ajde da razjasnimo ovim dušebrižnicima koji mene prozivaju divljakom
dakle SERIJSKI Peugeot 205 Mi16 NE POSTOJI, tj. da je izašao iz Peugeotove tvornice NE POSTOJI, niti u 15 kolekcionarskih primjeraka niti u 3 i pol primjerka za članove uprave
to je JEST najčešća konverzija, ponekad rađena i od strane najpoznatijih Peugeotovih tunera kao što je Alpina BMW-u ili slično ali NIKAD iz Socheauxa nije takav auto izašao.
to je IZMIŠLJENA stavka kolege LudeBudale, koji nije pružio niti jedan konkretan I DIREKTAN link gdje to možemo vidjeti
Moj je problem što se palim na to više nego što bih u biti trebao jest što sam izuzetno zaljubljen u taj autić i smeta me kada ovi internet ratnici se s tim sprdaju.
Ovdje kažete da je svejedno, meni eto nije. Svejedno mi je recimo za neke druge aute ali za ovaj nije.
Pazite mene ovdje prozivaju balkancem a čovjek ih direktno tuče pimpekom po čelu i smije se, stavlja slike auta u neukusno ljubičastoj i veli da je Miami blue :ghh:
Konačno, sve se svodi na dvije varijante:
1. Budaluda je čovjek koji se jako dobro zabavlja na račun ove sprdačine
ili ono u biti još gore je:
2. Da je kupio taj auto od nekoga tko ga je nahranio s tom pričom i sad on bogec misli da je to tak :(