Autor Tema: mećava sa jaruna,oldskuler no.2 !  (Posjeta: 35105 )

0 Članova i 8 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline wecomakina

mećava sa jaruna,oldskuler no.2 !
« Odgovori #45 : 27 Studenoga, 2012, 09:56:26 »
cek gundevaj gdje tocno je taj prekidac jer ima nekakav mali sa desne strane kod noge koji nismo odgonetnuli za kaj je tocno?

Offline wecomakina

« Odgovori #46 : 27 Studenoga, 2012, 15:33:28 »
bubuleja boja je original...

Offline veki008

• Oldschool rookie
« Odgovori #47 : 27 Studenoga, 2012, 21:46:51 »
Svaka cast na kupnji. Meca odlicno izgleda, nakon malo limarskih radova biti ce jos bolja. Bio sam prisutan na izmjeni ulja danas i mislim da ces vec sutra primjetit razliku na autu! Drago mi je da je jos jedna 115-ica doplovila u grad. Inace svidja mi se boja kokpita(nekako vuce na smedju) ali i to sto je kokpit cijeli bez pukotine. Da ne spominjem desni retrovizor koji je stvarno rijedak na ovim modelima. Sretno sa daljnim radovima.

Offline wecomakina

« Odgovori #48 : 27 Studenoga, 2012, 23:10:15 »
ej vedrane hvala na pohvalama,znaci prisustvovao si izmjeni ulja i ti si taj sa bijelom minikom ;),nista nadam se nekoj kafi da provozamo mecke po gradu,tvoja je boga jaaako napredovala u kratkom roku :)!

Offline Markos

• Antique Member
  • Vozilo:: Zastava 1500 tristać
« Odgovori #49 : 27 Studenoga, 2012, 23:15:37 »
Dečki,ja mislim da je vrijeme da otvorimo klub minika :D Zelenko je mrak,al bit će još bolji kad ga dovedemo u red :D Weco kad regaš stroja nas tri se bumo našli i poslikali strojeve :)
Nema akcije bez reakcije!

Offline bubuleja

« Odgovori #50 : 28 Studenoga, 2012, 07:40:51 »
Citat: wecomakina;354943
bubuleja boja je original...

uff svaka čast...sretno te služila....
Adio mare

Offline veki008

• Oldschool rookie
« Odgovori #51 : 28 Studenoga, 2012, 09:53:30 »
Citat: Markos;355124
Dečki,ja mislim da je vrijeme da otvorimo klub minika :D Zelenko je mrak,al bit će još bolji kad ga dovedemo u red :D Weco kad regaš stroja nas tri se bumo našli i poslikali strojeve :)

Markosa za precjednika!
Dečki,može slikanje, može kava ,ali više preferiram cijeđeni radler!

Offline Šibenick

• Junior member
  • **
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Mercedes Benz W115 220
« Odgovori #52 : 01 Prosinca, 2012, 09:10:57 »
Čestitam na kupovini! Taman prije nego što ću otići vidjeti ovog kojeg sam ja kupio, prije sam otišao do KT i pogledo tog zelenka. Gledo sam ga na slici na njuškalu, izgledao mi je super, a kad sam došao tamo razočarao sam se. Imao je malo previše hrđe za moj ukus. Probao ga malo provozati i shvatio da nije za mene. Mislim da je taj 200d preslab za njega. Da li je Becker proradio? Čovjek je tražio nekih 2k e što je meni bilo previše za taj auto. Jel se može znati za koliko si ga uzeo? Može i na pm. Bilo bi lijepo kad bi se minikaši negdje našli. Ovdje u VK ima tri koje su u prometu i 2 koje se sređuju. Uglavnom, sretno sa sređivanjem i puno sretnih km!
Samo pomalo...

Offline wecomakina

« Odgovori #53 : 01 Prosinca, 2012, 10:04:15 »
hrdja kod mene nikad nije predstavljala neki problem tako da smo taj razlog odbacili,iskreno niti brzina mi nije bitna tako da ja zadovoljan :D,inace hrdja je sankcionirana i  nije je niti bilo toliko,podovi zdravi sem male povrsinske korozije koja se da srediti s vremenom,bekera jos nisam imao vremena prokopat posto je auto bio na mjenjanju filtera,ulja,provjeru kocnica,manjim zahvatom limarenja itd.e sad posto si ga ti isao isto gledati pa mozda znas sa lijeve strane pokraj bekera ima nekakav krom mali prekidac,pa cemu sluzi?inace budemo radio slozili pod obavezno :)..uglavnom pripremljen je za tehnicki :),oko cijene nebih jer ovdje ima zlih usiju i ociju tako da cu taj podatak zadrzati za sebe ;)

Offline wecomakina

« Odgovori #54 : 01 Prosinca, 2012, 10:20:50 »
evo i koja friska slikica :gosp:

Uploaded with ImageShack.us

Offline veki008

• Oldschool rookie
« Odgovori #55 : 01 Prosinca, 2012, 15:38:14 »
Citat: wecomakina;355835
evo i koja friska slikica :gosp:

Weco,
Ne znam čemu služi taj prekidač,no mislim da nije original. Možda ima veze sa Beckerom. Imam i ja jedan ,ali sa druge strane koji je povezan sa brisačima,tj . posudom za vodu jer je nešto kemijano i nije original. Uvijek možeš raskopati i ispratiti žice! Ovakav mjenjač i ja želim u svojem, ako ne uspijem vratiti u prvobitno stanje (na volan)!
Btw.vidim da je facelifting uspio i sretno na tehničkom!

Offline bubuleja

« Odgovori #56 : 01 Prosinca, 2012, 16:05:52 »
moram reči da mi se pravo sviđa...weco svaka čast na ulovu
Adio mare

Offline wecomakina

« Odgovori #57 : 01 Prosinca, 2012, 16:52:18 »
ma vec su skuziti za kaj je to,nekako mi totalno kul izgleda taj prekidac i skroz izgleda kao da mu je tamo mijesto...pojma nemam uglavnom prije neg me mrak ulovio sam isao malo raskopati zvucnik...on je na mijestu al u dobrom raspadnom stanju e sad pitanjce dal postoji neki hifi ducan di se moze takav zvucnik uzeti nanovo jer je dosta nesvakidanjeg oblika :D,a sutra cemo nadam se kokpit raskopusat da vidimo zasto beker ne sljaka :)!bubuleja imas djir kad navratis u zg ;)

Offline Žein

« Odgovori #58 : 01 Prosinca, 2012, 17:35:46 »
Weco ti treba rezervni motor za minica-cijena sitnica.
Mnogi su se opekli igrajući se sa Oldschoolhr forumom ne shvaćajući da oldschoolhr forum nije ''samo neki tamo forum''....By-Frik-Ri

Offline bubuleja

« Odgovori #59 : 01 Prosinca, 2012, 18:27:17 »
Citat: Žein;355890
Weco ti treba rezervni motor za minica-cijena sitnica.

daj ne copraj ga več...

@weco ic a dil...
Adio mare