Baš pričam sa Lukom danas da moram odvest auto u Ogulin jer ne mogu gledat kako mi ćoškaju ljudi na parkingu i par sati kasnije me bubne deda neki sa corsom na benziskoj i pobjegne. Nije strašna šteta i da je ostao dogovorili bi se, ali lik je đubre što je pobjegao tako da sam zvao policiju.

Zvao sam policiju i napravili su uviđaj, imam tablice od lika što je pobjegao, a i vidi se sve što se izdogađalo na snimci od pumpe (vide se i njegove tablice). Bio sam ispred njega i kako je prije mene platio probao je proći mimo mene i zadero me. Derao sam se za njim i probao ga uloviti, ali lik je samo nabio gas i pobjegao, skoro se zabio u drugi auto dok se uključivao na cestu.
E sad zanima me što dalje. Policija mi je rekla da idem u svoje osiguranje na procjenu i da ih nazovem za 2 tjedna i da provjerim jesu li našli lika i da će mi javiti što dalje da radim.
Jeli to to ili moram još nešto napravit jer mi se kakve sam sreće obično desi situcaija " E trebali ste prije 2 tjedna ispunit obrazac b61, nažalost zakasnili ste..."
Ako ko ima kakav savjet neka javi.