Autor Tema: Brava na gepeku olympia p"  (Posjeta: 2126 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline sef-sale

• Junior member
  • **
Brava na gepeku olympia p"
« : 03 Prosinca, 2012, 08:52:43 »
kolege, tko zna kako da rastavim bravu na gepeku na olympiji, mislim da je isti sistemn i na kadetima i rekordima, jel ima kakv poseban alat. Sutra mi dolazi čovjek što će ga staklarit , ap da ne sjebem nešto trebao bi je skinut, uspio sam rastavit sve sa svih vrata osim te zadnje bravice.
« Zadnja izmjena: 03 Prosinca, 2012, 09:00:16 sef-sale »
potpis- X

Offline sef-sale

• Junior member
  • **
Odg: Brava na gepeku olympia p"
« Odgovori #1 : 19 Siječnja, 2014, 21:44:53 »
uspio sam skinut bravu, ako nekome bude trebalo na slikama se vidi , morao sam prerezat limenu maticu koja drži bravu. inaće je toliko zapekla da se ne da odšarafit nikako.

potpis- X

Offline Mirza_Capri_MK1

• Veteran member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: 1970 Ford Capri, 1963 Ford Taunus 17M P3 Turnier, 1961 Opel Rekord P2 i 1983 Ford Sierra
« Odgovori #2 : 19 Siječnja, 2014, 22:11:46 »
Ja imam Opel Rekord Olympia-ju P2 iz 1961. godine, pa bude li mi to trebalo koja je cijena?
« Zadnja izmjena: 20 Siječnja, 2014, 00:54:14 Mirza_Capri_MK1 »

Offline sef-sale

• Junior member
  • **
« Odgovori #3 : 20 Siječnja, 2014, 06:54:41 »
Krivo sam se izrazio, mislio sam ako ce nekome trebat nacin kako skinut bravu, a ne brava, nije na prodaju :nono:
potpis- X

Offline Ante V8

« Odgovori #4 : 25 Siječnja, 2014, 21:26:44 »
Isti sistem je i na rekordu C,a i na asconi A.
Rastavio sam ih dosta i nijednu nisam sj..,nego bi sa ravnom kacavidom i čekićem kuckao dok ne popusti pa onda zakrivljenim špicangama lagano okretao dok skroz ne odvidam.
Definicija Demokracije:
Pošalješ čovjeka u p.m.. i on ide kud je njega volja!

Offline sef-sale

• Junior member
  • **
« Odgovori #5 : 27 Siječnja, 2014, 07:56:07 »
eeee mili, di si bio kad je grmilo, kad sam pitao kako se skida nitko se nije javljao. Bio sam na jednom otpadu, pa mi je čovjek rekao da se mora odšarafit, a kako je sve zapeklo nisam mogao drukčije nego da prerežem maticu, probao sam taj sistem sa otkucavanjem, ali kako nije išlo bojao sam se jače lupat da ne ispigam haubu.
potpis- X