Autor Tema: Lijepljenje  (Posjeta: 2968 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline brzi68

• Senior member
  • Spol: Muški
Lijepljenje
« : 28 Svibnja, 2013, 13:58:38 »
Kako i ćime zalijepiti gumu za gumu. Toćnije radi se o gumi vrata koja se spaja sa drugom gumom koja na sebi ima filc (platno).
Probano sa  ovim novim loka - moka foricama al` nije išlo.

Offline OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

Lijepljenje
« Odgovori #1 : 28 Svibnja, 2013, 15:45:44 »
Sa montaž grbavim kitom :lol:
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
Lijepljenje
« Odgovori #2 : 28 Svibnja, 2013, 16:00:53 »
Za gumu... Jedino polikloropropensko (neki kazu ''neprensko ljepilo'') ljepilo. Poput recimo Terokal 2444 . Za gumu je badmotherfucker ljepilo ako se lijepi onako kako kažu da se treba ljepiti. S tim smo ljepilom pokrpali gumenjak kojega je netko bacio jer je bio lijepo izrezan nožem. Eno ga - još uvijek se voza...

http://www.henkel.hr/3454_HRC_HTML.htm?countryCode=hr&BU=industrial&parentredDotUID=productfinder&redDotUID=000001FIG5#a
« Zadnja izmjena: 28 Svibnja, 2013, 16:05:35 frik-ri »
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline maximinimax

• Senior member
Lijepljenje
« Odgovori #3 : 28 Svibnja, 2013, 19:10:26 »
Molim mišljenje o manesmann alatima, imam priliku kupiti gedore

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
Lijepljenje
« Odgovori #4 : 28 Svibnja, 2013, 19:14:52 »
Ako imaju gumenu oblogu na dršci... I one se daju lijepiti sa spomenutim ljepilima... :lol: :lol:
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline old dog

Lijepljenje
« Odgovori #5 : 28 Svibnja, 2013, 19:42:21 »
Dikembe
///// uno 1.9 TD

Offline vinc

Lijepljenje
« Odgovori #6 : 28 Svibnja, 2013, 20:33:19 »
ja sam cuo da gedore opcenito nisu dobar alat. pogotovo te gedore navedene jer za rad sa njima potrebna je volja. e tu je problem.. jer volje nema. a i znanje. e tuuuuuuuuu..  to nikad nije problem jer znanja ima ..   cak i previse..  ja mislim da gedore kao takove te navedene sa gumenom presvlakom nisu rijesenje.. po meni novce treba ulozit u malo alkohola i veci turbo..
 definitivno veci turbo..  

aha daaa
Panta Rei

Offline old dog

Lijepljenje
« Odgovori #7 : 28 Svibnja, 2013, 20:59:52 »
treba dobro izbalansirati omjer alkohola i velicine turbine, sta ako si dovoljno cuga a premalo je tlaka?
 tu nastaju problemi koje ni gumene gedore nebi rijesile ali opet imaju neku svoju prednost, recimo za dan poslije?! kad sprzis turbinu a u glavi stomugromova jer je tlak dan prije bio premali, eee tu se one pokazu kao vrlo dobre jer kad krenes tuc pistoljem sa gumenim gedorama a prethodno si stavio pistolj na mute(to je odmah iza 4) jer te glava boli, tu one pokazuju svoju moc...odvidavaju a cujes samo onaj famozni skvvviiiiiišššššškrrrriiiip sprženih matica kako lagano klize po jos sprženijem navoju i onako vrele padaju kraj "nove" ispravne turbinice koju si skinuo sa omanjeg 18metarskog vozila marke M A N
///// uno 1.9 TD

Offline frik-ri

• Antique Member
Lijepljenje
« Odgovori #8 : 28 Svibnja, 2013, 23:33:13 »
Ama kolega pita samo da li se spomenute gedore daju lijepiti? Znači klasična kombinacija ''okasti na kriket'' i ''viljuška 17 na nastavak za svjećice''...
Kad skidaš, recimo klinasti uzubljivač uguratora remenice. ;)

Offline OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

Lijepljenje
« Odgovori #9 : 29 Svibnja, 2013, 08:44:08 »
Ja bi reko da su Mannesmannnn Gedore jednako dobre kao Valeova Bosch pumpa ili kao trapist gauda ili Karlovačka Žuja....
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline brzi68

• Senior member
Lijepljenje
« Odgovori #10 : 29 Svibnja, 2013, 09:15:43 »
Citat: maximinimax;386755
Molim mišljenje o manesmann alatima, imam priliku kupiti gedore
takva prilika se ne propušta kupi dok još nisu prodane, jer sad si odao svoje namjere pogotovo ako su iz ddr-a..

Offline vinc

Lijepljenje
« Odgovori #11 : 30 Svibnja, 2013, 10:13:30 »
molim pomoc kad smo vec kod ove teme..  trebam majstora za nadovarivanje bloka ili slicno.  mislio sam brusit klipove na drugu ili trecu specijalu. pa mi je majstor rekao da bi trebalo blok isto nesto neznam.   e sad. kaj da radim?
Panta Rei

Offline brzi68

• Senior member
Lijepljenje
« Odgovori #12 : 31 Svibnja, 2013, 09:05:13 »
Koji auto koji tip motora, možda bi kolega OVERDOSED-----KIE nešto mogao pojasniti jer upravo završio sa sl. havariom. Loka - moka lepak neradi dobro probao sam.