Autor Tema: Vw radionica  (Posjeta: 36622 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Josip1970

• Veteran member
  • Spol: Muški
Odg: Vw radionica
« Odgovori #150 : 08 Prosinca, 2016, 09:30:19 »
Taj Karman je pred par godina bio priličan trulex ispod sjajnog laka, jel šta rađeno u međuvremenu?

Je sjajni lak je matirao  ;D

Auto je u super mehanickom stanju ali treba radit limariju.
Ali 5000€ kojih je placen je poklon a ne kupnja tako da ima prostora za radit ga kad se izvozam .  :rofl:

Offline Chaser

• Antique Member
    • psychobrothers garage
« Odgovori #151 : 08 Prosinca, 2016, 11:21:16 »
vidio auto...ukratko jebena baza...za te pare prejebena... mehanika se samo osvjezi..limarija i novi lak..i ima zvjerku boli glava...

Offline Doktor

« Odgovori #152 : 08 Prosinca, 2016, 15:53:45 »
vidio auto...ukratko jebena baza...za te pare prejebena... mehanika se samo osvjezi..limarija i novi lak..i ima zvjerku boli glava...

Apsolutno !  :good:

Offline rambo

« Odgovori #153 : 08 Prosinca, 2016, 16:58:33 »
fino izgleda, a još se finije vozit u njoj...ako može pitanjce, možda i dva :nyam:
za prijalaz sa 4*130 na 5 lug, jesi stavljao neke pripreme kupovne ili si tokario? kod mene nema mjesta između zadnjeg blatobrana i gume pa jedno pola cm. Tako da mi se čini da nema mjesta za ubaciti neku distancu sa 5 rupa a da mi ne zapinje kotač za blatobran. Jedino možda napravit prijelaz sa bubnjeva na zadnje diskove. Ili izbušit u bubnjevima nove rupe. Ili kupiti nove bubnjeve sa 5 rupa...Ono, zanima me rješenje koje si koristio.  :scratch_one-s_head:

I još da pitam za roletu na zadnjoj šajbi, izgleda cool... Na koji se način montira, ima neka priprema ili treba bušiti lim? hvalaaaa

Offline Josip1970

• Veteran member
  • Spol: Muški
« Odgovori #154 : 08 Prosinca, 2016, 19:18:27 »
Roleta se samo zatakne pod keder.
Et fege je 45. Felga je 5,5 i ima dosta mjesta. Ja sam busio diskove i tromble. Busis 4 nove rupe jednu koristis. Ali iza sam stavio distancu 1 cm da mogu stavit cep felge. Jer te jebe trobla.  Dakle ako ne zelis busit imas prostora za adaptere. Napred je druga prica. Felge su 4,5 sirine jer kad se auto spusti sira struze po blatobranu. Ja imam napred zrak pa ga malo podignem dok se vozim.

Offline rambo

« Odgovori #155 : 08 Prosinca, 2016, 20:09:08 »
Je, treba kemijat oko toga. Vidio sam na sambi da ekipa mijenja zadnje tromble za diskove i onda nema frke,samo što je kit za to nekih cca 800 eura. I također imaju neke sitance tako da je pitanje dali će to pasati. malo skupo za eksperimentiranje. Kod mene su 2.5" droped spindles i zadnje torzionka spuštene pa je auto uvijek malo niži, a onda pak to ograničava gume, tako da sam odlučio ostat na 4 lug