Autor Tema: stariji bicikli  (Posjeta: 6367 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

rieger

• Gost
stariji bicikli
« : 11 Listopada, 2012, 20:38:20 »
nasao sam davno na jednom tavanu bicikli..
ostavio sam ga da stoji , a sad saznajem da imam jedan bicikl koji je star cca 105 godina..
kupio ga je moj djed i vozio ga je godinama..

e sad me zanima dali ima zaljubljenika u njih , jer meni ne treba . ovo nije oglas neg sam zelim znati jer ima netko kob bi on zanimao.
radi se o Styria fahhrad-u
http://s12.postimage.org/yo0njfal9/IMG044.jpg
datira iz 1907...
e sad neznam tocno koje ga je godine djed uzeo. al ima ga koliko je moj tata ziv(1949g)
nema i fali koji original dio .. al odlican je za restauraciju ili slicno ..

javite se na pm ili tomicmario7@gmail.com
lp mario

Offline ivmatic86

stariji bicikli
« Odgovori #1 : 11 Listopada, 2012, 21:45:29 »
Čuvaj ga ovakvog kakav je akoga već ne želiš vozit, jednog danati može bit žao šta si ga proda/poklonija. Toti je ipakoddidai cilo vrime je u obitelji. Ako ga se baš moraš riješit pokloni ga nekom mozeju da ga sačuvaju i nepišu čiji je bija ;)
Sigurno vridi nešto, ali neznan koliko...
Yugo je više od vozila, to je statusni simbol!

Offline Pumpjer

• Veteran member
stariji bicikli
« Odgovori #2 : 11 Listopada, 2012, 22:47:28 »
Slazem se sa ivmaticom....najbolje je to dati u neki muzej...ja sam u par muzeja dao dosta stvari koje mi ne trebaju...
Citroen 2cv, Citroen DSuper 5, Citroen Mehari, Lada Niva, Zastava-Fiat 1300...

Offline Marko8

stariji bicikli
« Odgovori #3 : 12 Listopada, 2012, 02:15:13 »
Najbolje ga je dati u muzej ili nekome tko će ga znati cijeniti ;)

rieger

• Gost
stariji bicikli
« Odgovori #4 : 12 Listopada, 2012, 10:07:56 »
ja bi ga najvise zelio prodati, znam da mozda ima neku vrijednost.

nemojte me krivo shvatiti al jel netko cijeni nesto ako mu poklonis.. do sad sam poklonio dosta stvari i nikad nisam dobio ni hvala. al ljudi su se obogatili na meni .. ovo govorim iz iskustva, jer sam nedavno imao trkaci bicikli marke favorit i poklonio sam ga. lik je sredio , tj samo stavio gume  malo ispolirao neke stvarcice na njemu, promjenio sajle i prodao ga za dobru lovu i zavrsio u dobrom plusu....

sad su svi poludili za starim stvarima, ja bih ga volio srediti i provozatse snjime.. al djelovi su skupi ..

Offline wecomakina

stariji bicikli
« Odgovori #5 : 12 Listopada, 2012, 10:28:19 »
pusti ti muzeje i razne chariti bakanalije u danasnje vrijeme borba do kuna doc stoga slusam cijenu?

rieger

• Gost
stariji bicikli
« Odgovori #6 : 12 Listopada, 2012, 10:47:30 »
znam da je kriza i recesija al mislim da bi neka realna cifra bila cca 2000kn . mozda vrijedi i vise
al ljudi smo i dogovorit cemo se

Offline krntija

stariji bicikli
« Odgovori #7 : 12 Listopada, 2012, 15:57:57 »
Skuhala iz Varazdina ti skuplja starinske dvokolice! Ima i muzej! Znaju ga svi Varazdinci pa mu probaj ponudit, ak mu fali za zbirku, dogovorit cete se!:vecernji:
++++ PRODAJEM TVORNICKE PROSPEKTE ZA SVE MARKE AUTOMOBILA kao i KATALOGE GODISNJAKE ; POGLEDATI U Ponuda/Potraznja http://oldschoolhr.com.hr/forum/index.php?topic=15429.825

rieger

• Gost
stariji bicikli
« Odgovori #8 : 12 Listopada, 2012, 19:17:01 »
@ krntija

cuo sam se danas sa tim gospodinom , mislim da ga zanima bicikli. moram ga sutra nazvati radi nekih detalja..
koje mi je rekao da pogledam .... ako neode u VZ ili negdje dalje , ostaje kod mene uz potpunu restauraciju...

Offline odiness

• Senior member
  • Spol: Muški
stariji bicikli
« Odgovori #9 : 02 Svibnja, 2013, 00:01:23 »
Pozdrav,
zanima me model ili bilokakva informacija o ovome biciklu, na njemu je pisalo samo ime Emil Hahn. Koja bi godina otprilike bio? Nisam na internetu ništa našao osim da ta firma potječe iz gradića Backang iz okolice Stuttgarta. Nešto rijetko uglavnom je.

"Sreća nije odredište, nego putovanje." - Ben Sweetland

Offline krntija

stariji bicikli
« Odgovori #10 : 13 Svibnja, 2013, 23:32:37 »
Ovaj ti je iz ranih 70-tih! + - 5 godina!
++++ PRODAJEM TVORNICKE PROSPEKTE ZA SVE MARKE AUTOMOBILA kao i KATALOGE GODISNJAKE ; POGLEDATI U Ponuda/Potraznja http://oldschoolhr.com.hr/forum/index.php?topic=15429.825