Autor Tema: kadett c broj šasije- hitno molim pomoć  (Posjeta: 5360 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

andrei

• Gost
kadett c broj šasije- hitno molim pomoć
« : 19 Listopada, 2012, 14:50:25 »
Zanima me gdje se točno nalazi broj šasije na tom autu.imam samo na pločici na veznom limu,ali to mi nepriznaju na tehničkom.Krenuo sam praviti tehnički i kako nisam prošao radi toga, imam rok 10 dana ili ponovo plačam pregled;)

Offline cake

• Antique Member
« Odgovori #1 : 19 Listopada, 2012, 14:54:26 »
koliko se ja sićan triba bi bit na muldi
KONTRA MRAKU,KONTRA SILI!!!

Offline vu.k

• Antique Member
  • Vozilo:: neki stari Opeli
« Odgovori #2 : 19 Listopada, 2012, 15:01:13 »
U orginalu se nalazi na podnici kraj suvozačevog sjedišta,(do unutrašnjeg praga) ima čak i otvor na tapicirungu kroz koji se može vidjet.
Provjeri ako ti u knjižici vozila iza broja šasije piše PP,onda su naknadno ukucavani i nalaze se negdje u motornom prostoru i to isto sa suvozačeve strane!
Nisam potpuni idiot, neki dijelovi mi fale!

andrei

• Gost
« Odgovori #3 : 19 Listopada, 2012, 15:58:05 »
http://imageshack.us/photo/my-images/25/085podzavaren.jpg/

molim da mi neko označi na ovoj slici da znam točno gdje bi trebao biti(sliku našao na netu)

Offline kađo-c

« Odgovori #4 : 19 Listopada, 2012, 19:56:12 »

Uploaded with ImageShack.us

imas komad tepiha tvornički izrezan koji podignes i tu je broj!
well pam Wich way to go? left or right?
right!
noo.. its too bad ..
why?
because it was 50/50 shot on you be going left or right,you see we both going left ....

andrei

• Gost
« Odgovori #5 : 19 Listopada, 2012, 19:57:23 »
nađeno,slabije se je vidilo pa nisam uočio odmah...hvala na pomoći:palac:

Offline Jaki

• Antique Member
« Odgovori #6 : 19 Listopada, 2012, 22:24:44 »
i kada projdes tehnicki posalji kontrolora u kurac, jel je debil i ne zna raditi svoj posao.

Offline kađo-c

« Odgovori #7 : 19 Listopada, 2012, 22:37:09 »
potpis na to!
right!
noo.. its too bad ..
why?
because it was 50/50 shot on you be going left or right,you see we both going left ....

Offline vinc

« Odgovori #8 : 19 Listopada, 2012, 23:53:53 »
nije kontrolor nista ovdje kriv..   kakav si vlasnik auta ako neznas di na njemu stoji broj sasije?  di si gledao broj sasije kad si kupovao auto?   nadji mi broj sasije na clio 3 na masteru i hrpu slicnih auta.. ha?    nemoze kontrolor znat sve i jedan auto.  mozda je i pogledao tamo a znamo da se na kadettu jako lose to vidi...   vlasnik auta to mora znat...
Panta Rei

Offline Jaki

• Antique Member
« Odgovori #9 : 20 Listopada, 2012, 08:04:14 »
ne znam.. meni je nekako logicno da kontrolor kojem je to posao mora znati gdje
se nalazi broj sasije... a ako nije znao... mogao je otici do kompjutera a sada ih
fala bogu imaju u stanicama otvorit google i ukucat kadett c vin number, otvorit
prvi link i vidio bi gdje se nalazi broj sasije, a ne covjeka jebat i rusit na tehnickom
jel on ne zna raditi svoj posao.

Offline ivmatic86

« Odgovori #10 : 20 Listopada, 2012, 16:25:35 »
:palac:
Yugo je više od vozila, to je statusni simbol!

Offline Matija

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: P305 Ph1 SR
« Odgovori #11 : 20 Listopada, 2012, 17:58:57 »
Na tehničkom u Varaždinu imaju debelu knjižurinu. Kontrolor je prethodno pročitao (također i pogledao jer je bilo i slika) gdje se sve nalazi broj šasije, prekontrolirao i poslao dalje na eko-test.
U brojnim prethodnim temama smo došli do zaključka kakve sve osobe rade na tehničkom.

Offline kađo-c

« Odgovori #12 : 20 Listopada, 2012, 20:46:43 »
Ovako,moj stari je bio vlasnik dva nova auta niže klase u proteklih 10-ak godina(njega navodim kao primjer koji znam) jedan je bio saxo,drugi je clio,obadva su kupljena u ovlaštenim salonima u dubravi,pri isporuci auta u niti jednom salonu mu se nisu udostojili pokazati di je broj šasije,pokazati di se toči antifriz,di se kontrolira ulje u kočnicama,sjeli su s njim u auto,i rekli;ovako se pali,tu je gumb od klime,tu stoji servisna knjiga,i nakon prvog servisa vidimo se za 30.000 premda clio ima interval izmjene ulja na 15000,srečom da stari nije laik pa zna pogledati ulja,antifriz itd..da ne spominjem da isti ti ovlašteni servisi nakon što istekne 5 godina garancije,nedaju nikakvu garanciju pri izmjeni ulja.
Pri dolasku na tehnički dužan si uplatiti za pregled i predati kontroloru papire i ključ,nikakvo trazenje broja šasije ni slične stvari.
right!
noo.. its too bad ..
why?

PREDSJEDNIK

• Gost
« Odgovori #13 : 28 Listopada, 2012, 14:54:15 »
...

PREDSJEDNIK

• Gost
« Odgovori #14 : 28 Listopada, 2012, 14:56:13 »
Citat: vinc;346780
nije kontrolor nista ovdje kriv.. kakav si vlasnik auta ako neznas di na njemu stoji broj sasije? di si gledao broj sasije kad si kupovao auto? nadji mi broj sasije na clio 3 na masteru i hrpu slicnih auta.. ha? nemoze kontrolor znat sve i jedan auto. mozda je i pogledao tamo a znamo da se na kadettu jako lose to vidi... vlasnik auta to mora znat...
   Na Clio I je na desnoj muldi na šalici. Na Clio II je na podu ispod suvozačevog sjedala. Na Clio III je na podnici prtljažnika na desnoj strani ispod tepiha. Renault Traffic ako se dobro sjećam na stepenici suvozača kada otvoriš vrata ispod plastičnog poklopca.

Svi Opeli '80-ih, '90-ih između sjedala suvozača i praga na podnici kako je navedeno. Svi kasniji Opeli imaju na podnici ispod nogu suvozača uz prag, a ovi najnoviji i u prostoru motora na vatrozidnom limu.
« Zadnja izmjena: 02 Studenoga, 2012, 23:07:01 PREDSJEDNIK »