Autor Tema: 6. Oldschool desant na Ozalj 2013  (Posjeta: 96587 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
6. Oldschool desant na Ozalj 2013
« Odgovori #135 : 30 Travnja, 2013, 12:19:35 »
Aaaa, evo i slikicaaaa... Malo stripa... LunovMagnus Strip i malo Zlatne serije...

Evo, ovo jeVeselomobil Fijat Ulizica - vozilo koje na bliskoistočnom tržištu drži jako dobu cijenu jer ima DVOJA bočna klizna vrata. ''A dvoja bočna klizna vrata su, Đuro, dobra za...?'' kako bi rekao Ilija Čvorović...
E pa dvoja bočna klizna vrata su dobra da se u ponoj brzini mogu vrata nabrzinu otvoriti i dok se vozilo postavlja u vec unaprijed izvjezbanu poziciju, jedan putnik sa zadnjeg sjedišta uz povike ''jeeelaaa, jeeelaaaa aaamLlaa Haaam Blamahla'' otvara nasumičnu vatru sa kalašnjikovim koji ima pet spremnika spojenih da Aeroselotejpom i radi ''štit od olova'' za svoga kolegu koji sa nekom zoljom ili sličnom napravom cilja prozor veleposlanstva ili kontrol punkt na cesti, također uz povike ''Allaaaa Hmaamla jeelaaa jelaaaa''. A dvostruka bočna klizna vrata su neophodna da se moze fino razviti plamen iz bacača kroz otvorena vrata.
Također - dvostruka klizna vrata su vrlo praktična i kada voziš ekipu po maškarami pa da se ne zburgaju po sičimi, nego ih voziš sa otvorenim vratima i neka rigaju po cesti.

Čim smo došli odmah nas je Vinc preusmjerio na svoju lokaciju... Ekspres jedi master dostava tehnikom kung-fu rudle-karić treći dan šaolin prekrcali smo stvari od Ulizice do roštiljodroma.

Obratite pozornost na sklad, na statiku, na arhitektonsko dizajnerski pristup slaganju robe... Na ergonomičnost i eleganciju... Također, obratite pozornost na tu superkoncentriranu silu u lijevom palcu od kojih 480MPa/mm2. Također - i jedan vrlo vrlo vazan detalj, a to je oil keč ken u desnoj ruci - bez toga se ne može dobiti HRN-HR ISO 14009/AR-202 certifikat za ekološko roštiljanje u nacionalnim parkovima... Cool, zar ne? Također - bez toga se ne može ni cijeli sistem dovesti u neki statičko-dinamički ekvilibrijum. Vjerojatno će sada OVERGROZNI reći da skupljam ulje sa roštilja da sipam u Katru, ali neka... To su samo peckave duše zločeste.

Oooodmah se otpočelo sa radovima oko klope aš ni bilo vrimena... Malo pac, malo ugljen... Malo ovo-ono i već veselo cvrči...

Pa je onda doletio Luka ja sam tvoj ćaća i što jest - JEST!!!! Dade mi tip gajbu 'ladnogaaaaa... Što bi rekli u ''Lepa sela lepo gore'' - unutra je Drekavac, ne bi ja unutra ni za gajbu 'ladnoga... E pa kad ti netko obeća i da gajbu 'ladnoga - bome bi i tom Drekavcu ako treba uši izvukao. Ovom prilikom još jednom kažem...
LUKA CARE!!!! OZALJ EKIPA TI JE STRAŠNA!!!! Naravno da sam odmah iskoristio priliku da malo ojačam ove moje nove mišiće što sam ih naručio preko interneta pa sam bacio četiri serije dvoručnog potiska iza leđa da malo nafilam tricepse.
Što bi bio samo pametan, ako mogu biti i lijep? Jašta...

No, pošto će opet neki zli jezici reći da je gajba prazna odmah slijedi demantij - ali ne radi mojih mišića, nego da netko sluuuuučajno ne bi pomislio da mi je Luka uvalio praznu gajbu u stilu Potemkinovih fasaa... Evo, oooodmah se izvršila primopredaja kolegi Vicu koji je odlučio trenirati preživljavanje u Ozlju. Čovjek čak ima i specijalni bicikl za vožnju po drvećima. Da bi rijeeeeeeeeč rek'o... A i vidi se kako je sretan bio...

