvaca,jer sam stavio kako su svi rekli pase od M20 motora kuplung i zamasnjak,pase on na radilicu ali je manjeg promjera i eto sta se dogada. A original nisam htio jer je dvomaseni,htio sam laksi jer neki vele da je trom motor i da je dobar samo za sedmicu,a na kraju sam stavio olaksani na 4,5kg i motor prima gas i vrti se ko fleksa :D
Onda negdje na netu nasao da na to ide kao alnaser od M10,i tako nabavio alnaser od M10 koji stvarno ima veci zupcanik i zupce,sastavio to sve nazad,ponovo probamo ovaj put zacvika,drugaciji raspored zubaca. Ponovo motor van,getriba i to dole,onda nabavio zamasnjak jednomaseni i kuplung set od stare petice e28 i starog 3.3 motora,i original alnaser i napokon to slozio da radi,ali sad naravno drugi problem. Kad se kuplung stisnuo do kraja cilindar je previse gurnuo lager i stisnuo korpu da struze po lameli,zatim zamijenio cilindar vise se ni ne sjecam od cega i napokon to sve skupa profunkcioniralo. I u meduvremenu dok sam borbe vodio s tim kupio skoljke,i slozio nosace i upasao to barem u auto.*

Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us