Kod nas ces to teško naći.
Mooooožda sad neki ''upgrade stage II'' lakirer ima to u ponudi pa možda ima i koji ''set'' tih ''šljokica'' na lageru. Kad sam ja to kupovao - toga se nije moglo naći u HR, a to je bilo prije kojih pet godina recimo. Možda i griješim pa ću se ipak ''ograditi'' i reći da JA nisam našao to kod nas.
Ja sam to preko neke kompenzacije sa frendom u stilu ''ruka ruku mije'' nabavio iz Amerike i to bas preko tog frenda za neku ''sitnu lovu'' - to ti inače košta k'o đavo. Recimo da jedna vrećica od ''ne-znam-ni-sam-koliko-grama'' a velika je cca 10x7 cm dode oko 150-ak dolara plus poštartina i sve one banane od plaćanja kad nešto uvoziš iz USA. Naravno da nije puna ''do čepa'' nego je napola puna i naravno - potrebno je minimalno dve do tri vrećice za ''normalni auto''. Ja sam htio Volva 244 krknuti u pimp zeleno-ljubičasto tako da sam ja trebao kojih 5-6 vrećica tog šljokičastog kiča. :hop:

Kažem ti - ja sam imao luuuuuudu sreću da sam se uspio ''naći'' u nekom ''ugovoru o cesiji''

sa frendom i njegovim frendom taman kad mu je tih nekoliko vrećica ostalo viška.
Da li još uvijek ima ''štelu'' za to nabaviti - ne znam.
Također - imam još jednog poznanika-frenda-kolegu koji je ofarbao svoj auto u te ''šljokice'' pa ga mogu pitati kad ga sretnem ima li i on još kakav ''deal'' za te šljokice.
Uglavnom - ako se stanje nije popravilo... Samo majka Amerika.
I da - čuvaj se kineskih šljokica jer sam čuo da znaju napraviti ''sranje'' na laku. Šta točno znači ''sranje na laku'' ne znam, ali sam od dvojice-trojice lakirera čuo da te šljokice znaju ''loše sjesti'' u farbu ili kasnije izazvati neku ''reakciju'' pa se lak počne guliti.
kad već imaš ''štelu za preko''... Ako ti nije frka sa deadline-om... neka ti Gigi nakrka puuuun bunker kakvog Buicka sa tim šljokama.

A vjerujem da su se i cijene unormalile.