Inače, da se ne bi radilo o pukom preživljavanju, evo samo demonstracije kako elitni odred Kraljevske Slingshoot diverzantske padobranske pukovnije lovi oposume... Obratite pozornost na to tijelo, na taj sklad trapeza, deltoida, ramenog sklopa, tricepsa, bicepsa... Latisimusa... Posebno dizajnirane sklopivo-preklopne pterodaktil-reptil plećke s kojim se omogućava puno bolji nateg i puno precizniji nacilj sa praćkom...

Nakon što sam izroštiljao i meso i tikvice i paprike, a ove dve potonje stavke nitko nije htio slikati jer je to ono, necool roštiljati i ekipa se srami kad na gradelama veselo cvrči paprika, i nakon što je Vinc ulovio dva oposuma, jednog zerdava i tri voluharice za jelo i jednog rakuna da si napravi kapu kao Kapetan mark, lijepo smo sjeli za stol i počopali to što smo imali. Tu na slici Boris objašnjava Luki neke stvari... Luka ga je pitao kako je bilo u partizanima, je bilo hladno i jesu li imali Adidas vojne čizme ili neke druge, a Boris mu je baš objašnjavao kako je on bio treca eskadrila i kako je u ukradenoj Štuki ganjao dvojicu Švaba do Muenchena. ''I ja njemu vrrRRrrZjUUUUuuuhHHh krilom pod propeler, u bok, treća druga i gas da mu oduzmem vjetar na lijevom zakrilcu da ga spriječim u manevru poniranja lijevim vijkom kao što Katrin Đenvej radi manevar Omega 7...'' Ma bio bi ih Boris natamburao ali nije imao vise benzina pa se morao vratiti izmitraljirati sedam bunkera, dva mosta i onaj vlak kojim Švabe nosili hranu i oružje i ploče Lili Marlen. ono.. kad seeee veeeeeeećfkralo avijona, jeee pa da se skooriistiii, nooo... A i jednom komesaru je trebalo malo herbicida po polju rasuti...
Na toj slici je i Slanac koji je htio prestati biti Slanac pa je pio medicu od Oldwebera.

Kako se bližilo vrijeme povratka odlučili smo sve nađe gudis ostaviti ekipi pa smo im ostavili i crnjaka istarskog kojeg sam ipak pretočio iz mog bocuna jer... Kad sam kretao - tata mi je lijepo zviznuo šamarčinu i kad sam pitao:''Pa zaaaaštooo...?'' a on je rekao ''Kad ga razbiješ ili izgubiš, e onda će biti kasno...''

E, a kako mi je i mati na odlasku onako u prolazu opalila jedan matafun, kacot i vritnjak uz riječi:''nemoj ih samo napit', daj dičini da ća i pojiu...'' onda sam za našeg opakog voriorsa preživača... Hmm, čekaj... jesam li ja to sad upravo nazvao Vinca govedom...?
Ma neee, NE PREŽIVAČ nego PREŽIVLJAVAČ, e to... Bear Grylls... E tom Bear Gryllsu sa Dubrave sam spremio jedan masterchef sengvić,kako se izum lorda Senwicha naziva kod nas na moru... Radi se o većspomenutom low fat, high protein, rich fibre visoko nutritivnom obroku -dijetalno, ukusno, ,zdravo... Prepuno makro i mikro nutrijenata. U pozadini Boris svira blues na usnoj harmonici.

I jedan makro snapšot čisto da se vidi da je na roštilju bilo i paprika i tikvica i pečenog luka... Daaa, daaa - sve je to fuj, ali je zamalo prifalilo za McVinc aaaajjjm loviiin it sendvič. Ako ste sumnjali... Kruh je grobnički... Crni, zdravi od cjelovitog zrna i da bude još zdraviji lijepo je utoćan u onaj sos koji je ostao od pečenog napacanog mesa.

I tako... Nije bilo loše... Dapače... Iduće godine se dolazi u utorak... :lol:
« Zadnja izmjena: 30 Travnja, 2013, 12:50:39 frik-ri »
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline KAISER SOZE

• Antique Member
« Odgovori #136 : 30 Travnja, 2013, 18:12:06 »
Friče,nisam nestao...spremajuć kađu u petak,skontam da mi nešto čudno radi motorčić...izmjerim kompresiju i.... eto problema!!! Da ne davim..umjesto da se pridružim ekipi, morao sam provesti subotu u šarafljenju,skup sa kolegom koji je trebao ići sa mnom za Ozalj...svaka mu dala!!
Žao mi ko cucku kaj nisam mogo ići....

