Autor Tema: Gdje da izradim ili nabavim ovaj zender straznji spojler za audi 80 b2 1984 model??  (Posjeta: 4011 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

chad3003chad

• Gost
Preuređujem audi 80 b2 model iz 84'
tražim ovaj stražnji spoiler koji ide na gepek i nikako ga ne  mogu pronaći!!!
dao bih ga raditi ali ne znam gdje ??
« Zadnja izmjena: 05 Listopada, 2012, 18:06:00 chad3003chad »

Offline kenmeri

• Antique Member
To ako znaš pa si sam napraviš višak vremena metala i/ili plastike...

Offline ivmatic86

To se može bez problema izlit iz plastike u jedno popodne ( i još par dana za sušenje), ali opet triba original za izvuč kalup ili precizne dimenzije za izradu modela iz kojega se izvlači kalup...
Yugo je više od vozila, to je statusni simbol!

chad3003chad

• Gost
decki znaci vracamo se na prvo pitanje :)
jer nemam niti kalup, niti znam di da ga nabavim, niti tocne dimenzije niti primjer takvog spojlera.. trazio sam svuda po oglasnicima i po netu, ali nitko ga nema, ili ga nitko ne zeli radit.. tako da ako netko zna neku novu info super.. jer ne zelim ga napravit solo tipa otprilike dva centimetra bocne strane, centimetar gore, 3 dolje, i te fore, pa da "odokativnom metodom" pogodim nesto nalik originalu.. nemrem nigdje nac nikakav info o tom spojleru :(

Offline jady

• Veteran member
    • http://www.autobusnja.hrl

chad3003chad

• Gost
Ma joj nema di nisam pitao.. lud sam vise.. treba mi to da ga slozim do kraja i nemrem nac nigdje taj sugavi spojler!! nigdje.. logirao sam se na forume u njemackoj, jedan u poljskoj, cijeli mobile.de, autoscout24, pik auto, audi club croatia.. nema kaj nisam pogledo.. i niko ga nema.. :( ljudi pomagajte!!!  :)

Offline Spoky

• Antique Member

chad3003chad

• Gost
ajd nabavi onda i za moj audi! ;) ;)

Offline ivmatic86

Pogledajte dobro oba spojlera! Mogli bi čak bit identični. Zadnji kraj autaje skroz sličan, slično godište, ista grupacija. A Zender je ionako neovisni proizvođač koji radi dijelove za pono različitih vrsta auta i SVE Njemačke marke ;)
Yugo je više od vozila, to je statusni simbol!

Offline jady

• Veteran member
    • http://www.autobusnja.hrl
zender kao marka vise ne postoji....

chad3003chad

• Gost
ma i da jesu isti, ne znam sta je teze nabavit.. jetta ili audi b2... kako god da bilo, nek neko nabavi bilo koji- placam pivu! :) :)

VALENTINO008

• Gost

ovako izgleda za jettu...paše i na audi 80 i još neke modele...ali to je kamei...i prodan je za preko 200 funti...ali brijem da nije niti slićan ovom tvojem...

VALENTINO008

• Gost
pustio sam sad glas kod jednog lika,ako on ne zna da li ima koji u hr,ne zna nitko...ako i nađeš vani negdje,cijena će ti biti astronomska...plus carina i poštarina...hebiga...;)

ovaj ti je pobjegao...kompletan set plastika....moraš bit na oprezu,sve se nađe...

« Zadnja izmjena: 17 Listopada, 2012, 20:29:56 VALENTINO008 »

chad3003chad

• Gost
ajme meni.. :( :( da mi je to bilo uhvatit.. decki fala vam od srca.. ja sam se sad cuo sa frendom u zenici :) , ali covjek nazalost nije dobro shvatio i imao je od b3. iz '87-e.. tak da nist od toga.. :/ trazimo dalje.. uf uf..

Offline Spoky

• Antique Member
Ovaj moj spojler sta sam naso, cjene vani su od 200 pa do 600 funti zavisi u kavom je stanju...