Autor Tema: limarski čekići  (Posjeta: 7795 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

Odg: limarski čekići
« Odgovori #30 : 03 Listopada, 2014, 15:33:55 »

image host

C-c-c-c-c.....nisi pazio kako stavljaš pa ti je ispao iz vitrine  :))
To je set za vađenje koštica iz šljiva i trešanja?  ;D
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline linoleumboy

« Odgovori #31 : 03 Listopada, 2014, 17:42:41 »
overdoz....prokuzio si me al ne u cijelosti....posudio sam ga babi da cisti orahe...a baba ima tesku ruku

materijal je neki pjenast i to se cak i vidi tamniji i svjetliji...vjerojatno neko smece pomijesano sa otpadom od smeca...prskalo je ali za sad se drzi...jos nisam nista probavao radit s njim....kolko para tolko muzike...jedino sto ovaj cekic nije ni do refrena stigo a vec je puko
« Zadnja izmjena: 03 Listopada, 2014, 17:49:25 linoleumboy »
If I could get all the money back I ever spent on cars, I'd spend it on cars

Offline Žein

« Odgovori #32 : 03 Listopada, 2014, 18:48:07 »
Vidis nekad kupis govno na stapu,a nekad stap s govnom.

Recimo ja sam uzeo 500g cekic za 28kn u Baumaxu i na drugom udarcu stil je puknuo.Napravio sam mu krom drsku od pojacanja od unutrasnjosti amortizera od Golfa i iskreno najbolji cekic koji sam imao,a silujem ga svaki dan,ono s njim se bas udaraju stvari koje "nece".

A eto ti si mozda kupio sjebanu glavu a dobar stil.

Gledaj to pozitivno  ;D
Mnogi su se opekli igrajući se sa Oldschoolhr forumom ne shvaćajući da oldschoolhr forum nije ''samo neki tamo forum''....By-Frik-Ri

Offline Motohod

• Antique Member
  • Vozilo:: Kawasaki
« Odgovori #33 : 07 Listopada, 2014, 19:44:42 »
Plavi pajseri Pevec od skoro metra. Kupim dva komada, cijena je povoljna... pa nek stoji.
Prvi je dan danas neoštećen i ravan, nisam ga uspio zavinuti a vidio je svašta po kombajnima i traktorima.... drugi je napravljen od.... ne znam. Od starih medenjaka, od recikliranog toalet papira... ono, doslovno žvakaća guma - ne valja baš ništa. A bili na istoj Pevec paleti.  :fucka: