i tako...dok sam čekao dijelove da stignu počeo sam se baviti tapetarijom... probno sam presvukao drvo u karirano platno

i dao napraviti prišivke (kao na punkerskim jaknama, košuljama, hlačama, ruksacima) s logom markovog salona

taman taj dan saznam da me na pošti već par dana čeka dugo očekivani paket...a poštar mi nije ostavio nikakvu obavijest?!? i paket se skoro vratio u Dojčlandiju!
a unutra se skrivaaalo blago!
- jedna ratkapa za zadnji kotač (na žalost jedna strana ne sjeda kako treba pa se na crnom previše vidi kako se iskrivi kad ju se montira, ali i za to sam našao rješenje...a da, odlučio sam se za ratkapu iz više razloga, prvi da ne trošim previše Markove love na zadnji kotač s puno žbica, drugi da bajk dobije onaj pomalo "gasser" štih teškog zadnjeg kraja, i treći zato što je ratkapa KEEWWWLL hahaha);
- jedno jako najs buller chrome zadnje svjetlo;
- jedna whitewall guma
- jedan crni ape hanger (da povisimo prednji kraj u istom onom "gasser" štihu i da nam Marko ne izgleda kao da je uzeo bic mlađem bratu kad sjedne na njega jer su felge 24", i zato što je ape hanger KEEEWWL ;) )
zadnji kraj bica s neiskrivljenom stranom ratkape

ček, ček, kad stavim bic na kauč onda se bolje sve vidi, šta ne? ;)