Autor Tema: Chaser`s Subaru Legacy Wagon 2.0  (Posjeta: 2330 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Chaser

• Antique Member
    • psychobrothers garage
Chaser`s Subaru Legacy Wagon 2.0
« : 11 Svibnja, 2013, 18:00:22 »
Dakle nabavio sam dugoželjeni auto za projekt...među svim starim japancima, rijetkim japancima i jednog fiće... evo i njega...:D
Radi se o jednom karavanu koji će bit auto za svaki dan, a pošto uvijek trebam vozit neke dijelove, felge, ljude i ostale 3.14zdarije i naravno imat auto za šlepat prikolicu za prijevoz auteka na pjeskarenje, lakiranje, na registraciju, razne susrete... bio je jedan jedini izbor. Subaru Legacy 2.0 koji će postati 2.0T...:)
Auto je iz 1991.g., ima kuku, klimu, sve na struju.... i japanac...ZAKOOOON...:lol:
Slike kakvog sam preuzeo ću stavit naknadno... za sada krećemo od NULE.
Sve je vani pa krenimo popravit rubnjake... Naravno...nema ih za kupit, a jedan jedini majstor ih može napravit ručno.. Pogodili ste... Skinuo sam stranice i odfurao ih Senadu....:D

On će riješit rubnjake, a ja ostalo... sve više manje mogu sam, al ovaj posao je morao napravit profić....:D

Offline Chaser

• Antique Member
    • psychobrothers garage
« Odgovori #1 : 11 Svibnja, 2013, 18:08:37 »
Priča je ista kao i kod većine... radjena je limarija kod nekog majstora, familijaša.... a familija ima puno pur pjene, novina, najlona, i kita sa vlaknima očito....

*Ako netko ima neke felge 5x100 u 15 ili 16 cola...slobodno mi javi na PM... kupujem...

Uglavnom ima posla, ali ništa strašno... pošto je swift a.k.a. Tetanus na cesti i osvaja svijet... idemo DALJE...:D:lol:

Offline Chaser

• Antique Member
    • psychobrothers garage
« Odgovori #2 : 11 Svibnja, 2013, 18:16:00 »
U pragovima sam našao dosta zemlje... moguće da datira od davnih dana... i tko zna u kojoj državi je ušla unutra... neznam jel trebam platit porez na uvoz zemlje iz Japana...:lol:
Za ovaj početni dio posla nije bilo potrebno previše alata... samo živaca i malo sunca....:)

Nastavak uskoro.... :vecernji:

SCARY

• Gost
« Odgovori #3 : 12 Svibnja, 2013, 00:47:27 »
jedan malo egzotičniji (na našim prostorima) džaponja...
zver od auta pogotovo s 2,5 ili 2,0t motorom...

dosta je propal od neodržavanja i loših majstora nakon uvoza... zemlja iz koje je uvezen - najvjerojatnije švicarska...

Offline Chaser

• Antique Member
    • psychobrothers garage
« Odgovori #4 : 12 Svibnja, 2013, 11:53:56 »
Imam jedan 2.5 motor, ali radje cu stavit 2.0 pa puhalicu... sve od Impreze gc8... ovaj tjedan cu napast ovu hrdju punom parom....

Offline kargh

« Odgovori #5 : 12 Svibnja, 2013, 12:27:06 »
Jedan ovakav je kruzio gradom pre nekoliko godina. Donesen je bio iz Svicarske ili Nemac. Bio je u ocajnom stanju, valjda ovdasnji majstori ne vole, ili ne znaju bas s japancima, i na kraju je zavrsio kao vozilo za prevoz ogrevnih drva s planine.
Iako nisam fan japanaca, ipak Subaru postujem i milo mi je da je u dobrim rukama.

Offline Chaser

• Antique Member
    • psychobrothers garage
« Odgovori #6 : 22 Svibnja, 2013, 13:02:42 »
juhuuuuuuuuu... napokon slike kaj sam uspio napravit prije posla... mislim ono... imam punih 4 sata tjedno vremena za sebe... :(

i to posvećujem svom autu... dok žena radi kolače i slaže pive na hlađenje...:lol:

Malo se lupalo po daski i varilo koliko se stiglo...a javljeno mi i da su rubnjaci gotovi kod Metal Mastera....:D dođem sad koji dan po to... možda i sutra... :njam:

Čipi Čipssssss... i onda kako bi to trebalo izgledat...hmmm:vecernji:
pa ovak nekak...valjda....:lol:
Nemam ni babice, ni vreču s pijeskom... al imam truljavu dasku i stari čekić... pa ide nekak...:lol:

Nastavak slijedi...jednom...:spava:

Offline Darjan

Odg: Chaser`s Subaru Legacy Wagon 2.0
« Odgovori #7 : 06 Veljače, 2014, 21:52:43 »
Na Njuškalu se pojavio jedan potencijalni donator organa.
http://www.njuskalo.hr/auti/subaru-svx-svx-automatik-oglas-10573988

Djeluje i više nego pristojna cijena ako je motor ispravan i auto bar koliko-toliko kompletan.
"Ovdje postolar uči kirurga kako operirat slipo crivo, kirurg fudbalera kako igrat fudbal, a fudbaler postolara kako radit postole."

Offline Boxer

• Administrator
  • Antique Member
  • Spol: Muški
    • http://alfa-corse.com
  • Vozilo:: Ponovo Alfa Romeo Sprint QV
Odg: Chaser`s Subaru Legacy Wagon 2.0
« Odgovori #8 : 06 Veljače, 2014, 22:10:37 »
A dokle je stigao ovaj projekt?
Hrđa bez granica

Offline Chaser

• Antique Member