Autor Tema: Svi moji projekti  (Posjeta: 73714 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline sven

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: youngschool punoljetnici
Odg: Svi moji projekti
« Odgovori #345 : 22 Rujna, 2014, 23:15:11 »
Kak to da si toliko kitao bokove? :mellow:  Imali su samo par čvrgica oko kvake kolko se vidi na onim prvim fotkama...

Offline OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

« Odgovori #346 : 23 Rujna, 2014, 09:03:32 »
Ja mrzim kit  :mad:  :))
Ni ja ne razumijem to kitanje čitavog auta (mislim da to manje više svi limari/lakireri rade).
Jeli to za svaki slučaj da se nešto ne previdi ili....?
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline Chaser

• Antique Member
    • psychobrothers garage
« Odgovori #347 : 23 Rujna, 2014, 21:41:18 »
ja bi rekao da je wash primer.. jer kod brušenja se nekad dođe do golog metala... a kaj se kitanja tiče... to se ne radi kad je stranica potpuno ravna... a kod varenja, brušenja..zagrijavanja...teško će se izbjeć udubina... a sad svaku udubinu izvuč babicama...tj. raširit var...razvuč lim na prvobitno stanje... je posao koji traje... a bojim se to rijetko tko može i želi platit... Senad radi tako... no kod njega se to dobro plača...po meni još je i jeftin.... jer kako on radi....to je čudoooo....

Offline jemict78

• Antique Member
« Odgovori #348 : 27 Rujna, 2014, 22:31:54 »
Evo kolega Chaser je na sve tocno odgovorio :yes: a i bili su djelovi dosta osteceni na slikama se to ne vidi, i lim im je tolko tanak i slab da nekakvo peglanje bi napravilo vise stete nego koristi ;D evo kak je to na kraju ispalo hehe....!

Toliko od mene, dalje je kolega tomi na redu :byeg:

Offline XB_coupe

• Antique Member
  • Vozilo:: Peugeot 305
« Odgovori #349 : 27 Rujna, 2014, 22:58:21 »
Perfektan posao  :bravoo: :bravoo: :bravoo:
Ako bi se mogla saznat koja je ova bila boja i od čega,ova mi je odlična.
Respect your elders

Offline jemict78

• Antique Member
« Odgovori #350 : 28 Rujna, 2014, 08:48:53 »
Da boja je super i meni se svida :yes: boja je od Renaulta original po broju mislim cak da je iz palete kojom su se farbale petice :hi:

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #351 : 28 Rujna, 2014, 17:06:59 »
Što više kita,auto je vrijedniji.

Offline MantaFan

« Odgovori #352 : 28 Rujna, 2014, 19:55:54 »
Morat ćemo i mojoj terapiju upisat kod tebe.
HEAVEN IS A PLACE ON EARTH

Offline XB_coupe

• Antique Member
  • Vozilo:: Peugeot 305
« Odgovori #353 : 28 Rujna, 2014, 22:47:41 »
Da boja je super i meni se svida :yes: boja je od Renaulta original po broju mislim cak da je iz palete kojom su se farbale petice :hi:
E hvala na info,to mi je bilo bitno da znam točno čija je  :smile:
Respect your elders

Offline kargh

« Odgovori #354 : 01 Listopada, 2014, 23:34:13 »
Dali je boja na GTT mozda 389 blanc glacier?
A sta se tice lima na tom autu, stvarno je mnogo tanak i tezak za rad. Kad je lakirer radio mog Campusa, stalno je to ponavljao da se ne moze posteno ispeglat :hi:
Samo Bog zna koliko me je psovao  :biggrin2:
« Zadnja izmjena: 01 Listopada, 2014, 23:37:24 kargh »

Offline jemict78

• Antique Member
« Odgovori #355 : 02 Listopada, 2014, 22:32:33 »
Dali je boja na GTT mozda 389 blanc glacier?
A sta se tice lima na tom autu, stvarno je mnogo tanak i tezak za rad. Kad je lakirer radio mog Campusa, stalno je to ponavljao da se ne moze posteno ispeglat :hi:
Samo Bog zna koliko me je psovao  :biggrin2:

389 je cista bijela, od GTT-a je 348 :hi:

Offline marconi

• Antique Member
« Odgovori #356 : 06 Listopada, 2014, 23:18:12 »
Nakon par godina vozikanja i kad sam s njim zavrsil na policiji jer jos nisam imal vozacku i prometalo nije bilo regano sinula mi je ideja da napravim pravu sportivu od Bagija:balki:nemam slike radova ovak je izgledal kad sam napravil limariju :D

(Image removed from quote.)

KOJI "MATURALNI RAD"!!!  :kokice: :bravoo: :perfeto: :shok:  :heat: :thmbup:
Ovaj, tehnički dio, ostavljam majstorima da hvale, ali dizajnerski  :shok:, kako skladno, lijepo i detaljno dobro! :shok:
Gledao sam neke replike sportskih autiju i izrade custom novih sportskih autiju i većina nije vrijedna spomena. Ili premali kotači (tip radio repliku Lamborghinija) ili loš spoj kockastih rubova i oblih, ili neskaldnih mjera... Ovaj je auto, dizajnerski, bolji od večine iz Sbarro škole! (http://sbarro.perso.neuf.fr/listealphagb.html)
Auto bočno straga, vrata, prednja hauba, blatobrani izgleda odlično, skladno. Možda jedino prednji blatobran da nije poprečno zaobljen, bio bi savršen. Priznaj, koji si auto kopirao?!

E, sad, pokazao si se kao majstor. Posla sigurno imaš, kuća je nadam se pri kraju. Pitanje. Kada ćemo vidjeti novi Jemict sportski auto? Ak' niš' drugo naprabi ovakvoga ponovno! Samo ne targa. Možda neki kao Speedster sa Gullwing vratima?
« Zadnja izmjena: 06 Listopada, 2014, 23:19:45 marconi »
Trajkeša: Stvarno, dobre felge su pola auta!!!

Offline jemict78

• Antique Member
« Odgovori #357 : 10 Listopada, 2014, 20:28:43 »
Hvala na pohvali :blush2: Kaj se tice ovog mog projekta ni ja bas nisam bio zadovoljan prednjim krajem al drukcije se nije dalo izvest bez diranja prednjeg djela sasije :pleasantry: a koji sam auto kopiral????? pa kaj se ne vidi ;D prdnji kraj vuce malo na Corvett a zadnji malo na Lambo...hehe :rofl:
Akaj se tice novog projekta ima ih par u ladici :yes: al ih nije moguce legalizirat u ovoj nasoj Lijepoj :shootme: al i trnutno nemam vremena za takve projekte, dok djecica malo ne porastu i zeni ispunim zelju (zavrsim kucu) :big_boss:a i sebi radionu pa da mogu radit ko gospon covjek :yes:.... Tek onda bi se nesto moglo kemijat a i usavrsavam se jos skupljam znanje :cofee: :read: :hi:

Offline wecomakina

« Odgovori #358 : 11 Listopada, 2014, 09:00:56 »
Ti si bog limarije covjece temu sam ispregledao uzduz i popreko i stvarno sam ostao bez teksta odlicni radovi,ai imao bi jedan dobar izazov za tebe rijec je o staroj mecki uzduz i popreko za raditi pa ako ces biti zainteresiran za projekt preko zime vici :)

Offline tomi

« Odgovori #359 : 23 Listopada, 2014, 09:25:03 »
Malo prije kraja to ovako izgleda