Autor Tema: Diht masa-sa čime ju zagladiti?  (Posjeta: 5973 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

RED CORSA

• Gost
Diht masa-sa čime ju zagladiti?
« : 15 Travnja, 2013, 21:38:44 »
ajmo limari i farberi

pokrpal sam mulde na corsi sa frendom i kad sam krenul mazat diht masu rastezala se ko eurokrem i sad zgleda koda su se deca igrala:o

kak se dobi da je onak lepo glatka,mislim da je neko pričal da se penzl nomoči u nitro ili bengu pa se popravi

ali to sam probal s nitrom pa se primalo na penzl i:(

Offline vinc

« Odgovori #1 : 16 Travnja, 2013, 00:07:16 »
pekmez od marelica je zakon..  ili u kalifoniju

koja diht masa?
svaka je drugacija.
nisi valjda kupio onu u kantici od kile
Panta Rei

Offline Žein

« Odgovori #2 : 16 Travnja, 2013, 01:57:12 »
Kompa ja sam ju uzeo prije par tjedana i svaka ide bas ljepo prstom.

Terosan 400-57.kn po meni cist fajn
Mnogi su se opekli igrajući se sa Oldschoolhr forumom ne shvaćajući da oldschoolhr forum nije ''samo neki tamo forum''....By-Frik-Ri

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #3 : 16 Travnja, 2013, 13:41:32 »
Ako želiš ono ''oriđinale look''... Na spojeve, na neku razumnu mjeru i udaljenost, precizno zalijepi krep-traku. Po mogućnosti neku kvalitetnu papirnu traku, a ne one iz kineskog dućana koje ćeš kasnije skidati u komadićima veličine nokta...
I onda lijepo istisneš diht masu, zavisno koja je - pištoljom,, specijalnim pištoljom ili nečim trećim i onda lijepo uzmeš mali kist, odnosno kak vi velite peeeenzlin :D koji će biti ''tu negdje'' po dimenzijama gledajući na ''razmaknutost'' trake.
Pineliću, odnosno peeeeeeeenzlinu nečim oštrim - udsijećeš one ''dlake'' tako da ostanu dlake duge svega 2-3 cm. E sa tim novonastalim tvrdim kistom lijepo razmažeš diht masu.
Kad skineš traku - ostanu ti oni fini ''reglini'' odnosno - ''minibrazde'' kao što ima i oriđinale auto po spojevima. :palac:
Ako želiš ove ''eko proizvode'' koje preporučuje Vinc... E onda izbjegavaj one ''robna marka' pekmeze jer su ti uglavnom marmelade od ''čistog šećera''. Napast će te mravi... :lol:
Najbolje bi mozda bilo domaći bakin pekmez od šljiva, ali šta kad više nema ni baki... Ni dobrog lonca... Ni kuhače... A ni šljiva domaćih... Sve nešto kinesko... :( :D
« Zadnja izmjena: 16 Travnja, 2013, 16:21:38 frik-ri »
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

RED CORSA

• Gost
« Odgovori #4 : 16 Travnja, 2013, 15:06:13 »
ma nemam pojma neku mi je dal u tubi ko silikon
nastiskal sam ju ali mi se lovila i za špahtlu i za penzl,
ma ne zamaram se puno meni ne smeta

glavno da sam spojil mulde natrag na šasiju jer se desna bila tolko odvojila da sam mogo sa rukom proč ispod nje

kad rješim svu gnjilež ak bum ju lakiral cjelu onda ču ju ogulit pa ponovo namazat

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #5 : 16 Travnja, 2013, 16:20:19 »
Citat: ante zoric;381893
Bog,malo cudno zvuci al ja to radim ovako, zaljepim traku kao sto je kolega frik-ri rekao al uzmem malo deterđženta za posulje,nebitno koji čarli,likvi i stavis malo na prst i razmazes kako ti odgovara :-) bude ljepo glatko,ako zelis hrapavu povrsinu onda četkica od plasticnih vlakana ili pistolj za nanosenje :-)

Ante... Ne vidimo ti lice i ne prepoznajemo te, ali sa sigurnošću mozemo konstatirati da si...

LOZINKA!??!?!?!!? :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.oldschoolhr.com/forums/forumdisplay.php?32-Novi-Članovi

:gosp::gosp:
Dobrodoša na forum... ;)
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline Darjan

« Odgovori #6 : 16 Travnja, 2013, 16:23:55 »
Ovo obavljanje administratorskog dijela posla po svim mogućim temama je postalo nadasve simpatično, u najmanju ruku. Da sam administrator, dao bih vam neku plaketu za trud, ili bar omogućio neko posebno mjesto na forumu.
"Ovdje postolar uči kirurga kako operirat slipo crivo, kirurg fudbalera kako igrat fudbal, a fudbaler postolara kako radit postole."

Online OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

« Odgovori #7 : 16 Travnja, 2013, 17:05:06 »
Frik već ima posebno mjesto.....to je mjesto sa spremnikom tekuće vode koja se ispušta na gumb...ili špagicu. A ima i nosač sa narolanim papirom (opcija/viša razina opreme):lol:
Mislim da je, unatoč otporu pojedinaca, padobranstvo sport sa najvećim rastom članova.
Možda neko bilježi broj "skinutih" padobranaca, a pobjednik dobiva neograničenu uporabu smajlića. :ghh:
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline kizo

• Antique Member
« Odgovori #8 : 16 Travnja, 2013, 23:23:35 »
ja to slinom rijesavam i super ispadne :)

Offline vinc

« Odgovori #9 : 17 Travnja, 2013, 00:40:31 »
ja to rijesavam sa ovisi kaj hoces. od kriski krumpira do kefice za nanosenje primera i mini kista dugodlakog ili kratkodlakog.  ovisi kaj tebas
Panta Rei

Offline RISBO THE BLADE

• Antique Member
    • http://www.cardomain.com/ride/2605843
« Odgovori #10 : 17 Travnja, 2013, 19:34:56 »
Ja uvijek to mažem s prstom ili krpicom nategnutom na prst,ali ako očeš nekaj kak je danas original na autima da je potegnuto bez mazanja,da je širina jedno 5-6 mm i perfektno potegnuto po celoj dužini za to imaš one nastafke za ručni pištolj,to imaju u trgovinama di prodajeju te mase za dihtanje auti,znači nije okrugla rupa na tom nastavku nego je plosnata i s jedne strane malo u luku,to se okreće odozgora.Znači to ne razmazuješ samo vučeš do kud treba i ostaviš da se posuši do kraja tak kak je,ali ako imaš rešku širine palca,onda ti to ne pomore,onda nekak razmažeš da ti se ne prima za prste :rofl:,pitaj boga kaj to imaš kaj ste nabavili,uvjek dok očeš jeftinije prejti imaš sam brige :D

RED CORSA

• Gost
« Odgovori #11 : 18 Travnja, 2013, 14:57:20 »
ma reko sam mu samo daj mi diht masu,al ne od kile i dal mi je  tubu ko silikon.
to sam stisnul malo onak na deblje jer nisam mogo/htio iza mulde doč sa fleksom da pobrusim varove nego reko bum ja to sa masom zamaskiro

a ono kuac

ljepi se na spahtlu,kad sam špahtlu namočil u nitro bilo je malo bolje al opet zgleda za kuac sad kad sam pofarbal(normalno sprej)

ma bitno da više nemram cijeli dlan gurnut ispod mulde :)