Autor Tema: Kočnice kadett problem  (Posjeta: 2565 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Dobi

Kočnice kadett problem
« : 26 Travnja, 2013, 20:40:14 »
Imam problem sa kočnicama na kadetu b...bubnjevi naprijed i iza, bez serva...
Kočnica mi je mekana, ne koči uopće, tek kad napumpam drugi ili treći put počne gristi...glavni kočioni je repariran, pa pokušao staviti drugi glavni kočioni koji je kao bio ispravan kad je skinut, kočiona crijeva nova, ozračeno kako treba, ne piša niti jedan kočioni cilindrić

ŠTA MOŽE BITI? dali može biti zbog kočionih cilindrića u dobošima iako ne cure?

i dali postoji negdje glavni kočioni novi da kupim za kadetta b ili c(isti su) , znači bez serva, 3 izvoda, doboši-bubnjevi na sva 4 kotača, jer po meni najprije će biti do njega? iiili možda ipak ne?
tu u Rijeci po auto dijelovima nemaju, na ebayu isto nisam našao

hvala na pomoći

Offline šarafko

Kočnice kadett problem
« Odgovori #1 : 26 Travnja, 2013, 21:43:17 »
I ja sam imao reparirani glavni kočioni i nisam imao sreće, morao sam ga ponovno mijenjati.
Prodaja krokodil dizalica, ručnih viličara paletara, autolimarske ručne hidraulike, pumpi i cilindara te hidrauličnih automehaničarskih preša. 091/1680611 instagram: zb_stroj

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
Kočnice kadett problem
« Odgovori #2 : 26 Travnja, 2013, 23:08:27 »
Ako je sve ispravno, kao kod mene - onda ti je to do glavnog kočinog.
Meni isto propada kočnica na Pucku. Ide fuuuul do dna i kao nešto ''lovi''. Mislim uspori on, ali daleko je to od onog da ti izbije šajbu kad legnes na kočnicu. O cviljenju guma nema govora.
I kad pumpas dva tri puta ''dobijes'' malo veci hod i onda koči zadovoljavajuće.
Sve je ozraceno kako treba, nigdje ne pušta ulje, posuda je puna...
Jednostavno glavni kočioni nema ''snage''. Dijagnoza - astma. :lol:
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline Risbo

• Antique Member
  • Spol: Muški
Kočnice kadett problem
« Odgovori #3 : 02 Svibnja, 2013, 10:00:20 »
ja sam imao slični problem kad sam mjenjao glavni kočioni zbog zraka. Dosta ga je bilo teško odzračiti - morao sam na lajtunzima na glavnom kočionom odzračivati....