Pa bilo je mislim i na tv-u prije nekih 2-godine,čovjeku su provaljivali u vikendicu nekoliko puta,provale,razbiju nešto i tako par puta za redom,uglavnom više štete od provale nego od krađe,sve dok nije postavio spravicu na vrata koja radi bum!I naravno,ovaj završi u bolnici vlasnika zezala policija.
Ja trenutno radim na uazu koji ne vrijedi više nego po ciosu,uglavnom stari truli ruski auto,motor u njemu je 300d iz 123-mercedesa ima 80.000km od generalke,sve zajedno hrpa lima i gusa..svaki dan ga traktorom izvučem iz štaglja da motor mogu zakačiti na dizalicu dok pripašem nosače i ostalo,vani je -1 i 60cm snjega,i npr. odem od kuče i netko ga snimi i dođu po njega dok je na dvorištu,pa što se mene tiče...bolje da ih nema...bolje da ih nikad ne nađem.
Isto je dali je parcela zarsla u korv ili je dvorište sa kučom.
Mogli bi danima raspravljati o ovome,to je tek sitni dio..šta se sve dešava,kako se po obali tako uzurpiraju parcele ljudi koji su godinama u inozemstvu,na pašmanu di idem na ljeto čega sve ima..užas!!Mafija slična ovoj koja je ukrala i prodala te aute snima parcele rade se lažni papiri o dugovanju čovjeku kojeg nema 20 god u hr i za kojeg se saznalo da je umro u inozemstvu a ostalo se zna..Dok se ne donesu pravi zakoni i ne podigne svijest ljudi ništa nebude drugačije.