pa hajmo redom,malo upuceniji su znali da trazim auto za svaki dan :vecernji: auto kojeg cu gonjat po zimi,snjegu,kisi nebitno,a onda se u proljece vratiti u svoju istinsku ljubav bubu...e sad kopao kopao i kopao od razno raznih hondi,punta,golfova,stodvajstrojki, nigdje nesto sto bi me zainteresiralo i tako me nesto ubode cisto onako da odem provjeriti o cemu je rijec...put me odveo u kutinu...e sad u kutini me docekalo dvotonsko cudo dizel motora sa punih 40 kilovata,garaziran i uredan,malo limariski nesavrsen sto mi je bilo nekako bitno da nemam posla oko auta vec sjedi,pali vozi...ali eto malo me markos i malo mozak nagovorio da ga kupim...u pocetku sam bio jako skeptican,ali sto sam ga vise vozao skepticnost je nestala i odluka je pala,vozim ga do proljeca/ljeta dok ne sjednem opet u bubu i prepustam ga nekom ok limaru koji ce urediti par sitnica koje se moraju sankcionirati...
o samom autu i vlasniku,auto je ni vise ni manje vec mercedes w115 200d iz 1968 godine,tzv.minika zelenkaste boje sa dodatcima smedje po rubovima blatobrana :D,sav svoj zivotni vijek je mercedes provodio u kutini i tu i tamo se provozao na more do vira i natrag,prvi vlasnik deda koji ga je odrzavao i pisao biljeske kad i sta i gdje i koliko je mjenjano,sipano cega i sta od 70. godine sve do 2003,nakon toga nazalost deda umire i mercedes nasljedjuje sin :aa: koji ga naravno ne cijeni i prodaje ga prvom susjedu kod kojega se uredno vozi sve do 2010 godine od kad je odjavljen i uredno spremljen na suho cekajuci novu budalu (citaj mene :ubise: ) da ga preuzme...trenutno nemam nesto slika,ali budem nakon rege jer je na probnima jos uvijek,na njemu jedino sta ne radi je radio i pokazivac goriva,te ne vraca rucica zmigavaca i to je to...inace sjedi,pali,vozi,a sad sta me kolega pitao "koja budala tebi prodala mercedesa sobzirom sta si od bube napravio,kako ce tek mercedes izgledat onda " :D...zivi bili pa vidjeli,imam neke ideje,ali sve cemo svremenom za sada rega i udri kroz kise i ostale elementarne nepogode :gosp:

Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.usi biljeske koje sam spominjao imam jos i za traktor i nacrte iz 80tih za vikendicu na viru :ghh:

Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us...inace mercedes je po dedinim biljeskama prosao punih 268 000 kilometara od mercedesovog rodjenja sve do danas,na nekih 150 tisuca je radjena generalka te je limarija radjena prije nego je deda umro oko 2003 godine te je spremna za neke malo manje operacijske zahvate na limariji...kad stignem malo detaljnjije poslikati pokazem o kakvom luksuzu je rijec :gosp:...