Epoksidi se inace i primenjuju tamo gdje se očekuje da ti se ti epoksidni premazi smiju u facu kao lud na brašno dok ih grebeš, savijaš, lupaš, špricaš...
I ovo što kaže Vinc - na to sam točno i mislio. Velkom povrsinom brusnog papira samo ''kopaš'' po i okolo ''fleke'' a kako je epoksid jedno trilujun do dva puta ''jači'' od laka - iskasapit ćeš i izhirošimirati i iznagasakirati okolni lim da je to ''milina'' dok skineš tu sam epoksid.
Uglavnom... Je - fora zloba... Da umres od smijeha. Inace obozavam kad se netko iskaljuje na autu. Jer se auto ipak moze obraniti dok je mirno parkiran na parkingu i drijema pod uličnom lampom. Interesantno je da nitko ne grebe auto ključem dok pičiš 120 prema njemu na autoputu recimo...
I da, te fore ''ja cu tebi auto'' bi mi prošle i bile bi mi superübercool kad bi sa epoksidom ili to sa grebanjem laka, recimo, ali... Ono... Kad bi tip lijepo napisao na autu: ''Čuj, ja sam. Rajko, Rajko zvani Ćelavi Pajser. Zovem te, ali se praviš blesav za onih deset somova a uredno kupuješ felge i muziku za auto i vrtiš ture od dve glave u bircu na rivi. Pa te stoga lijepo molim, kad primiš poruku da mi se javiš. I da, sorry - nisam imao papir i olovku pa sam se morao snaci ovako. A jebiga, sta kad imaš super čisti auto na koji rokaš pet banki dnevno u praonici dok srčeš kavu gledajući ona dva leša kako ti peru auto. Nisam ti mogao ni na zadnjoj šajbi napisati rstom ''Operi me''. Niš', čujemo se... Pajser. I da, soooryyyy - tek sam sada vidio da sam napisao ''rstom'' a ne ''prstom''. Zato sam morao sve ovako ukrug pisati počevši spiralno od krova. I da, se piše ''ukrug'' ili ''u krug''? Hmmm... Aj', čujemo se.''
E to bi bilo uistinu fora. A ovo - bušenje guma, grebanje laka... Nikada nisam razumio.
A to sto se tice savjeta koji je dao Vinc... Htio sam i ja nesto dati kao prijedlog, ali kako ovo nije
www.kamatari&batinaši.hr/forums/index.savjeti za pocetnike.showthread.php.kako žlicom vaditi hrskavicu tipu koji mi je ukenjo auto.com ... Ne bi se ja štel mješat' u to...
ja sam samo odmah rekao... kao ono kad Haso deset puta ide u pekaru i traži sto krafni sa senfom... pa mu Zetilji Xacxi ipak udovolji želju i ispeče mu sto krafni sa senfom... Pa mu Mujo kaže:
''Teeeeeeško ćeš ti to skinut sa auta, moj Zetilji...''