Autor Tema: spuštanje fiat 850  (Posjeta: 2491 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline BORAC ISTRA

spuštanje fiat 850
« : 31 Siječnja, 2013, 13:30:29 »
ima li ko iskustva?
Quote:
Originally Posted by deda
DS je kratica od francuskog Boginja.Nisam siguran kak se piše,ali se izgovara nekag kao deese.A princeze i žabe ipak imaju neke veze,makar u bajkama.

Istina, ali bogami, da imam Žabu ne bih želio da mi je neka princeza poljupcem pretvori u Princa!

Oldtimerski život nije bajka...

Offline deda

• Antique Member
spuštanje fiat 850
« Odgovori #1 : 31 Siječnja, 2013, 15:01:22 »
Radiš sve kao i na Fičeku.

Offline BORAC ISTRA

spuštanje fiat 850
« Odgovori #2 : 31 Siječnja, 2013, 15:48:09 »
neznam deda baš da je nekako mi puno ravnije izgkleda baleštra volia bih neku shemu kako je neko radio da se ne sjebem...
Quote:
Originally Posted by deda
DS je kratica od francuskog Boginja.Nisam siguran kak se piše,ali se izgovara nekag kao deese.A princeze i žabe ipak imaju neke veze,makar u bajkama.

Istina, ali bogami, da imam Žabu ne bih želio da mi je neka princeza poljupcem pretvori u Princa!

Oldtimerski život nije bajka...

Offline deda

• Antique Member
spuštanje fiat 850
« Odgovori #3 : 31 Siječnja, 2013, 17:34:41 »
Isto ima napred ovjes ko fićo,samo još ima stabilizator štangu,jači feder koji je u svom nosaču,sad kolko ga možeš izravnati za koju visinu neznam.Zadnji su federi isto ko na ćofiju samo jači i amortizeri su duži.Slabo se sjećam,zadnjeg sam imao 1981.Kada bi vidio sve bi se sjetio.Prednji feder i njegov nosač sam sam radio sa dečkima iz Končara,složili smo ga bolje nego novi,ali mjera se više ne sjećam.

Offline ivmatic86

spuštanje fiat 850
« Odgovori #4 : 31 Siječnja, 2013, 18:05:18 »
Nazad idu zadnje opruge od peglice. Kraće su i tvrđe...
Yugo je više od vozila, to je statusni simbol!

Offline fijat

spuštanje fiat 850
« Odgovori #5 : 31 Siječnja, 2013, 19:08:37 »
Ako izravnaš feder i dalje imaš 3-4 prsta lufta guma-blatobran...ako želiš da bude stvarno nizak okreni feder. Drugo rešenje je tu http://www.youtube.com/watch?v=EAYMOgU2yGc

zekonja

• Gost
spuštanje fiat 850
« Odgovori #6 : 24 Ožujka, 2013, 22:49:57 »
Spuštanje je slicno kao na fici, ja sam svog spustio dosta, postigao krutost i odlicno drzanje u zavoju, a takoreci nisam nista bitnog napravio.