Autor Tema: Volan! Zapravo... nije volan  (Posjeta: 2477 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Motohod

• Antique Member
  • Vozilo:: Kawasaki
Volan! Zapravo... nije volan
« : 13 Prosinca, 2012, 21:55:25 »
Ma koji kožnati ili mahagonij volan - ovo je zakon!
http://www.youtube.com/watch?v=q9y_JaiAJ_c&feature=player_detailpage#t=94s :rofl:

Offline OLD WEBER

« Odgovori #1 : 13 Prosinca, 2012, 22:45:10 »
Dao bi se kladit , da je ovo FRIK !!!:rofl::rofl:
dmdeweber@gmail.com /091 165 18 07 viber , whatsapp

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #2 : 13 Prosinca, 2012, 23:46:13 »
Citat: OLD WEBER;358421
Dao bi se kladit , da je ovo FRIK !!!:rofl::rofl:
Aaaaa neee neee.. Nije Frik... Frik je vozio iz Ližnjana do Rijeke sa gripcangama umjesto volana u zlatno doba Rijeka voća. :to:
Kakva firma.. Jedan dan voziš 3 tone paradajza u sirotom MB 207 u kojem ne smijes istovremeno paliti brisace i svjetla jer mu gori instalacija pod kontrolnom tablom sa gripcangama umjesto volana jer se izlizala aluminijska folija i cijanofix koji su glumili zube na osovini volana... :sok:
Drugi dan vozis tonu krompira i parstokila luka u Genšeru SL600... :to:Ooo Šimeee Šimeeee vrni se, zasjedni na čelo ove vlasti i - izvadi nas iz ove krize... :lol: Gooospodineee usssslišiii naaas... :lol:
Ali svejedno Weberu, hvala sto si se sjetio... :palac:
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline MOSQUITO

« Odgovori #3 : 14 Prosinca, 2012, 16:26:32 »
Da si Frik ne umisli,da je samo on vozio gripcangama moram reći da sam i sam bio u prilici!
Naime,možda sam negdje već spominjao(krečana), jednom sam polazeći autom sa parkinga zapeo kotačem za stupić.
Pri tome se volan zarotirao,a prečka me je udarila po palcu.Osovina volana je pukla kao da je pilom odrezana,volan odletio na pod od suvozača,a ja sam vidio ogroman broj zvijezda.
Pošto mi je garaža nekih 500m bila od tog mjesta,što ću, odem po gripcange i nekako dovezem auto do garaže.
Ako mi tko ne vjeruje da je sve tako bilo - ne čudim se!
Inače ,Friče pred rat je dolazio iz Rijeke na Zelenu tržnicu kombi Bedford,da li si to ti bio,ili nisi ipak toliko star?

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #4 : 14 Prosinca, 2012, 16:50:06 »
Frik je pred rat bio - klinjo sa šmrkljima... :lol: I čudio se zašto APN nece raditi ak mu pilom skratiš klip jer se tako ''frizira''...
Ne, nisam ja - ja sam ''berba sedam sedam''...
A u Rijeka voću sam radio na samom zalasku te ere - kad je putanja leta te legendarne riječke firme bila netom iznad krošnji u prinudnom sletanju sa stratosferskih visina.
E to je bilo vrijeme... Devedesete... Da sam tada imao samo zrno danasnje pameti - imao bi dvorac. Ali ne bi imao uspomene. :lol:
Od uspomena se ne zivi, ali... Dvorac bi mi iovako danas oteli ovi lihvari jer ne bi imao za rezije. :lol:
Daaa, daaaa... Para k'o kokošjeg dreka po seoskom dvoru.
Nisam nikada vozio Bedforde. Nasa ''flotila'' je bila sastavljena od tri mercedes kombija, svi bijeli, svi ''isti'' a u najboljim vremenima sa sumom od cak tri retrovizora sveukupno. :lol:
Od ostalih dogodostina... :o :ubise: :rofl:  Saaaaaaaamoooo ''in privat'' uz vatru dok se okupimo k'o Domaci oko vatre. :lol: Jer sta smo sve radili i sta smo sve tamo dozivjeli i prozivjeli - samo na osnovi pisane rijeci bi svi u zatvoru zavrsili... :tajna: :lol:
Ufff... Svako malo se sa osmjehom sjetim tih dana.
Ufff... Svako malo kad sretnem legendarnog Šimu - od srca ga pozdravim.
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?