Autor Tema: Svi moji projekti  (Posjeta: 73808 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline jemict78

• Antique Member
Svi moji projekti
« Odgovori #135 : 04 Srpnja, 2013, 18:13:17 »
Evo i posljednji projekt radi se o Toyoti Celici 2.0GT koja je u mom vlasnistvu vec dosta dugo i mislim da ce i jos duze ostat:ghh: jer se zbilja radi o fenomenalnom autu odlicna masivna limarija, odlican ovjes i jos bolji motor. Evo par slicica za pocetak....

I donator krova i pokoje sitnice:rofl: uz kojeg imam zanimljivu pricu....Trazim krov za Celicu i nema ga nigdje ni za lijek:( i naleti na njuskalu oglas Celica karambolirana za djelove i ima citav krov:to: al lik nece dat u djelovima nego prodaje citavu.. I nista ja po prikolicu i pravac Istra po cijeli auto, dodem dole pogledam auto ubiti ono kaj je ostalo od njega imal je bas ono kaj meni treba citav krov natovarim ja njega al zaboravim zatvorit prednju haubu iiiiiii kaj mi se desi na autoputu puuuuffff otvori mi se hauba i klepne do pola krova i napravi rupetinu kak je god velik krov:ubise::ubise: i tak sam ja doma dovukel totalno karamboliranu kramu:ne: al sam uspio izravnat krov i iskoristit neke djelove...

Offline jemict78

• Antique Member
Svi moji projekti
« Odgovori #136 : 05 Srpnja, 2013, 17:56:02 »
Kak netko ima ukus za tjuning:ubise:

Demontaza sve sam pocupal i rascerupal:sok:

Majstor u akciji:to:

Kaj sam napravil od auta hehe:ubise:

Offline Jaki

• Antique Member
Svi moji projekti
« Odgovori #137 : 05 Srpnja, 2013, 21:14:09 »
cabriooooooooooooooooo :D :D gubaaaaaaaaa :D :D ostavi ga tako :D

Offline jemict78

• Antique Member
Svi moji projekti
« Odgovori #138 : 06 Srpnja, 2013, 09:07:56 »
Hehe previse bi puhalo :D bolja je s krovom evo daljnih radova...

Offline mrki-os

• Veteran member
Svi moji projekti
« Odgovori #139 : 06 Srpnja, 2013, 17:01:26 »
Jesam ja blesav ili ćorav.. :o

Prije popravka mu je zadnja ljeva polustranica kraj kvake prednjih vrata malo udubljena... onda ti izrezuješ desnu i stavljaš novi komad... a na prvim slikama desna izgleda ok... nakon toga je na desnoj novi komad, a na ljevoj nema više udubine a nije rađena...:noidea:

Offline jemict78

• Antique Member
Svi moji projekti
« Odgovori #140 : 06 Srpnja, 2013, 17:59:02 »
Citat: mrki-os;391433
Jesam ja blesav ili ćorav.. :o

Prije popravka mu je zadnja ljeva polustranica kraj kvake prednjih vrata malo udubljena... onda ti izrezuješ desnu i stavljaš novi komad... a na prvim slikama desna izgleda ok... nakon toga je na desnoj novi komad, a na ljevoj nema više udubine a nije rađena...:noidea:

Hehe nisi ni jedno ni drugo dobro zapazas:palac: Rupa na lijevoj stranici se sama vratila kad sa ga rastezo jer je citava skoljka bila savijena po dijagonali od prevrtanja,, a desnu stranicu sam mjenjal zato jer je bila sva izubijana. nesto sam ja to peglal al mi se nije dopalo pa sam ju scepal dole i drugu zavaril:ghh:

Offline zloka

• Olschool apprentice
  • *
Svi moji projekti
« Odgovori #141 : 06 Srpnja, 2013, 18:14:41 »
Još jednom , svaka čast na radovima. Uredno pratim temu i uživam u slikicama. Samo da te pitam nešto offtopic , kako uspiješ radit sa fleksom bez zaštitnih naočala i općenito sa limom bez rukavica , mislim tu na zavarivanje , držanje lima u rukama općenito ? Pitam zato kaj sam se i ja svojedobno nekaj sitno bavil sa limom a inače na poslu skoro svaki dan držim fleksu u rukama i švas aparat pa svaki put kad ne stavim naočale ili nemam rukavice obavezno dobim lekciju , ili špenu u oko ili zareze po prstima i rukama a o opeklinama onim sitnim kaj onak fino iritiraju od varenja da ne pričam. Sory na offtopicu al moral sam pitat. Pozz.:D

Offline jemict78

• Antique Member
Svi moji projekti
« Odgovori #142 : 06 Srpnja, 2013, 18:23:41 »
Ne smeta zato sam tu:D.... Ha cuj to se zove ljenost:aa: ma vec sam naviko na spene u oku i izrezane prste da vise ni ne mari za to:ghh: a spene iz oka vec sam vadim doma, a prst malo zamotam i udri dalje;)

Offline zloka

• Olschool apprentice
  • *
Svi moji projekti
« Odgovori #143 : 06 Srpnja, 2013, 18:36:29 »
Tak sam si i mislil. Zakon. :palac::palac::D:D:D:D

Offline jemict78

• Antique Member
Svi moji projekti
« Odgovori #144 : 07 Srpnja, 2013, 09:27:04 »
Evo par slicica od priprema

Evo po kaj sam ja isel u Istru:ubise: a bil je bez ogrebotine:D..

Offline jemict78

• Antique Member
Svi moji projekti
« Odgovori #145 : 07 Srpnja, 2013, 09:44:51 »

Skompletirana i nakon prvog pranja:ghh: fino sam ja to sebi slozil:o

Offline sany GTI

• Senior member
Svi moji projekti
« Odgovori #146 : 07 Srpnja, 2013, 17:14:18 »
kao nov nikad razbijen :ghh:

Offline dr. Damba

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: zastava 750 84.g. zastava 750 77.g. i pratece pile
Svi moji projekti
« Odgovori #147 : 07 Srpnja, 2013, 21:43:02 »
:):palac:
Scuderia ABARTH By Damba

Offline jemict78

• Antique Member
Odg: Svi moji projekti
« Odgovori #148 : 06 Listopada, 2013, 15:29:46 »
Da mi tema ne umre ;D malo sam se pocastil preko ljeta Celica je dobila nove felge i gume i uletila je zanimljiva hauba :thmbup: i odma je pala dobra ideja  :yes: nabavit pr. branik i produzetke za zadnji spojler i GT4 look je tu :biggrin:

Lega

• Gost
Odg: Svi moji projekti
« Odgovori #149 : 06 Listopada, 2013, 19:29:02 »
Jel se meni to čini ili ta hauba nikako ne leži na krajevima kod farova