Offline kađo-c

« Odgovori #137 : 30 Travnja, 2013, 21:12:36 »
Ja sam trebao u ned.krenuti oko podne,mislim si..da provjerim ulje u getribi prije puta,podložim dizalicu pod vilicu naprijed,krenem dizati auto,dizalica se izmakne auto sjedne na sponu od letve cjelom težinom i popiga ju...volan se teško motao i umjesto u ozalj izmjena letve u nedelju poslje podne...užas..:(
well pam Wich way to go? left or right?
right!
noo.. its too bad ..
why?
because it was 50/50 shot on you be going left or right,you see we both going left ....

Offline cvik

• Senior member
« Odgovori #138 : 30 Travnja, 2013, 21:45:46 »
Nisi trebao  ništa mjeriti....

Offline kađo-c

« Odgovori #139 : 30 Travnja, 2013, 22:04:26 »
To sam i ja skužio ali je bilo kasno...:)
well pam Wich way to go? left or right?
right!
noo.. its too bad ..
why?
because it was 50/50 shot on you be going left or right,you see we both going left ....

Offline wolfek

• Veteran member
« Odgovori #140 : 01 Svibnja, 2013, 00:18:27 »
malo fotkica
polazak

umjetnicka

neki kombi kja ja znam :)

malo zajebancije u osobnoj režiji :)

nagradno pitanje, tko prepozna žrtvu silovanja osvaja griz i jaja!

bilo je iznimno, od jako jakoo dobre ekipe, preko lijepih autiju do zgodnih djevojaka...
kupujem zadnji vezni lim za kadeta c karavana.

Offline Ante V8

« Odgovori #141 : 01 Svibnja, 2013, 11:11:57 »
Mislim da je tvoje auto jedino bilo sa DU tablama.Super si ga sredio,svaka čast:palac:.Vjerovatno su se pitali koji su ovo Dubrovčani zalutali.:rofl:
Nadam se da ću vam se i ja iduće godine pridružiti.Pozdrav cijeloj ekipi.:gosp:
Definicija Demokracije:
Pošalješ čovjeka u p.m.. i on ide kud je njega volja!

Offline wolfek

• Veteran member
« Odgovori #142 : 01 Svibnja, 2013, 13:00:08 »
ovo du znači dubrava! :)

Offline Suhi zg

• Senior member
  • Vozilo:: mk3 XR3i, Jawa ČZ 175, Deutz f1 L612
« Odgovori #143 : 01 Svibnja, 2013, 14:57:51 »
people on river are happy to give =)

bilo nam je odlicno, vidimo se slijedece godine ;)

evo malo jutarnjeg ludila
http://www.youtube.com/watch?v=qyquiF0Cr0s&feature=youtu.be
« Zadnja izmjena: 01 Svibnja, 2013, 15:31:05 Suhi zg »
"its a horny looking little thing isnt it"

Offline vinc

« Odgovori #144 : 01 Svibnja, 2013, 23:19:08 »
Z i v  s a m
Panta Rei

Offline wolfek

• Veteran member
« Odgovori #145 : 02 Svibnja, 2013, 01:37:20 »
gospodin suhi je hepi tu giv....vrlo mi je drago da sam vas upozno, odlicni ste! :)

Offline vinc

« Odgovori #146 : 02 Svibnja, 2013, 01:40:17 »
Brm brm
Panta Rei

Offline KAISER SOZE

• Antique Member
« Odgovori #147 : 02 Svibnja, 2013, 07:08:17 »
eeee....Cvik,da nisam...  vjerojatno bi se vratio kući na HAK-ovom vozilu, kao moj kum sa kecom..

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #148 : 02 Svibnja, 2013, 08:08:04 »
E... Ljudi... ;) Dajte malo poštovanja... ;)
Vratio se Vinc... A to znači - dajte :tajna: :tajna: :tajna: malo tiše kuckajte te slova po tipkovnici jer znate i sami kako to ide...
Ne da te boli glava, nego i tri metra oko nje... :D :D
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline vinc

« Odgovori #149 : 02 Svibnja, 2013, 10:34:11 »
kaj da vam velim .otisao sam u subotu vratio se u srijedu..  ostao bi jos dan dva ali sta je tu je...  samo rijeci pohvale organizatorima Luki,Ani,njihovoj nesebicnoj ekipi iz grada Ozlja i svima koji su doprinijeli da se jos jedan nezaboravan desant odrzi.. sljedece godine opet produzujemo boravak jer dva su dana malo dve su naci kratke :)
Panta Rei