Autor Tema: krađa u Solinu  (Posjeta: 8514 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline zoranR

• Antique Member
krađa u Solinu
« Odgovori #15 : 11 Siječnja, 2013, 14:58:47 »
Ma doveja bi im ja dva kamiona stajskog đubriva u 7. misec da imaju aromu uz ručak :D
Evo,odljutija san se...
low & slow...

Offline raketenMISKO

• Antique Member
krađa u Solinu
« Odgovori #16 : 11 Siječnja, 2013, 17:21:45 »
Citat: zoranR;364351
Ma doveja bi im ja dva kamiona stajskog đubriva u 7. misec da imaju aromu uz ručak :D
Evo,odljutija san se...

pa ni 5 ni 6 nego u portun!
Go hard or go home.

Offline bubuleja

krađa u Solinu
« Odgovori #17 : 12 Siječnja, 2013, 12:30:03 »
po meni je kriv taj što plovi...mislim sori ali pustit 4 auta bez nadzora da ih svako može razbit ili ukrast..no koment..pa se ljuti kolko očeš đaba ti....
Adio mare

Offline Lugburz

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Octavia 1 1.6 lpg
krađa u Solinu
« Odgovori #18 : 12 Siječnja, 2013, 14:02:07 »
triba sad dovest 5-6 karoserija trulih od yuga,stojadina i sl. pa nek stoje i iscenirat odlazak na brod pa doma stat par dana i nadgledat...pa ako ko pride odma stinon u celo

Offline mattax

• Antique Member
krađa u Solinu
« Odgovori #19 : 12 Siječnja, 2013, 14:14:51 »
to vam je EU ljudi moji. Prdneš u svom dvorištu i dobiš tužbu, jer susjedu smeta.... nema više zajebancije, moral i ljudstvo su nestali...još malo pa će ljudi cinkat za smiješnu svotu novaca tko šta radi u svojoj garaži.....
...DNK rulz...

munjeviti juric

• Gost
krađa u Solinu
« Odgovori #20 : 12 Siječnja, 2013, 20:36:54 »
auti su viđeni na jednom splitskom otpadu,prije mjesec dva.U par dana su reciklirani.Piši kući propalo

Offline bubuleja

krađa u Solinu
« Odgovori #21 : 12 Siječnja, 2013, 22:05:53 »
Citat: munjeviti juric;364745
auti su viđeni na jednom splitskom otpadu,prije mjesec dva.U par dana su reciklirani.Piši kući propalo

bogami si munjevit juriču....
Adio mare

Offline bubuleja

krađa u Solinu
« Odgovori #22 : 12 Siječnja, 2013, 22:06:13 »
Citat: munjeviti juric;364745

bogami si munjevit juriču....
Adio mare

Offline Hillman2

• Antique Member
krađa u Solinu
« Odgovori #23 : 12 Siječnja, 2013, 23:58:34 »
E sad je rjesenje,prvo lada niva bez tablica i lagano cukanje tuđih novih groblja po ulici,a onda slepa i 6-7 vozila na kojima skinuti korace i spustiti ih na kvadre i cekati...
"Ako nemas auto kojeg na okupu drzi samo pticje govno, nisi kul."

Understeer is when you hit the wall with the front of the car.
 Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car.
 Horsepower is how fast you hit the wall.
 Torque is how far you take the wall with you.

Offline Floyd

krađa u Solinu
« Odgovori #24 : 13 Siječnja, 2013, 11:50:48 »
Šteta...
Fiat u srcu, mini u duši

Offline mpavluk

• Antique Member
krađa u Solinu
« Odgovori #25 : 13 Siječnja, 2013, 13:15:36 »
Citat: Hillman2;364863
E sad je rjesenje,prvo lada niva bez tablica i lagano cukanje tuđih novih groblja po ulici,a onda slepa i 6-7 vozila na kojima skinuti korace i spustiti ih na kvadre i cekati...

Točno tako navuć glupu alavu bagru i nalupat ko volove u kupusu i nek pošalju poruku svima svojima sličnima da ih očekujemo sa sličnim posvuda, to je za mene demokracija! Puna podrška i ako treba doći u lemanje, dolazim iz Subotice! M.
NK Bačka 1901 Subotica - Majstori s ravnice!
Out with the new and in with the old!
Scirocco mark I and Polo mark I WANTED! M.

Offline vinc

krađa u Solinu
« Odgovori #26 : 13 Siječnja, 2013, 14:35:02 »
tuzno i zalosno,upravu ste svi . pedrski odigrano i da je to netko meni napravio,zapalio bi ima sve aute.   KOMPLET..  
Ali!    
ako su auti parkirani bez nadzora?
ako su na necijem tudjem zemljistu?
ako su neregani?
mali zeleni iz inspekorata ti mogu jako jako zabiberit a i ekipa koja skuplja zelezo takve stvari vreba.  tako da po meni je cudno sto su i tako dugo izdrzali tamo..   a o pederskim pickama kojima smeta hrdja u njihovom vidokrugu,  kaj da velim, treba ih zapalit  sa onim autima od maloprije
Panta Rei

Offline mpavluk

• Antique Member
krađa u Solinu
« Odgovori #27 : 13 Siječnja, 2013, 17:35:03 »
Ljetos stojimo u redu ispred ciosa frend i ja vučemo tamo totalno neupotrebljivu mečku koju smo kupili radi dijelova, i eto ti tamića KA rege a na tovarnom golfić jedinica više nego solidan, guzi mi se otraga mala uska lampa, hella das original, pogledao ga ma više nego dobra osnova za nas fanatike da se spasi, i hebem mater crno-manjinsku a oni idioti napaljeni na lovicu koja miriše gledaju što ja radim, malo zatim ista priča samo SK rege, i tako samo u tih pola sata hrpa auta. Onima sa slabijim srcem preporučam da tamo nikako ne idu! Grozomorno! Pas mtr! :aa:

Offline Darjan

M
« Odgovori #28 : 13 Siječnja, 2013, 19:10:55 »
Krasno kako ste svi brižni, a da je vlasnik aute na prodaju stavio, svima bi bilo skupo, predaleko, bioprognoza im ne bi odgovarala...

Prijatelj prodaje tristaća za 400 eura, limarijski u odličnom stanju, motor ispravan, kompletan, sa hrpom rezervnih dijelova, pa vidim da i nema baš potencijalnih kupaca...

Tako je to kod nas, sve jebači, a natalitet pada...
"Ovdje postolar uči kirurga kako operirat slipo crivo, kirurg fudbalera kako igrat fudbal, a fudbaler postolara kako radit postole."

Offline mpavluk

• Antique Member
krađa u Solinu
« Odgovori #29 : 13 Siječnja, 2013, 22:31:30 »
Ja sam dobro hvala na pitanju a nadam se da si i ti! Drago mi je da si se javio! M.:balki::rofl: :rofl: :lol: