Eto... I vesela riječka ekipa je bila na desantu. Točnije na ''ntu'' jer smo bili samo u nedjelju. :D
O samom desantu i organizatorima i autima ne treba ništa više reći jer se u ovih nekoliko godina sve reklo, sve pokazalo i sve dokazalo. Vesela posada Fiat Ulizice kako sam nazvao monovolumen od Oldwebera je bila u sastavu Oldweber kao pilot, njegov sin kao kopilot i ''rezervni pilot'' za povratak u funkciji ''Sober Bob''.
''Drugi red do mora'' je sačinjavala moja malenkost i Boris koji je koristio svaku priliku da malo ''odmori oko''

jer je on ipak u subotu projezdio pola Istre na jednom oldtimer okupljanju. Navodno ga je ubilo 200-tinjak km u Balili koja i kad stoji - zuji. Mada ima ona pjesma:''Niiijeee kriiivaaaaaa Baliilaaaa što je krama staaaraaaaa, već od vina rumeeenaaaa tebe boli glaaavaaaa...''
Uglavnom, krenuli smo sa kišicom i maglom koja se pretvorila u magluštaru toliko gustu da nismo ni skužili da - pada kiša.

No, kako je Ulizica grabio prema Ozlju tako je vrijeme bilo sve ljepše i ljepše. U Ozlju smo se ispozdravljali sa ekipom i domaćinima te se odmah bacili na roštiljadu.
Dobar dio ekipe se već spakirao i krenuo nazad kućama tako da nismo doživjeli onu gungulu i gužvetinu ''subotnje groznice'' u Ozlju. No, bar smo mogli na miru odabrati lokaciju za roštiljodrom po preporuci veselog veseljaka Vinca. A Vince se sluša i inače, a kamoli ne sada kad je prijetio sa praćkom.

U međuvremenu je doletio i Luka the organizator sa majicom koja mu lijepo kaže da mu je Darth Vader ćaća i spomenuo nešto za neku gajbu ovo-ono... ja mislio kao, sve neka šala, ono u smislu ''OK Ok - lijepa gesta, univerzalna valuta i monetarna jedinica po SI sustavu ''gajba pive'' itd..Itd...
A kad ono - :sok: Evo ide Luka sa ''rudlima'' (za one koji ne znaju reći ćemo da j' to karić ) i fakat sa gajbom hladne Karlovačke. Ja zamalo zaplakao od sreće.
Evo, ovom prilikom bi se zahvalio Luki na zbilja nevjerojatnoj gesti - zbilja si ljudina.
Malo klope, malo pića, puno veselja i druženja i heeeej heeeeeeeej prođe ovaj dan, dan kao san... :palac:
Vesela Vincova ekipa... Vesela ekipa redara sleš organizatora sleš šankađija... Nažalost premalo je vremena da se sa svima malo popriča tako da ću samo pozdraviti sve one s kojima sam bio i koje sam pozdravio i upoznao, a oni drugi neka ne zamjere... Nije da smrde i da ih ne volim nego - eto, nije se imalo vremena.
Za kraj trgnuli koju ljutu sastavljenu od 46 trava i pravac kući, opet starom cestom po lijepom vremenu. Prije samog povratka sam Vincu maratoncu napravio jedan fini i zdravi sendvič... Ono low fat, high protein value... Rich fibre i ostale spike koje krase zdrav i visokonutritivni obrok.
Također, pošto je Vinc maratonac odlučio snimiti još nekoliko epizoda ''Bear Grylls preživljavanja u Ozlju'' njemu smo svesrdno ostavili onu gajbu Karlovačkog da ima dovoljno vitamina B kompleksa da ne mora tražiti strvine deva. Također, ostavili smo mu i nešto rakije od drena da si može dezinficirati rane te nešto domaćeg istarskog vina, što crnog, što bijelog da može napacati u divljini ono što ulovi sa praćkom... Nosoroga, oposuma, voluharicu... Noja... Zeca, mravojeda ili pak šljakera na skeli tamo na dvorcu. Ostavili smo mu i par boca Coca Cole i mineralne, a sve radi toga da kad bude išao na Kupu po vodu da ima u čemu nositi vodu.

Slike ću staviti naknadno kad mi ih Oldweber proslijedi jer nažalost nisam imao svoj fotić.
I da

Ima interesantan video koji smo snimili na povratku... Jest da ''nije uspio'' jer glavni glumac nije ''odigrao ulogu'' koja je po nekom defoultu ''zapisana kao pravilo'' ali nema veze...

Bilo je smiješno iovako i onako.
Još jednom - hvala na druženju...
Ako Bog da - iduće godine idemo dan-dva ranije. Ako ništa drugo da, pokušamo naći i pripitomiti Vinca... Mada... ;) Ako čovjek vozi bicikl po krošnjama drveća...

Nećemo baš imati nekih velikih šansi... Pa taj tip je zaje...PIIIP!!!...ao i Tarzana i Zagora Te Neja i ninje i Predatora i paličnika i kameleona u mimikriji i sposobnosti kretanja po krošnjama drveća.

...
I da, volio bi samo, ako može zaidući put... da se organizatori malo potrude i nabave DJ-u ''Bad Moon Rising'' od Creedens Clearwater Revivalsa jer bi bas volio čuti jednom tu pjesmu dok roštiljam.
Ono... Mislim da bi bila lijepa slika idilične prirode... Kridensi sa svojim prepoznatljivim akordima... Veseli bosonogi momčić gol do pasa razdragano trči livadom do ekipe i onda se grle i valjaju po luftmadracu... Kikoću se od smijeha, ma veselica svjetska...

Ne znam... To je samo slika u mojoj glavi...

Tann dannn ... Taadan taa dan tan... Ajjjjjj siiiiiii d beeeed muuuun raaaaaaaajziiiing.... taaandan taaa daaa ddada tan dan... Aaaajjj siiii trabl oooon d veeeeeeeej...