Autor Tema: izrada bocnih stranica tapecirunga - problem  (Posjeta: 5244 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline checker

• Antique Member
izrada bocnih stranica tapecirunga - problem
« Odgovori #15 : 28 Travnja, 2013, 13:23:31 »
Citat: sokol;383309
Ako sam dobro skužio, prema ovim slikama i onim što si mi poslao, postoje samo 2 perforacije tj 2 profila na potpuno ravnoj ploči:

1. na vrhu, pregib pod cca 90 stupnjeva prema prozoru
2. uprešani ''rebrasti'' dio kod rukohvata

Ostalo je ravno, je li tako?
Ovaj dio na ovoj uništenoj oplati gdje je ovo ''mačje oko'' crveno je ravan, je li tako, ali je tu na ovoj slici pofrkan.

Mislim da bi mogao riješiti, bez većih problema.

Samo, kako je tapecirung učvršćen za vrata? ne bi li rukohvat trebao biti također pričvršćen za vrata direktno, a ne na tapecirung...

tako je, ta dva dijela su profilirana, ostalo je ravno.
ovaj donji dio kod macjeg oka bi trebao biti ravan samo sto je strulio pa se piga vec na pogled! :D

ako bi to mogao napraviti bilo bi super! meni je bitno da sam oblik bude odentican originalu. znaci da udubina bude jednaka, da ne bude ustrih rubove. sve bi trebalo biti kako je na ovom. mislis da je to izvedivo? :)
Oo=V=oO

Offline sokol

• Junior member
  • **
« Odgovori #16 : 28 Travnja, 2013, 16:48:07 »
ja ti se volim igrati sa takvim stvarima, hehe
da, mislim da je izvedivo, tj uprešani dio me ne brine uopće, za to već imam rješenje
nego ovaj završetak na vrhu bude malo jebada, ali nikakav pretjerani problem
Dok ne sjedne u starog Forda, ne zna guza šta valja!

Offline Pišta

« Odgovori #17 : 28 Travnja, 2013, 20:30:46 »
Ja bi odrezao ispod prifiliranog dijela i doštukao sa novim lesonitom.Spoj malo šire spojiti sa stakloplastikom sa obadvije strane,naravno ne predebelo,recimo dva sloja staklenog voala,malo pobrusiti i mislim da bi držalo.

Offline veky

« Odgovori #18 : 29 Travnja, 2013, 11:29:55 »
Ja to mogu hoću i znam napraviti tip top, a neće biti niti skupo , cca 400 kuna po stranici s time da daš pohabane uzorke.
Pomozi podjeli sredi : )