Autor Tema: Moja ideja...  (Posjeta: 4161 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline FićoKađo

• Senior member
Moja ideja...
« : 27 Travnja, 2013, 15:51:07 »
Da vam predstavim sto mi je danas palo na pamet...evo prije 15 min...inace imam Ficu iz 1972 koji je trul ko krumpir...naci jako trul..pa kako se vec 1 godinu na njemu nista ne radi mislio sam ga iskoristiti za svoju ideju o fici kabriju.

Ne mislim raditi nista tipa ovoga :

Nego zelim napraviti nesto tipa ovo :

Nemogu naci bolju sliku ali nesto tipa da vozacevo mjesto bude otvoreno te da ima malo staklo ispred volana...a da suvozac bude zatvoren limom... i zadnja sjedista isto naci da bude teoretski - jednosjed...sa 750specialom unutra...

Offline ivmatic86

Moja ideja...
« Odgovori #1 : 27 Travnja, 2013, 18:42:10 »
Ideja mise sviđa (bar onako kako san ja to uspija sebi predočit). Potraži sliku neko gstarog auta sličnog crnoj 18-ici, ali samotoron nazad, mislin daje takvih bilo. to bi ti moglo malo olakšat
Yugo je više od vozila, to je statusni simbol!

Offline raketenMISKO

• Antique Member
Moja ideja...
« Odgovori #2 : 27 Travnja, 2013, 19:32:58 »
ne znam koliko je to pametno, možeš se na krov okrenut. možda onaj "rollbar" iza vozačevog sica u stilu audi TT-a spasi glavu.

+ ako ide jednosjed, vrata ti ne trebaju.

sretno!
Go hard or go home.

Offline dmj

• Antique Member
  • Spol: Muški
Moja ideja...
« Odgovori #3 : 27 Travnja, 2013, 20:30:48 »
Radi to na osnovnom obliku Abartha 750 Spider Allemano, on je originalno rađen na mehanici zasnovanoj na Fiatu 600 i to bi se dalo urediti. Bilo kakvo igranje s prebacivanjem linija mnogo većeg automobila s motorom sprijeda, kakav je Jaguar C-Type, ne bi imalo smisla.
Via Ciro Menotti 322

Offline FićoKađo

• Senior member
Moja ideja...
« Odgovori #4 : 27 Travnja, 2013, 20:58:32 »
Kakvoj 18 ? :)
Necu stavljati roll bar...auto ce biti i ovako i onako za lagano krstarenje nista preko 120...jer zelim ostaviti svoju orginalnu ideju...
a i imati ce niski centar gravitacije i bice dosta nizi nego inace pa nece imat neke velike sanse za prevrtanje...

Offline Hans 1212

• Junior member
  • **
Moja ideja...
« Odgovori #5 : 27 Travnja, 2013, 21:25:34 »
Da se ukljucim, prije par godina i ja san o tome razmišlja i pocnem  raditi, ali kad se napravi ne izgleda bas nesto, jer ti je na fici hauba  ostane kratka do vizira a guzica pre duga, sidalo oprilike na sredini  auta, u svakom slucaju mislim da fico ima prekratku haubu za takav  projekt da bi lipo izgleda, takvim autama je sic tako reci na zadnjem  kolu.. kazem moje misljenje, jer sam vec jednog otpila i navaria ali je  brzo otisa u zeljezo.. razmisli prije pilanja ili bar probaj nacrtati da  vidis kako bi izgleda.. pozdrav i sritno
POIST- POPT- POPRČT -PRILEĆ

Offline FićoKađo

• Senior member
Moja ideja...
« Odgovori #6 : 27 Travnja, 2013, 21:43:13 »
vidio sam jednog slicnog onome sto ja zelim i izgleda bolesno dobro...a evo i gruba načrtarija koju sam napravio kako bi to izgledalo ...samo nema sjedala

Offline Hans 1212

• Junior member
  • **
Moja ideja...
« Odgovori #7 : 28 Travnja, 2013, 10:51:26 »
ajde kad nadem moje nacrte poslat cu ti na mail ili ako moze u p.m. ja san sve mire stavia na papir i nacrta- varenje i pojacanja itd ako ti bude od ikakve pomoci samo moran naci po garazi..
POIST- POPT- POPRČT -PRILEĆ

Offline FićoKađo

• Senior member
Moja ideja...
« Odgovori #8 : 30 Travnja, 2013, 09:12:21 »
slobodno, bili biod pomoci, siguran sam ¨!

Offline drGonz047

• Veteran member
Moja ideja...
« Odgovori #9 : 30 Travnja, 2013, 15:43:20 »
QUOTE:dule_vfts
Baba Vanga je bila u pravu......

\'\'ljudi neće znati što bi sami od sebe činili,nakupovati će toliko   drloga da će izbiti ekonomska kriza,a potom i 3. svetski rat jer vise   nece imat opciju kako izaći na kraj ,hteli bi nešto ,a nema se  para\'\'          

Offline FićoKađo

• Senior member
Moja ideja...
« Odgovori #10 : 30 Travnja, 2013, 20:20:20 »
nesto na taj kalup samo bez suvozaca....

Offline Gigi-TD

• Oldschool rookie
Moja ideja...
« Odgovori #11 : 30 Travnja, 2013, 23:01:55 »
ovaj je odličan....zašto bez vozača?? bzvz

Offline drGonz047

• Veteran member
Moja ideja...
« Odgovori #12 : 30 Travnja, 2013, 23:52:46 »
za suvozača staviš fiber poklopac, pa ga lako makneš :)
QUOTE:dule_vfts
Baba Vanga je bila u pravu......

\'\'ljudi neće znati što bi sami od sebe činili,nakupovati će toliko   drloga da će izbiti ekonomska kriza,a potom i 3. svetski rat jer vise   nece imat opciju kako izaći na kraj ,hteli bi nešto ,a nema se  para\'\'          

Offline marconi

• Antique Member
Odg: Moja ideja...
« Odgovori #13 : 12 Rujna, 2015, 17:58:04 »
I kaj na kraju bi s ovim???  :read:
Trajkeša: Stvarno, dobre felge su pola auta!!!